Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 28, 10:11)
neskaičiau  biggrin.gif  bet įsivaizduoju biggrin.gif domėjausi implantų kainomis smile.gif

Tai paskaityk biggrin.gif Ir neziurek i plika implanto kaina, ypac jei kalba eina apie virsutinius dantis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 05 28, 10:59)
Tai paskaityk biggrin.gif Ir neziurek i plika implanto kaina, ypac jei kalba eina apie virsutinius dantis cool.gif

Einu paieškot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 05 26, 15:35)
O kaina plika VIC'e: 2500 implantas+1600 protezas vienam danciui. Papildomi malonumai: sinuso kelimas 4000, kaulo auginimas 2000 vienam danciui. Tai vienas nabagas su visom procedurom atsieis 10 100Lt (VIC'e). Kiti pigiau. Bendroj sumoj apie 28 000.

Smagūs paskaičiavimai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai breketam ilgokai taupiau. Ir susitaupiau biggrin.gif Ir dabar kai reikia susimokėti, žiūri į tas kupiūras po 200lt, ir man jie tik mėlyni popierėliai, visai negaila man tų pinigų schmoll.gif Nes žinojau kokiam tikslui jie bus skirti smile.gif
Atsakyti
Va kokios finansinės temos gvildenamos smile.gif

o aš vat kitą trečiadienį paliksiu savo trijų metų santaupas ir įstosiu į jūsų būrį 4u.gif
būdama studentė neturėjau visiškai jokių galimybių susitvarkyt dantukų taip kaip norėjau..o vien noro neužtenka, viskas atsiremia į pinigėlius..
aišku, kai reikės visas santaupas atiduoti, tai irgi nelabai linksma..bet tam ir taupiau, kad tuos dantis pagaliau susitvarkyčiau (tiksliau, pradėčiau tvarkyt) smile.gif

taip kad malonumas brangus, bet kompleksas dėl šypsenos yra žiauriai bjaurus dalykas.. verysad.gif
Atsakyti
Breketams ir as susitaupiau.... cool.gif O implantams....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2010 05 28, 12:04)
Breketams ir as susitaupiau.... cool.gif O implantams....? g.gif

Man jau ir breketams sudėtinga susitaupyt buvo doh.gif
tai į jūsų kainas aš net bijau žiūrėt..
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 05 28, 14:53)
Man jau ir breketams sudėtinga susitaupyt buvo  doh.gif 
tai į jūsų kainas aš net bijau žiūrėt..

kada tau des breketukus?
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 27, 22:39)
Tikiuosi, kitą rudenį  4u.gif Kiti tai aišku, kad nieko pas amne nemato, bet aš kai žinau...
Laikaus tai puikiai  bigsmile.gif Bet per TV savęs pamatyti nebenoriu  doh.gif Nes veidrodyje taip ryškiai nesimato  unsure.gif Nu bet nieko, viskas laikina. Įdėčiau foto, bet kažkaip nemoku aš gerai to sąkandžio nufotografuoti
Geriau šito nebūtumėt rašiusi... manęs tas malonumas dar tik laukia  doh.gif

Tai va va, pastebi tik tie kas zino ir supranta. ax.gif as dabar irgi diagnozes visiems "israsau" doh.gif ypac bloga sakandi pastebiu blush2.gif kai pati tokia beda turiu tia ir ieskau tokiu "draugu" biggrin.gif
Man atrodo man reikes tave fotkinti tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 27, 23:39)
Šiaip visų labai skirtingos patirtys  unsure.gif  Aišku, čia ne koks masažas, malonumo tikėtis neverta, bet vienoms labai nekokie prisiminimai, o kitoms nieko baisaus  unsure.gif Tikiuosi, būsiu prie tų antrųjų  biggrin.gif Kol kas nebijau

Nebijok, neskaudes mirksiukas.gif mokslas juda,tai dabar tiek vaistu privaro kad nieko nejauti 4u.gif gal net malonuma greit pradesim jausti kai protinius traukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 28, 16:07)

Nebijok, neskaudes  mirksiukas.gif  mokslas juda,tai dabar tiek vaistu privaro kad nieko nejauti  4u.gif  gal net  malonuma greit pradesim jausti kai protinius traukia  thumbup.gif

protiniai tikrai labai individualus dalykas. As ir buvau beproto prisigasdinus, nes sesei tikrai buvo didziausias kosmaras. Pas ja buvo gulintis protinis tai skalde, apie pora valandu ja ten visaip kankino kol isrove ir su guzu bei skausmu vaiksciojo dvi savaites negaledama valgyt, paskui antra karta pjove paziuret "ar nieko nepaliko" nes tas guzas vis didejo pas ja. Menesi ji vargse kankinosi del to vieno danties. Tai kai man pasake, kad reikes traukt protini, kuris netaisiklingai auga tai iskart pabegt norejau biggrin.gif bet istrauke per 30 min, susiuvo greit. Kol dar buvo uzsales zandas gerai pasaldziau su ledu ir net vakare guzo nebebuvo smile.gif pora tabletyciu, pora dienu koseliu dietos ir viskas pobiski uzgijo:)
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 05 28, 15:25)
kada tau des breketukus?

trečiadienį apturėsiu šitą malonumą 4u.gif
Atsakyti
Geras biggrin.gif man irgi des treciadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 28, 16:07)
Tai va va, pastebi tik tie kas zino ir supranta.  ax.gif as dabar irgi diagnozes visiems "israsau"  doh.gif  ypac bloga sakandi pastebiu  blush2.gif  kai pati tokia beda turiu tia ir ieskau tokiu "draugu"  biggrin.gif
Man atrodo man reikes tave fotkinti  tongue.gif  4u.gif

Aš irgi ieškau "draugų" lotuliukas.gif

Penktadieniais būnu Kaune - prašau fotkinti mirksiukas.gif
Atsakyti