QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 07, 15:36)
veziojau iki 7menesiu ,net nepilnai 7
kai pradejo normaliai vaikas sedeti,tada perkelem ji i maxi-cosi tobi,nes jau jam buvo ydomu dairytis vaziuojant
Neįsižeiskit
, bet nesuprantu tokio argumento
Žinau taip elgias daug tėvų, bet juk negalima vežti veidu į priekį... Švedai apskritai iki 4 metų veidu į galą vežioja.
Aišku aš čia jau iš temos ribų pradėjau plėtotis...
Papildyta:
QUOTE(Lyraaa @ 2011 03 07, 15:55)
O kaip ziema su tokiais ratukais vaziuojasi? arba su tais kaip buna dvigubi nedideli?
Jei "valys" sniegą kaip šiais metais, tai be šansų. Dabar tai jau pravažiuoju. Bet tiesą sakant šią žiemą dažnai ir su ddeliais ratais su klasikine važiuokle važiuojant reikėjo stipriai dirbti....
Aš vaiką su nešiokle prasinešiojau žiemą..
Papildyta:
QUOTE(Astro @ 2011 03 07, 16:34)
Turiu šitą vežimuką, tai galiu pasakyti, kad žiemą su juo be šansų.. Kad ir dabar jau mažai labai sniego, bet renkuosi maršrutus per nuvalytus švariai šaligatvius, nes kitaip tie ratai stringa, ypač priekiniai, tarp prispaustų ledų.. Bent jau man atrodo, kad toks vežimas skirtas tik miesto gatvėms, nes manau, kad net ir gamtoje nelygiu keliu su juo yra sudėtinga..
su mažais vežimukais apskritai yra ką veikt važiuojant... na kad ir parke visi akmenukai jaučias. Ir taip na jis miesto vežimas... Daugiau mažiau.
O su dideliais yra ką veikt tysiant į velniai žino koki aukštį.