Maloniai kviečiam prisijungti prie mūsų forumo- paskaitinėti, padalyvauti, pasidalinti savo patirtim, džiaugsmais ir vargais

Mes turime savo foto albumuką www.fotki.com, kuriame dalinamės nuostabiais pokyčiais pakeliui į gražesnę šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami aktyviems forumo dalyviams įtrauktiems i sąrašiuką, kurie irgi ketina parodyti savo dantukus

Ar žinai, kad šypsena užkrečiama? Ji kaip gripas. Šiandien kažkas nusišypsojo man, ir aš taip pat pradėjau šypsotis. Kažkas šalia pamatė mano šypseną ir taip pat pradėjo šypsotis. Aš supratau, kad tai gali tęstis ilgai Tada aš pagalvojau apie šypsenos dydį. Tai unikali šypsena, ji kaip banga, apkeliaujanti visą Žemę. Todėl jei jauti, kad šypsena ateina, nieko nedaryk, kad ją sustabdytum. Pradėk šypsotis epideminėmis porcijomis tiesiog dabar taip paveiksi visą pasaulį. Visiems draugams, kiekvienam reikalinga šypsena!
Mūsų sąrašiukas abėcėlės tvarka:

Jūsų dėmesiui senesnės temukės, kuriose pilna naudingos info apie breketukus:
Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septiniolikta tema
Aštuoniolkta tema
Deviniolikta tema
Dvidešimta tema
Dvidešimt pirma tema
Dvidešimt antra tema

Dar truputukas info apie breketukų rūšis čia
Mūsų gydytojai

KAUNAS:
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
VILNIUS:
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2
Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K Ladygos 1- 123
beje, kai kurios merginos yra žiaurios pleputės

ir nepamirškit šypsotis !