Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(Kavytė @ 2010 05 17, 19:29)
ajaja, aš su siūlu irgi po dantų valymo išvalau. manau mes gerai darom, nes siūlas išvalo tai, ko nepasiekė dantų šepetukas  4u.gif

QUOTE(natale @ 2010 05 17, 20:03)
as irgi po visko su siulu valau  ax.gif  paskutiniu metu vis tingiu su siuliuku valyt,tik su tepe sepetuku tarp dantu pravalau  blush2.gif
smilsee, pacioje dabar matau  ax.gif

aciu dievui, nes galvojau visai jau... nes kazkada su sese kalbejom ji sako as su siulu valau pries dantu sepetuka, jai taip logiskiau atrode. o man anaip, tai as nieko ir nekeiciau. o cia kai dar paskaiciau, galvoju ragai, tikrainetaip darau. kazin kaip skaitosi teisingai g.gif gal reikes per higiena pasiteirauti
Atsakyti
Aš pirma šepetuku valau, po to siūlu, po to Listerine praskalauju 4u.gif
Atsakyti
O man žinokit tas Listerinas vakar jaučiu rimtai nudegino dantenas, nes tokios skausmingos vietom pasidarė doh.gif net negaliu normaliai dantų valyt... O taip niekad nebuvo prieš tai ... Tai jūs kaip jūs, bet aš tai skiesiu jį, nes jaučiu man jis vienas per stiprus.. doh.gif O kas dėl siūlo tai aš pirma su siūlu, poto su šepetukais visais kiek turiu, ir galiausiai po visko su skysčiu perskalauju.. thumbup.gif
Atsakyti
Idejau kelias foto smile.gif taip sakant atsinaujinau albumcika biggrin.gif

Beja, mergaites, koki dantu siula naudojat? Norejau vakar nusipirkti oral-b, kuri cia gyre... bet kad 14lt man per brangu..
Atsakyti
As tai turiu toki paprasta,iki pardoj pirkau uz kokius 3lt lotuliukas.gif Bet jis be jokiu pakietintu galu.Ir nera man labai sunku ji kaisiot tarp vielu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi paprasta naudoju, į galinius gal jau šiek tiek sunkiau užkišt, bet šeip taip iššsivalau biggrin.gif man ir tas per brangus... blush2.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau uz isibrovima, bet gal kas galesite pagelbeti... blush2.gif Gal galite kas i az parasyti Smailienes arba Buskienes mob. numeri... Labai aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
As valau su oral-B Essential floss ir man gerai smile.gif
Beje,man higieniste patare pirmiau su siulu,paskui sepetukais,nors anksciau darydavau atvirksciai g.gif

Ir atsiuskit man naujus prisijungimo duomenis prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 05 19, 05:41)
Ir atsiuskit man naujus prisijungimo duomenis prasau 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Aš jau už poros valandėlių į vizitą keliausiu - dės separacines į apačią ir gal paverš dar viršų thumbup.gif ech, kaip man patinka vizitai... biggrin.gif tik truputi baiminuos dėl vieno dalyko - man prieš kokį mėnesį taisė apatinį krūminį dantį, buvo žiauriai didelė plomba, tą dantį sakė po ortodontinio reiks greičiausiai protezuoti, kanalų netvarkė, tipo nereikėjo... O dabar jis man jautrokas pasidarė, reguoja į šaltą karštą kartais.... doh.gif Buvau pas savo odontologe, tai sakė gali būt kad normalu, nes atseit labai didelį plota gręžė, ir turėtų praeit... O jie nepraeis tada sakė taisys per naujo... bet kaip jį gydyt? nes ant jo žiedą maus kaip suprantu... Ar kuri nors taisėt dantuką būdamos su breketais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 19, 13:42)
Aš jau už poros valandėlių į vizitą keliausiu - dės separacines į apačią ir gal paverš dar viršų  thumbup.gif ech, kaip man patinka vizitai...  biggrin.gif tik truputi baiminuos dėl vieno dalyko - man prieš kokį mėnesį taisė apatinį krūminį dantį, buvo žiauriai didelė plomba, tą dantį sakė po ortodontinio reiks greičiausiai protezuoti, kanalų netvarkė, tipo nereikėjo... O dabar jis man jautrokas pasidarė, reguoja į šaltą karštą kartais.... doh.gif Buvau pas savo odontologe, tai sakė gali būt kad normalu, nes atseit labai didelį plota gręžė, ir turėtų praeit... O jie nepraeis tada sakė taisys per naujo... bet kaip jį gydyt? nes ant jo žiedą maus kaip suprantu... Ar kuri nors taisėt dantuką būdamos su breketais? blush2.gif

Sveikute,
pas mane analogiska situacija smile.gif 5-as dantis buvo gerokai pagedes, tai kanalus kaip tik sutvarke, bet dar plombos neuzdejo, siuo metu kaip tik su laikina plomba esu smile.gif ir ortodontui skambinau pasiklausti, ar netrukdys tie visi taisymai "ziedo" uzdejimui, bet man pasake, kad ant apatiniu kruminiu nedes ziedo, tiesiog brektuka smile.gif ir is tikruju - eilinis breketukas smile.gif taigi si ketvirtadieni einu taisyti to dantuko, nors apacioj jau brektukai uzdeti smile.gif is niekas nemaiso smile.gif t.p. taisiausi viruje dantuka, nereikejo nuimti net vielutes smile.gif nepergyvenk, viskas bus gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Norėčiau paklausti, nes tik mamų klube protingai atsako. smile.gif Aš pauglė, būtinai reik briketų, nuo ko viską pradėti, kainos, nu žodžiu nuo A iki Z. Veiksmas Kaune. ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti