Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 25, 15:04)
dyckis del svorio ? Nes svoris cia ne esme, jai vaikas aukstas tai skate jam tikrai mazas bus, CIA tas senesnis
Mano 4,5 metu dabar tiek sveria, bet jai ji ikisciau i skate biggrin.gif
o metuku jis jau buvo 87cm
net ydomu pasidare , kokio ilgio ta senesne sportine?

Tiesiog senesniam modelyje sportineje dalyje daug vietos "suvalgydavo" tas paminkstinimas, kuris likdavo nuo transformuoto lopsio rolleyes.gif o dabartine sportine dalis nei kiek nenusileidzia bugaboo pagal dydi thumbup.gif
Atsakyti
Turiu Peg Perego GT3, vezimu esu patenkinta - rieda puikiai, pirkiniu krepsys didelis, labai patogus vezimas.
Bet nepatariu rinktis gyvenancioms daugiabutyje - sunkokas ir abejoju ar tipltu i lifta g.gif
Atsakyti
QUOTE(neaukla @ 2011 02 25, 14:45)
Tiesiog senesniam modelyje sportineje dalyje daug vietos "suvalgydavo" tas paminkstinimas, kuris likdavo nuo transformuoto lopsio  rolleyes.gif  o dabartine sportine dalis nei kiek nenusileidzia bugaboo pagal dydi  thumbup.gif

sutinku mirksiukas.gif

QUOTE(ikikuki @ 2011 02 25, 16:59)
Turiu Peg Perego GT3, vezimu esu patenkinta - rieda puikiai, pirkiniu krepsys didelis, labai patogus vezimas.
Bet nepatariu rinktis gyvenancioms daugiabutyje - sunkokas ir abejoju ar tipltu i lifta g.gif

turejau,man labai patiko wub.gif
vienintelis minusas tai jo gabaritai
Atsakyti
Nu gabaritai pas GT3 ziaurus blink.gif Man uz jo vairo atsistojus susidaro ispudis, kad tai turetu buti dvynuku vezimelis traukinukas biggrin.gif V.z. vaikui vezimas super, mamai per didelis, per sunkus.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 26, 01:09)
Nu gabaritai pas GT3 ziaurus  blink.gif Man uz jo vairo atsistojus susidaro ispudis, kad tai turetu buti dvynuku vezimelis traukinukas  biggrin.gif  V.z. vaikui vezimas super, mamai per didelis, per sunkus.

niu gabaritai ziurus,bet kaip vezimas labai patogus jis
ypac jai kas turi nuosava nama,arba turi galimybe vezima laikyti bagazinei

jo daiktu krepsys nerealus biggrin.gif pvz palangoi kaifas su tokiu vezimu
o ir gulima padetis ilga ir plati, atrodo kaip lova rolleyes.gif
neskatant visokiu pribumbasu dar rolleyes.gif

Gitulia,kokia dabar karieta turite? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 28, 00:01)
niu gabaritai ziurus,bet kaip vezimas labai patogus jis
ypac jai kas turi nuosava nama,arba turi galimybe vezima laikyti bagazinei

jo daiktu krepsys nerealus biggrin.gif pvz palangoi kaifas su tokiu vezimu
o ir gulima padetis ilga ir plati, atrodo kaip lova  rolleyes.gif
neskatant visokiu pribumbasu dar rolleyes.gif

Pas mus Peg perego GT3, i joki kita nekeisciau , ervus, platus, sandarus thumbup.gif
Mazoji ir dabar pietu miega jame biggrin.gif , mes siuo modeliuku labai dziaugiames wub.gif

drinks_cheers.gif mes praeita vasara pajuryje atostogavom, super, visur pravaziuoja, vaiksciodavom pajuriu be jokio vargo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 02 26, 02:09)
Nu gabaritai pas GT3 ziaurus  blink.gif Man uz jo vairo atsistojus susidaro ispudis, kad tai turetu buti dvynuku vezimelis traukinukas  biggrin.gif  V.z. vaikui vezimas super, mamai per didelis, per sunkus.

Taigi rimtas vezimas, ne koks tarskalas bigsmile.gif , visureigis thumbup.gif

O man patinka rimti vezimai, kaip ir automobiliai bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Troja4: 27 vasario 2011 - 23:32
Nu ne, ne man tokie gabaritai, kad ir koks geras jis butu. Sunku vazinetis, sunku i masina ikelt, jei is viso i ta masina itelpa. biggrin.gif
erikiuxxx, mes gryzom prie Jane Slalom (2009 m. utopia), na ir PP Si turim i komplekta biggrin.gif Bandem jane iskeisti ir PP GT3 ziurejom ir net i xlanderius buvom nusigrybave, bet ne vienas is ju man netilpo i masina, visi jie sunkus ir dideli palyginus su jane atrodo. Bet jane gulima padetis irgi labai erdvi 90cm ilgis ir apie 33-34 cm plotis, tai, kad mano 13 kg jaunikaitis labai puikiai jame miega ir namie ir lauke kai reikia, ir dar siltas vokas telpa. Bet gabaritai gerookai mazesni, o ir ratai visi dideli pripuciami, taip, kad irgi neblogas visureigis. Tik aisku pirkiniu krepso tokio neturi biggrin.gif O dar kai as metras su kepure, tai man tai labai daug reiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 28, 00:09)
Nu ne, ne man tokie gabaritai, kad ir koks geras jis butu. Sunku vazinetis, sunku i masina ikelt, jei is viso i ta masina itelpa.  biggrin.gif
erikiuxxx, mes gryzom prie Jane Slalom (2009 m. utopia), na ir PP Si turim i komplekta  biggrin.gif  Bandem jane iskeisti ir  PP GT3 ziurejom ir net i xlanderius buvom nusigrybave, bet ne vienas is ju man netilpo i masina, visi jie sunkus ir dideli palyginus su jane atrodo. Bet jane gulima padetis irgi labai erdvi 90cm ilgis ir apie 33-34 cm plotis, tai, kad mano 13 kg jaunikaitis labai puikiai jame miega ir namie ir lauke kai reikia, ir dar siltas vokas telpa. Bet gabaritai gerookai mazesni, o ir ratai visi dideli pripuciami, taip, kad irgi neblogas visureigis. Tik aisku pirkiniu krepso tokio neturi  biggrin.gif  O dar kai as metras su kepure, tai man tai labai daug reiskia  biggrin.gif

aisku rolleyes.gif
pagal aprasyma,tai man jane kaip mano chicco s3 turetu buti rolleyes.gif irgi gerulis,patogus ,kompatiskas ir lengvas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

bandau skomplektuoti sesei nestuke.gif vezimeli. Siaip man nieko ner geriau kaip PP lopsinukai ax.gif bet va mano sese butinai nori, kad kedute tvirtintusi ant remo. Ale man nera nieko tragiskiau, kaip tos PP automobilines kedutes 0-13 doh.gif tai vat klausimas jums- gal kokios kitos kedutes tvirtinasi ant PP remo? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 06, 20:57)
Sveikos,

bandau skomplektuoti sesei  nestuke.gif vezimeli. Siaip man nieko ner geriau kaip PP lopsinukai  ax.gif bet va mano sese butinai nori, kad kedute tvirtintusi ant remo. Ale man nera nieko tragiskiau, kaip tos PP automobilines kedutes 0-13  doh.gif tai vat klausimas jums- gal kokios kitos kedutes tvirtinasi ant PP remo?  g.gif

kitos kedutes nesitvirtina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 06, 22:12)
kitos kedutes nesitvirtina  verysad.gif

Aciu, Erikiuxxx, uz atsakyma 4u.gif Nerealiai gaila....
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 03 06, 22:24)
Aciu, Erikiuxxx, uz atsakyma  4u.gif Nerealiai gaila....

tikrai gaila,nes ppg kedutes visai nekokios schmoll.gif
savo vaika isdrisau i ja isodinti beveik 4menesiu,nes ziauriai jos stacios..gaila net vaiko
Atsakyti