Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Na vat aš kitų skėčių nebandžius. Tik parduotuvėj esu chicco multiwayy pavėžinus, bet anoks čia bandymas... Tai neįsivaizduoju kaip moterys tuos pigius kledariukus stumdo doh.gif visai mažuliukais ratais be amortizacijos...

Tiesa sakant kai kada nors turėsiu kitą vaiką, tai nežinau kokią strategiją vežimo pasirinkimo darysiu. Bet tai nei aišku kur tada gyvensiu, nei po kur vaikščiosiu - dabar kai mūsų didžiausia gamta - sereikiškių parkas blush2.gif

Aišku išlepino mane lopšinio keturačio rida smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 10, 21:31)
imciau si,nes maloniau vaziuoja, ir lengviau negu pliko

o kuo pasireiškia malonesnis važiavimas?.. Šiaip įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 10, 21:38)
Na vat aš kitų skėčių nebandžius. Tik parduotuvėj esu chicco multiwayy pavėžinus, bet anoks čia bandymas... Tai neįsivaizduoju kaip moterys tuos pigius kledariukus stumdo  doh.gif visai mažuliukais ratais be amortizacijos... 

Tiesa sakant kai kada nors turėsiu kitą vaiką, tai nežinau kokią strategiją  vežimo pasirinkimo darysiu. Bet tai nei aišku kur tada gyvensiu, nei po kur vaikščiosiu - dabar kai mūsų didžiausia gamta - sereikiškių parkas blush2.gif

Aišku išlepino mane lopšinio keturačio rida smile.gif
Papildyta:
o kuo pasireiškia malonesnis važiavimas?.. Šiaip įdomu  smile.gif

nu vezimas daug lengviau vaziuoja,maloniau
nereikia stumti kaip pliko smile.gif
as turejusi pliko,tai daugiau tokio nesirinkciau 4u.gif
bet juk ,kiek zmoniu tiek nuomoniu

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 10, 22:59)
nu vezimas daug lengviau vaziuoja,maloniau
nereikia stumti kaip pliko smile.gif
as turejusi pliko,tai daugiau tokio nesirinkciau  4u.gif
bet juk ,kiek zmoniu tiek nuomoniu

ateičiai bus naudinga info galbūt, bet kad išbandyt daug vežimų, eik turėt daug vaikų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiu, jokio neišsirinksiu doh.gif

Klausykit, dėl SI, ar pakojis reguliuojasi? ar gulimoj padėty kojos būna nukarusios? jei aškiai formuluoju klausimą...
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2010 05 11, 15:12)
Jaučiu, jokio neišsirinksiu  doh.gif

Klausykit, dėl SI, ar pakojis reguliuojasi? ar gulimoj padėty kojos būna nukarusios? jei aškiai formuluoju klausimą...

reguliuojasi
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2010 05 11, 13:12)
Jaučiu, jokio neišsirinksiu  doh.gif

http://strollerqueen...-si-review.html

gal padės...
Atsakyti
Ačiū už atsakymą bei vaizdinę medžiagą 4u.gif čia tikrai labai aiškiai pamačiau, kas mane domino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas naudojates Peg perego Uno modeliuku nuo gimimo? Butu labai idomu igirsti atsiliepimu? Nors ir raso kad jis tinkamas nuo gimimo, transformuojasi i pilnai gulima padeti, butu idomu suzinot kaip realiai tas funkcionalumas veikia. ar nereikia papildomo lopsiuko ir pan...
Atsakyti
Na va isbandeme savo Si lauke. kol kas thumbup.gif . Parduotuveje vezimas su sedinciu vaiku rieda geriau nei tuscias prekiu vezimelis biggrin.gif . Zinoma kaip jau buvo mineta po pripuciamu ratu vaziavimas kitoks, bet as kazkodel maniau kad kratys stipriau. i krepsi buvau pridejus maziausiai 5 kg, jokio bordiuro neuzkabinom. Svarbu sunkesnes prekes paskirstyti i sonus, o lengvesnes i vidu. Atradau viena minusiuka apie kuri nebuvo mineta. Gulimoje padetyje tarp remo ir gaubto sonuose lieka plysiai, o pas mus gan vejuota. bet kadangi musu mazoji nelabai miega lauke, tai su tuo galima susitaikyti. Visumoje esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2010 05 11, 21:18)
Norejau paklausti gal kas naudojates Peg perego Uno modeliuku nuo gimimo? Butu labai idomu igirsti atsiliepimu? Nors ir raso kad jis tinkamas nuo gimimo, transformuojasi i pilnai gulima padeti, butu idomu suzinot kaip realiai tas funkcionalumas veikia. ar nereikia papildomo lopsiuko ir pan...

Pas mus Uno, naudojam nuo pat gimimo. Panelė gimė sausio mėn., tai jokio papildomo lopšio tikrai nereikėjo.
Atsakyti
Na šiandien pripratau ir visai man tas P3 reabilitavosi smile.gif Net ant bordiuru uzlipt ismokau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2010 05 11, 21:18)

man uno nelabai
pas juos su svorio centru prastai, kazkurios rankenos padetyje,su vezimu net ant bordiuro uzvaziuoti problemos
Atsakyti