Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 09, 20:18)

ojei,tai SI krepsys dar zemiau nei PLIKO  blink.gif as galvojau,kad zemiau neimanoma jau  doh.gif

imanoma lotuliukas.gif , kai ka nors centre idedi-tiesiog dar zemiau pasileidzia, man jau atsirado dvi skylutes (nu tenka is parduotuves parsivezt daugiau nei planuota, tada einant per bordiurus su prekem nori nenori prasliauzi su apacia), as uzpildziau prasyma pakeitimui ir laukiu, kol atsius nauja (pagal garantini). Tada ji pasiliksiu nenaudota , kad parduodant vezima tureciau, o pirmaji sugalvosiu kaip paistobulint remontuodama lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas vosoms. Na va ir mes liejames i jusu gretas. Vakar gavome savo karieta.
Po kambari isisodinusi savo princese vezima stumdziau dviem pirstais. Lauke dar neisbandem. Sulankstyt viena ranka pavyko is pirmo karto, o stai islankstyt schmoll.gif . Norejau paklausti kaip jums su tuo islankstymu sekasi? man pasirode gan sudetinga. Na gal sudetinga nevisai tinkamas zodis , bet pabandysiu paaiskint problema. Tas remo uzsifiksavimas priekyje, man daznai susiskersuoja. Virsutine dalis nueina i sona, tada jau ir dviem rankom tenka visus tuos plasmasiukus i vietas sukaisioti ( cia butent toje vietoje kur uzsifiksuoja ) ir dar gerai spusteleti kad uzsifiksuotu. Nezinau ar suprantamai paaiskinau blush2.gif Tai vat ir norejau pasidometi ar cia laikui begant susitvarkys ar taip ir teks ,,kankintis''?
Atsakyti
renrich, primink koks pas tave modeliukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 05 10, 13:13)
renrich, primink  koks pas tave modeliukas?  g.gif

Si
Atsakyti
O aš visai susibalamutinau, galvojau apie SI, dabar metaus prie Pliko... nebežinau... Merginai beveik 8 mėnesiai... SI arčiau dūšios, tačiau Pliko atrodo tvirtesnis, be to, yra ir dėvėtų už patrauklią kainą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2010 05 10, 14:56)
O aš visai susibalamutinau, galvojau apie SI, dabar metaus prie Pliko... nebežinau... Merginai beveik 8 mėnesiai... SI arčiau dūšios, tačiau Pliko atrodo tvirtesnis, be to, yra ir dėvėtų už patrauklią kainą...  g.gif

as irgi ilgai masciau kuri is ju rinktis. man kaip tik arciau dusios pliko buvo, bet pagalvojau kad vaikui augant noresis kazko dar lengvesnio. Tai pasirinkau Si ir dar kuri laika savo Quinny pasilaikysim. Taip kad musu pana dabar ,,turtinga''- turi limuzina ir sportini automobili lotuliukas.gif
Atsakyti
Neiškenčiau - šiandien išbandėm savo P3 skėtukąsmile.gif Na mažajai tai viskas buvo dzin, kol neužsimanė valgyt, tai dairėsi visur ir mamos nepasigedo smile.gif
Man po klasikinio peg perego tanko įspūdžiai nevienapusiai... Viena vertus iš namų nereikia eiti per tris kartus, kas man neturint auto, rakinamos laiptinės ir gyvenant centre yra svarbu. Kita vertus dideli ratai yra dideli ratai. Na man P3 pritrūko inertiškumo, lyginant su klasikiniu, kai gali stumt viena, ranka, vienu pirštu, pilvu ar kuo nori ir jis lengvai važiuoja. O važiavimas su P3 vis dėlto yra darbas smile.gif nes vežimas reaguoja i visus nelygumu, akmenėlius, nuvažiavimus ir t.t. jau nekalbant apie bordiūrus. Skėtis jis rimtas, bet kas pvz nori rinktis tokį rinkinį su lopšiu, tai nerekomenduočiau.

Kita vertus važinėti vasarą su klasikine perego važiuokle ir sportine dalim - ne ačiū schmoll.gif

Turėčiau automobilį ar galimybę laikyti vežimą pirmam aukšte, ko gero pagalvočiau ar apie tarpinį variantą ar tiesiog kitokio tipo sportinį, net nežinau. Bet ko gero idealaus nėra, o kol mažoji nėra labai sunki, tai idealiausias ir manevringiausias "vežimas" yra mūsų nešioklė slingas biggrin.gif

Aišku mano įspūdžius menkina, kad buvau apsiavus nepatogiais batais, kurie nuvargino kojas. doh.gif
O šiaip su P3 gatvėj ne gėda, panelė nesiskundė ir pagal mano gyvenimo, važinėjimo vietas ir trajektorijas, metų laiką ir finansines galimybes pasirinkimas geras manau.
Atsakyti
na, manau visoms is po lopsiniu vezimu visi sketukai tarskaliukai, ne tik pliko mirksiukas.gif

ilgai mastau... gaila ta gt3 iskeist... vyras pakiloja is bagazines i bagazine ir riedam minkstai, vietos super daug, patogus ir t.t. jokiu priekaistu... ax.gif

bet reiks pasiimt koki Si po parde ar pas gydyt palakstyt... g.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(mildama @ 2010 05 10, 16:38)
na, manau visoms is po lopsiniu vezimu visi sketukai tarskaliukai, ne tik pliko mirksiukas.gif

ilgai mastau...  gaila ta gt3 iskeist... vyras pakiloja is bagazines i bagazine ir riedam minkstai, vietos super daug, patogus ir t.t. jokiu priekaistu... ax.gif

bet reiks pasiimt koki Si po parde ar pas gydyt palakstyt... g.gif

be abejo sutinku, čia gi visai kita svorio kategorija... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(renrich @ 2010 05 10, 13:07)

Su laiku igusi mirksiukas.gif As pradzioj nemokejau "elegantiskai" isskleist, kaip video biggrin.gif , su ranka ten fiksuodavau, dabar jau moku krestelet taip, kad fiksuotusi, bet ir tai ne visada lotuliukas.gif
Atsakyti
na po musu lopsinio trirachio pereiti i pliko - tikrai buvo skirtumas. ir nemazas.
teisingai rase- kur ten vos ne vienu pirstu stumti- o kur abi rankytes "idarbintos" ...bet sketukas ir yra toks- barskalas. ner ko noreti.

siaip tai palginus su kitu firmu sketukais - tai visia smagiai rieda. mes pirmam turejom graco mosaic- po 4 menesiu trenkiau laukan - pardavem ir pirkom kita- ten isvis - doh.gif atskira istorija- nors va zinau kas vazineja ir su tokiasi dziaugias ....
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2010 05 10, 13:56)
O aš visai susibalamutinau, galvojau apie SI, dabar metaus prie Pliko... nebežinau... Merginai beveik 8 mėnesiai... SI arčiau dūšios, tačiau Pliko atrodo tvirtesnis, be to, yra ir dėvėtų už patrauklią kainą...  g.gif

imciau si,nes maloniau vaziuoja, ir lengviau negu pliko
Atsakyti