Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

Atejau apie vizita pasipasakot biggrin.gif Pakeite viela apacioj,virsuj nieko nedare,tik kitus elastikus liepe nesiot(vel vilkus).Klausiau kada tarpus uzdarines,tai sake ta ir daro lotuliukas.gif Elastikai tempia priekinius dantis atgal,o kruminius i prieki stumia:taip po biski ir uzsidarineja tarpai.Apacioj man po viena danti stums i sona,nes centras baisiai nesutampa blink.gif Sake turesiu apacioj tarpus tarp dantu lotuliukas.gif Jau jauciu kaip praretejo priekiniai dantys,ir matos,kad tarpai dideja tarp ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 05 17, 18:04)
Atejau apie vizita pasipasakot biggrin.gif Pakeite viela apacioj,virsuj nieko nedare,tik kitus elastikus liepe nesiot(vel vilkus).Klausiau kada tarpus uzdarines,tai sake ta ir daro lotuliukas.gif  Elastikai tempia priekinius dantis atgal,o kruminius i prieki stumia:taip po biski ir uzsidarineja tarpai.Apacioj man po viena danti stums i sona,nes centras baisiai nesutampa blink.gif  Sake turesiu apacioj tarpus tarp dantu lotuliukas.gif  Jau jauciu kaip praretejo priekiniai dantys,ir matos,kad tarpai dideja tarp ju biggrin.gif

imesk gal foto? smile.gif
Atsakyti
Galesiu imest,kai bent biski batareikos pasikraus ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar jum matos,bet as tai matau biggrin.gif Nors nufotografuot sunku doh.gif
user posted image

Tarp tu visu 4 dantu tokie mazi tarpeliai.Sake daktare kam tik dare toki dalyka visi nepatenkinti buvo del tarpu lotuliukas.gif As irgi jauciu nesidziaugsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 05 17, 19:24)
Nezinau ar jum matos,bet as tai matau biggrin.gif  Nors nufotografuot sunku doh.gif
user posted image

Tarp tu visu 4 dantu tokie mazi tarpeliai.Sake daktare kam tik dare toki dalyka visi nepatenkinti buvo del tarpu lotuliukas.gif  As irgi jauciu nesidziaugsiu rolleyes.gif

Kodel tu Justes dantukus idejei tongue.gif ? as tarpu neizvelgiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 05 17, 19:24)
Nezinau ar jum matos,bet as tai matau biggrin.gif  Nors nufotografuot sunku doh.gif
user posted image

Tarp tu visu 4 dantu tokie mazi tarpeliai.Sake daktare kam tik dare toki dalyka visi nepatenkinti buvo del tarpu lotuliukas.gif  As irgi jauciu nesidziaugsiu rolleyes.gif

Na as matau, nes pati tokius tarpukus jau turiu, ryt imesiu foto :-) Dar su elastikais dantukai juda..

Atsiuskit kas naujus kodus aciu 4u.gif
Atsakyti
Natale,as cia netycia blush2.gif lotuliukas.gif Paziurek kur juodi bruksniukai tarp apatiniu dantu(2 matos),anksciau jie isvis vienas prie kito buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 05 17, 20:06)
Na as matau, nes pati tokius tarpukus jau turiu, ryt imesiu foto :-) Dar su elastikais dantukai juda..

Atsiuskit kas naujus kodus aciu  4u.gif

išsiunčiau 4u.gif
QUOTE(smilsee @ 2010 05 17, 20:12)
Natale,as cia netycia blush2.gif  lotuliukas.gif  Paziurek kur juodi bruksniukai tarp apatiniu dantu(2 matos),anksciau jie isvis vienas prie kito buvo rolleyes.gif

smilsee, aš matau tuos tarpukus. bet man tavo dantukai gražūs labai 4u.gif
Atsakyti
Dekui blush2.gif Man irgi butu nieko jei ne tie tarpai istrauktu dantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 05 17, 14:00)
Aš tai darau taip:
1. Išsiskalauju su vandeniu burną (jei kartais kokio maisto būtų prilindę);
2. Tada valau tarpdančius su siūlu;
3. Tuomet valau su tuo Tepe tarpdančių šepetuku, ..
4. Tada išsivalau su paprastu šepetuku,...
5. Ir užbaigiu su Listerine skalavimo skysčiu..

o as su siulu valau tik po to kai issivalau su sepetuku ir dantu pasta. o po siulo skalauju. as cia grybauju panos??? blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif pirma reik siulu, o po to su sepetuku!?

QUOTE(smilsee @ 2010 05 17, 18:12)
Natale,as cia netycia blush2.gif  lotuliukas.gif  Paziurek kur juodi bruksniukai tarp apatiniu dantu(2 matos),anksciau jie isvis vienas prie kito buvo rolleyes.gif

smilsee labai grazus balti dantukai smile.gif tarpukus apacioj matau. man irgi vienu metu buvo, po to dingo.
Atsakyti
ajaja, aš su siūlu irgi po dantų valymo išvalau. manau mes gerai darom, nes siūlas išvalo tai, ko nepasiekė dantų šepetukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 05 17, 21:29)
ajaja, aš su siūlu irgi po dantų valymo išvalau. manau mes gerai darom, nes siūlas išvalo tai, ko nepasiekė dantų šepetukas  4u.gif

as irgi po visko su siulu valau ax.gif paskutiniu metu vis tingiu su siuliuku valyt,tik su tepe sepetuku tarp dantu pravalau blush2.gif
smilsee, pacioje dabar matau ax.gif
Atsakyti