Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Sveikos reikia pagalbos 4u.gif turiu pegperega pliko p3 2007m modeli berods. Zodziu as ji nurengiau isskalbiau, MB siaip ne taip surinko doh.gif biggrin.gif bet niekaip nesugalvojam kaip prisitvirtina koju paklotukas, tas pasildymas, as kazkaip atsimenu jis nepaprastai ten uzsidedavo, kazkaip per dirzus, nu bet neaygaminam niekaip. Gal idomu kur nors internete galeciau paziuret, nezinot g.gif
Atsakyti
o gal kas turit peg perego si sketuka 2011 metu kolekcijos? gal galit parasyt kaip ten tos medzegeles naujos. man rodos ten tik tiek ir skiriasi nuo 2010 metu kolekcijos ax.gif
Atsakyti
na, nusipirkom mes siandien SI sketuka, po piet eisim laukan ismegint. ziuresim kaip seksis ax.gif . tik as nelabai suprantu, ten kur parasyta, kad yra adapteriai kad masinine kedute pritvirtint, tai jie tas juostelias dvi adapteriais vadina? g.gif . ar cia mums kazko nedadave?. o pirkom mes savo karieta tai vaiku mieste, nes si menesi nuolaida jiems yra. o i KOTRYNOS parduotuve tai daugiau nei kojos schmoll.gif . nes viena diena sako, kad nuolaida yra, okita diena sako, kad tam kur nuolaida buvo tai jau nupirko, o siaip tai nera nuolaidu. kai VAIKU MIESTE nusipirkau su nuolaida. ir dar kazkas jiems skambino, tai girdejau kai sake, kad peg perego balandzio men nuolaidos 20 % ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzeviciute: 04 balandžio 2011 - 12:30
Adapteriai tai tokia strypukai ar kaip pavadint ant kurių kėdutė užsiklikina. pvzz pas P3 jie integruoti ir tik atsilenkia ir jokių dirželių nereikia. Šita jūs Youtube susiraskit demo video, tikrai esu mačius, ten demonstravo kaip kas tvirtinasi smile.gif

o kotryna ir vaikų miestas yra ta pati kotryna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 04, 14:19)
Adapteriai tai tokia strypukai ar kaip pavadint ant kurių kėdutė užsiklikina. pvzz pas P3 jie integruoti ir tik atsilenkia ir jokių dirželių nereikia. Šita jūs Youtube susiraskit demo video, tikrai esu mačius, ten demonstravo kaip kas tvirtinasi smile.gif

o kotryna ir vaikų miestas yra ta pati kotryna  4u.gif

tai kad tam paciam tinklui priklauso tai as zinau. bet i pacia KOTRYNOS parduotuve daugiau neisiu. nes ten amziais nieko nezino arba pasako ne taip kaip yra. buvo man dar nesusipratimas ir su nuolaidu kortele . kai norejau pasiimti surinkus cekius tai pasake, kad turi buti pirkta be korteles, o baby city dave kortele su tais paciais cekiais bigsmile.gif . o del tu adapteriu tai reik issiaiskint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzeviciute: 04 balandžio 2011 - 13:58
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 04, 13:54)
tai kad tam paciam tinklui priklauso tai as zinau. bet i pacia KOTRYNOS parduotuve daugiau neisiu. nes ten amziais nieko nezino arba pasako ne taip kaip yra. buvo man dar nesusipratimas ir su nuolaidu kortele . kai norejau pasiimti surinkus cekius tai pasake, kad turi buti pirkta be korteles, o baby city dave kortele su tais paciais cekiais bigsmile.gif . o del tu adapteriu tai reik issiaiskint doh.gif

Ai dėl kažkurios Kotrynos pardės nepamenu kai rinkomės vežimą su vyru buvom po darbo, o i darbą gerų rūbų neirengdavom deėl jo specifikos, tai į mus taip kreivai žiūrėjo, stiliui "visteik nepirksit" tai mes ten ir nepirkom smile.gif Bet nepamenu kaip tikslaii ta kotrynos parduotuvė vadinosi.

žinot įdomumo dėliai paziurejau vedeo http://www.youtube.c...h?v=LW545LU4ma8 tai lygtais ti dirziukai ir yra adapteriai.
niu tai pas p3 patogiau, nes usiklikina ir viskas, bet aš ta kedute taip tai gal pora kart naudojau. Kai keliavom po puse lietuvos traukiniais ir mašinom ir kai kažkas pavžė o po to reikėjo iki namų paeit. O šiaip tai visad iš kėdutės išimu vaiką...
Atsakyti
oi ir mes vakar nusipirkome PP si, na nerelus vezimelis,
pries tai turejom PP P3, pirkta deveta, tai jau dabar gyvenime devetu vezimeliu nepirksiu, nes naujas yra naujas:)))
kiek Lietuvoje sis vezimelis kainuoja?nes mes Rusijoje gyvename:))))pirkome ji cia:)
Atsakyti
QUOTE(Lapieniuke @ 2011 04 04, 17:12)
oi ir mes vakar nusipirkome PP si, na nerelus vezimelis,
pries tai turejom PP P3, pirkta deveta, tai jau dabar gyvenime devetu vezimeliu nepirksiu, nes naujas yra naujas:)))
kiek Lietuvoje sis vezimelis kainuoja?nes mes Rusijoje gyvename:))))pirkome ji cia:)

dabar kai yra nuolaida tai sumkokejau 743, o taip tai 929. bet yra ir pigesniu truputi, priklauso ar su uzkloteliu ant koju ir kelintu metu modelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 04, 18:21)
dabar kai yra nuolaida tai sumkokejau 743, o taip tai 929. bet yra ir pigesniu truputi, priklauso ar su uzkloteliu ant koju ir kelintu metu modelis ax.gif

http://www.detishop....il.php?ID=12361

musu ryskiai zaliai geltonas, gal tai 2010, bet kuo ten skiriasi nuo 2011 tai nesupratau visai.
gal jus pasakytumet kuo jie ten skiriasi, nes man jie visiskai vienodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapieniuke: 04 balandžio 2011 - 18:50
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 04, 18:21)

vaiku miestas tokia kaina uzsilankste???? blink.gif doh.gif tada galima ir nuolaidom taskytis doh.gif net ilindau paziuret CIA nes nustebau , negi kaina tiek soktelejo ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2011 04 04, 19:57)
vaiku miestas tokia kaina uzsilankste????  blink.gif  doh.gif  tada galima ir nuolaidom taskytis  doh.gif  net ilindau paziuret CIA nes nustebau , negi kaina tiek soktelejo ...  doh.gif

uzvakar ir as ten ziurejau, bet ten dar nuolaidu nebuvo pritaikyta. tai kainavo 769. tai vaiku mieste vis tiek pigiau gavosi. o jei dar uz atsiuntima butu reikeje moket atskirai tai doh.gif . bet ir jie gudrus , apsiziurejo smile.gif bet jei nebutu kotrynos tinkle nuolaidu tai ir as buciau is ten siuntusis, tikrai nebuciau pirkus uz 929 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 05, 09:23)
uzvakar ir as ten ziurejau, bet ten dar nuolaidu nebuvo pritaikyta. tai kainavo 769. tai vaiku mieste vis tiek pigiau gavosi. o jei dar uz atsiuntima butu reikeje moket atskirai tai  doh.gif . bet ir jie gudrus , apsiziurejo smile.gif  bet jei nebutu kotrynos tinkle nuolaidu tai ir as buciau is ten siuntusis, tikrai nebuciau pirkus uz 929  ax.gif

kalbant apie TEN smile.gif tai man ir P3 pernai kainavo apie 800... bijau primeluot tikslį kainą. Akcija buvo. Ir čia sus visais apklotais smile.gif Ir ten dažnai būna akcijos ir pan. Konkurencija daro savo. O jei darmodelis senesnis smile.gif Ir šiaip man patinka, kad jie ne prekybos monstrai ir žmonišaki bendrauja ir pan...
Atsakyti