Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(perfa$ @ 2011 03 30, 16:57)
sveikos,
gal galetumet padet ax.gif noriu pirkt sportinuka peg perego p3 ,bet jis 2007m g.gif ar daug jie skiriasi nuo pvz 2010m g.gif ?aciu

mane irgi domintu atsiliepimai apie pliko p3. ax.gif . ar sunkus jis?
Atsakyti
del svorio man rodos viskas jusuvaikui surasyta puikiai 4u.gif

as galiu uz SI atsakyt - tikrai lengvas smile.gif Aisku nelygu kam ieskotes - naujagimiui ziurineciaus matyt koki didesni erdvesni minkstensi, bet kaip sketukas SI liko man meile numero uno biggrin.gif jei kada dar reiks blush2.gif pirmoj eilej dairysiuos PP vezimuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 03 30, 15:57)
sveikos,
gal galetumet padet ax.gif noriu pirkt sportinuka peg perego p3 ,bet jis 2007m g.gif ar daug jie skiriasi nuo pvz 2010m g.gif ?aciu

mano pliko p3 2008 metų, tai juo patenkinta. Ir pirkinių krepšys dar sveikas smile.gif

Manau petnešos gali skirtis, o medžiagų 2010 nečiupinėjus...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 30, 21:55)
mano pliko p3 2008 metų, tai juo patenkinta. Ir pirkinių krepšys dar sveikas smile.gif

Manau petnešos gali skirtis, o medžiagų 2010 nečiupinėjus...

as galvoju,kad turbut per 4 metus turetu but kazkas patobuleje,gal susilanksto lengviau ar pan. g.gif abejoju dar del vieno dalyko-ar vaikas nores sedet nusuktas nuo manes g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 03 31, 08:42)
as galvoju,kad turbut per 4 metus turetu but kazkas patobuleje,gal susilanksto lengviau ar pan. g.gif abejoju dar del vieno dalyko-ar vaikas nores sedet nusuktas nuo manes g.gif

Susilanksto taip pat, tik skirtingais matais skiriasi ratuku protektorius, berods 2009 buvo tokie lygus, visai be jokio protektoriaus, daiktu krepselis po vezimuku irgi patobulintas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2011 03 30, 21:18)
del svorio man rodos viskas jusuvaikui surasyta puikiai  4u.gif

as galiu uz SI atsakyt - tikrai lengvas smile.gif Aisku nelygu kam ieskotes - naujagimiui ziurineciaus matyt koki didesni erdvesni minkstensi, bet kaip sketukas SI liko man meile numero uno biggrin.gif jei kada dar reiks  blush2.gif pirmoj eilej dairysiuos PP vezimuko biggrin.gif

na mano mergickai jau metai ir 2 men. atsisakem ka tik vezimuko 3 in 1 tai dabar sketuko dairomes blush2.gif
o jusu vaikui svetainej tai as ten kazkaip nieko nerandu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzeviciute: 31 kovo 2011 - 09:11
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 03 31, 10:10)
na mano mergickai jau metai ir 2 men. atsisakem ka tik vezimuko 3 in 1 tai dabar sketuko dairomes blush2.gif
o jusu vaikui svetainej tai as ten kazkaip nieko nerandu  ax.gif

Pliko P3 8,5 kg

Mes įsigijom Pliko Switch Easy Drive, na jis gan sunkokas, bet nepalyginsi su sportiniu, patogu su juo važiuot, kol nepataikai į prastą kelią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astro: 31 kovo 2011 - 09:25
QUOTE(Astro @ 2011 03 31, 10:23)
Pliko P3 8,5 kg

Mes įsigijom Pliko Switch Easy Drive, na jis gan sunkokas, bet nepalyginsi su sportiniu, patogu su juo važiuot, kol nepataikai į prastą kelią smile.gif

sunkokas. noretusi lengvesnio. reik vadinas ieskoti kito varianto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 03 31, 11:18)
sunkokas. noretusi lengvesnio. reik vadinas ieskoti kito varianto doh.gif

SI lengvuciai, vos 6 kg
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2011 03 31, 11:47)
SI lengvuciai, vos 6 kg

SImodeliukas ne 6, o 7,2kg, o lengviausias yra PLIKO MINI (sketukas) - 5,7kg, toliau eina Aria - 5,8kg ir Vela (triratis) - 6,5kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2olko2 @ 2011 03 31, 13:47)
SImodeliukas ne 6, o 7,2kg, o lengviausias yra PLIKO MINI (sketukas) - 5,7kg, toliau eina Aria - 5,8kg ir Vela (triratis) - 6,5kg  smile.gif

aha, žiūriu, kad kažkaip skirtingai rašo, nes pvz ant šito modeliuko rašo, kad 6 kg.
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2011 03 31, 13:52)
aha, žiūriu, kad kažkaip skirtingai rašo, nes pvz ant šito modeliuko rašo, kad 6 kg.

Cia gal del titano stripiu g.gif , bet standartas sunkesnis verysad.gif
Atsakyti