Neiškenčiau - šiandien išbandėm savo P3 skėtuką
Na mažajai tai viskas buvo dzin, kol neužsimanė valgyt, tai dairėsi visur ir mamos nepasigedo
Man po klasikinio peg perego tanko įspūdžiai nevienapusiai... Viena vertus iš namų nereikia eiti per tris kartus, kas man neturint auto, rakinamos laiptinės ir gyvenant centre yra svarbu. Kita vertus dideli ratai yra dideli ratai. Na man P3 pritrūko inertiškumo, lyginant su klasikiniu, kai gali stumt viena, ranka, vienu pirštu, pilvu ar kuo nori ir jis lengvai važiuoja. O važiavimas su P3 vis dėlto yra darbas
nes vežimas reaguoja i visus nelygumu, akmenėlius, nuvažiavimus ir t.t. jau nekalbant apie bordiūrus. Skėtis jis rimtas, bet kas pvz nori rinktis tokį rinkinį su lopšiu, tai nerekomenduočiau.
Kita vertus važinėti vasarą su klasikine perego važiuokle ir sportine dalim - ne ačiū
Turėčiau automobilį ar galimybę laikyti vežimą pirmam aukšte, ko gero pagalvočiau ar apie tarpinį variantą ar tiesiog kitokio tipo sportinį, net nežinau. Bet ko gero idealaus nėra, o kol mažoji nėra labai sunki, tai idealiausias ir manevringiausias "vežimas" yra mūsų nešioklė slingas
Aišku mano įspūdžius menkina, kad buvau apsiavus nepatogiais batais, kurie nuvargino kojas.
O šiaip su P3 gatvėj ne gėda, panelė nesiskundė ir pagal mano gyvenimo, važinėjimo vietas ir trajektorijas, metų laiką ir finansines galimybes pasirinkimas geras manau.