Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

Sveikos mergaites.

Retai as pas Jus lankausi ax.gif
Siandiena uzdejo virsui gumetes tarpams uztraukti, bet pavalgiau ir ziuriu.... dvi gumytes nuo galo nusoko verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Kitas vizitas po menesiuko unsure.gif

Gal kas buvot susidurusios?

ka daryti - paciai bandyt uzsidet ar taip ir palikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alyy @ 2010 05 19, 18:36)
Sveikos mergaites.

Retai as pas Jus lankausi  ax.gif
Siandiena uzdejo virsui gumetes tarpams uztraukti, bet pavalgiau ir ziuriu.... dvi gumytes nuo galo nusoko  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kitas vizitas po menesiuko unsure.gif

Gal kas buvot susidurusios?

ka daryti - paciai bandyt uzsidet ar taip ir palikt  unsure.gif

labas smile.gif kokias gumytes??
Atsakyti
sveikos,pleputės 4u.gif kelias dienas nebuvau,o čia jua kiek prišnekėta biggrin.gif vakar buvau pas ortodontę,sudėjo žiedus ant galinių dantų ir tą lanką pritvirtino prie gomurio,siaubingai nepatogu dabar,buvau jau pripratus prie breketų,visai fainaiman su jais buvo,o dabar taip norėčiau aš tą lanką ištraukt,šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 05 19, 18:39)
sveikos,pleputės 4u.gif  kelias dienas nebuvau,o čia jua kiek prišnekėta biggrin.gif  vakar buvau pas ortodontę,sudėjo žiedus ant galinių dantų ir tą lanką pritvirtino prie gomurio,siaubingai nepatogu dabar,buvau jau pripratus prie breketų,visai fainaiman su jais buvo,o dabar taip norėčiau aš tą lanką ištraukt,šakės doh.gif

o kam tas lankas skirtas?
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 19, 17:37)
labas smile.gif kokias gumytes??

na gal netaip paaiskinau blush2.gif

man jau uztraukineja tarpus ir ta guma kuria deda ant breketu yra su skylutemis ir tos skylutes apgaubia kiekviena breketuka.

tai man nuo dvieju breketu nusoko skylutes ir su dantukai liko be ju.

gal aiskau paaiskinau blush2.gif

Atsakyti
Aš irgi norėčiau stoti į atranką dėl prisijungimo duomenų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 05 19, 19:06)
Aš irgi norėčiau stoti į atranką dėl prisijungimo duomenų  4u.gif

jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 19, 19:07)

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien apsisprendziau, kad pagaliau laikas ir man susideti breketukus. Nesuprantu ko taip ilgai delsiau doh.gif Tad paskaitinesiu dar jusu temas pas kokius gydytojus lankotes Kaune ir soliuosi gal jau kita svaite bigsmile.gif Nekantrauju.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 19, 18:53)
o kam tas lankas skirtas?

vakar per tą nepatogumą šnekėt normaliai negalėjau,tai net nepaklausiau,bet jei neklystu,tai jis skirtas paplatinti žandikaulį g.gif
tiesa,ir aš noriu naujų prisijungimo duomenų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 05 19, 19:21)
vakar per tą nepatogumą šnekėt normaliai negalėjau,tai net nepaklausiau,bet jei neklystu,tai jis skirtas paplatinti žandikaulį g.gif
tiesa,ir aš noriu naujų prisijungimo duomenų 4u.gif

jau smile.gif
Atsakyti
Na jau namie. smile.gif Labai juokinga buvo prie kabineto - atėjau puse valandos anksčiau nei vizitas, ir maldavau tokios išsigandusios mergaitės kad mane užleistų pirmą (nes man už pusvalandžio egzaminas univere), tai užleido - o tas separacines per dvi minutes turbūt sudėjo, viršaus neveržė, tik pasakė kad jau gražiai tiesinasi ir tiek mirksiukas.gif Beje - iškart liepė vaistų išgert nuo skausmo, nes sakė tos separacinės nekoks gėris, o pas mane siauri tarpdančiai - jas sunkiai įgrūdo...tai sakė jei per egzaminą noriu susikaupt - turiu nuo skausmo ikalt biggrin.gif
Tai kolkas nieko labai blogo, tik jaučiu kad dantukai grūdasi dar labiau... ir laukiu laukiu kitos savaitės, kai papuoš apačią wub.gif
Papildyta:
QUOTE(breketininke @ 2010 05 19, 14:31)
Sveikute,
pas mane analogiska situacija smile.gif

Matai, man vis tik dės žiedus, jau senai sakė kad apatinius breketus tvirtins žiedais. Nors viršuj jų nėra - pritvirtinimas kaip ir tu sakei - toks kaip breketas ax.gif Na bet tikėkimės tas dantukas tik šeip apie save pranešt norėjo, gal ištempsiu pusantru meteliu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti