QUOTE(Esha @ 2010 05 25, 19:14)
Nors man jau uz 3 metu 30, bet pasakiau sau, kad visa gyvenima nenoriu slepti placios sypsenos, nes labai kompleksuoju del savo dantu...
..na man ir ne -niolika
27tuoj bus..ir as kompleksuodavau..tad pilnai suprantu...
QUOTE(ajaja @ 2010 05 25, 19:55)
aciu aciu

kada vizitas?
birzelio 18
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 25, 21:33)
Na va atejo mano laiminga diena Nuėmė man breketukus Labai keistas jausmas kad lūpos liečiasi į dantis, o ne į breketus

Valyti dantis irgi nerealiai kažkaip, keistas jausmas Aš labai labai laiminga, namie pro veidrodį negaliu praeiti, vis nusišypsau Netikiu kad veidrodyje aš Visą jaunystę turėjau kompleksą, o dabar labai džiaugiuosi kad ryžausi, nors man jau 28 : Bet juk šypsotis niekada nevelu
Pabandysiu nusifotkint ir idesiu nuotrauką dabartinę, o senesnių tai ir neturiu, niekad nesišypsojau
sveikinam
QUOTE(lo-lo @ 2010 05 25, 23:36)
kaip grazu
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 26, 19:41)
Sveikos

na aš jau su apačia.. taip laukiau o daba norisi išsiimt lauk tuos apatinius breketus kažkaip ŽIAURIAI nepatogu.. toks jausmas kad pilna burna metalo, viskas maišo.. o dar dėjosi gan sunkiai, kol pritaikė žiedą vienam dančiui tai galvojau teks eit namo be breketu dar ant vieno danties neužklijavo breketuko, sakė kažkas su emaliu, nesilaiko breketas, tai užklijuos po mėnesio.. nelabai supratau kas ir kaip, bet pasitikiu gydytoja ir manau viskas bus ok.. Na žodžiu, nėr nuotaikos, nežinau kodėl...
man ir nebuvo nuotaikos..
apsiprasi..praeis menesis nebeerzins..

juk viskas del grazios syyypsenos..viskas bus oki;)imk
QUOTE(UnknownUser @ 2010 05 26, 22:08)
Ech, optimistai jus ... Grizta dantys atgal, ir grizta labai sparciai, nebent viela is vidaus uzklijavo arba visa gyvenima nesiosite kapa kasnakt, taip stumdami juos atgal, ka per diena pagrizo ...
tai o ka ...ir panesiosim..

negi sunku..o ka geriau kreivais dantimis vaikscioti?
QUOTE(UnknownUser @ 2010 05 26, 22:58)
Sarkazmas yra geras dalykas, man be jo rasyt nesiseka.
Breketus nusiima, prasideda sekantis gydymo etapas, besitesiantis toliau visa gyvenima, va tokia realybe.
Papildyta:
Nu va, o man pasirode, kad ne visi tai zino. Dovanokit, tikrai labai stipriai nusikaltau, zadu taisytis
matau kazkam patinka gincytis:D
ne visiems;) yra atveju ir kai nereikia visa gyvenyma gydytis..va tokia ReaLYbe..