Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Ačiū gitulia už atsakymus 4u.gif
dabar neapsisprendžiu ką rinktis - Maclaren techno ar P3. gal galit patarti g.gif
Atsakyti
Manau cia jau be gyvo paciupinejimo sunku bus nuspresti, nes ir maclarenai ir PP geri vezimai. Bet kuris labiau liptu prie dusios ir rankos galima pasakyti tik gyvai paciupinejus. g.gif
Man pvz. savaime atkrito, nes maclarenai mano 160 rankenos per aukstai buvo, nepatogu, o ir vizualiai man grazesni PP, bei lankstosi patogiau PP, nes ratai suvaziuoja i viena kruva ir stovi graziai kampe pastatytas, net atremt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2011 02 16, 18:45)
Ačiū gitulia už atsakymus  4u.gif
dabar neapsisprendžiu ką rinktis - Maclaren techno ar P3. gal galit patarti  g.gif

as rinkciausi tik maclarena
aisku rankenos man kiek ilgokos,nes esu zema
bet maclarenas maloniau rieda, toks lengviau valdomas
Pliko p3, toks pries maclarena labiau griozdas yra, valdomas sunkiau..

nezinau,bet abu turejau,tai maclarenas daug geresnis... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 02 15, 12:48)
Man jie atrodo vienodi, tik P3 lengvesnis del to, kad neturi apsukamos sedynes. Tad P3 gal praktiskesnis, nes nesiotis, kilnoti i bagazine ar pan. lengviau, o leliukui siek tiek praaugus, padetis i mama darosi visiskai nereikalinga. O siaip kam ko  reikia.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Switch vezime dydesnis vaikas sunkiai tilps,nes tas pakojis visiskai neapgalotas doh.gif nebent naujam modeli patobulino
Papildyta:
ui koks gerulis,ta naujiena bigsmile.gif fainas wub.gif
taip seniai domejausi vezimai,kad tiek naujienu praleidau biggrin.gif

user posted image

nors savojo jau i joki ppg nekeisciau rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2011 02 17, 01:05]
as rinkciausi tik maclarena
aisku rankenos man kiek ilgokos,nes esu zema
bet maclarenas maloniau rieda, toks lengviau valdomas
Pliko p3, toks pries maclarena labiau griozdas yra, valdomas sunkiau..

nezinau,bet abu turejau,tai maclarenas daug geresnis... ax.gif
Papildyta:

ačiū už patarimus, galvoju imti Maclaren techo XT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmajun: 20 vasario 2011 - 17:37
sveikos.

kokie būtų atsiliepimai apie PP Skate? Neapsisprendžiam ar šį, ar Brio Go.. Bučiau labai dėkinga už nuomones ape PP. Vaikelis gims vasarą.
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2011 02 20, 17:26)

ačiū už patarimus, galvoju imti Maclaren techo XT  4u.gif

ner uz ka,manau patiks mirksiukas.gif
QUOTE(krembriule @ 2011 02 21, 09:44)
sveikos.

kokie būtų atsiliepimai apie PP Skate? Neapsisprendžiam ar šį, ar Brio Go.. Bučiau labai dėkinga už nuomones ape PP. Vaikelis gims vasarą.

skate vezimas turi tik viena pliusa,tai kad jis 2 in1
nereikes daliu sandeliuoti

o siaip pats vezimas yra mazas,ypac toji sportine dalis,norejau savo maziui,bet jam tada buvo 9men,isodinau vaika parduotuveje ir ta sportine dalis jam buvo tik tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 22, 22:44)
ner uz ka,manau patiks  mirksiukas.gif

skate vezimas turi tik viena pliusa,tai kad jis 2 in1
nereikes daliu sandeliuoti

o siaip pats vezimas yra mazas,ypac toji sportine dalis,norejau savo maziui,bet jam tada buvo 9men,isodinau vaika parduotuveje ir ta sportine dalis jam buvo tik tik doh.gif

2010-2011 kolekcijos Skate eina sedima dalis ir lopsys kaip atskiros dalys, nebeissilanksto kaip anksciau is lopsio sportinukas.Tiek lopsys , tiek sportine dalis yra padidinti tikrai ne mazi 4u.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2011 02 22, 22:04)
2010-2011 kolekcijos Skate eina sedima dalis ir lopsys kaip atskiros dalys, nebeissilanksto kaip anksciau is lopsio sportinukas.Tiek lopsys , tiek sportine dalis yra padidinti tikrai ne mazi 4u.gif

gal patobulino,nes buvo neapgalvotas visai
sportine dalis turetu buti ne mazesne negu 90cm...
nesidomejau as kokio dydzio naujieji
Atsakyti
erikiuxxx, taip skate modeli tikrai siuo atzvilgiu pakeite, is dvieju daliu padare mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes turim Skate 2008, ir mano dičkis dar puikiai jame telpa smile.gif Su visais rūbais, o vaikas sveria 16 kg smile.gif Šiaip šiuo vežimu labai patenkinta esu, vertas visko ką už jį mokėjau. Pirkau vien tik dėl to, kad buvo 2 in 1, ir gražiai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2011 02 24, 18:56)
Na mes turim Skate 2008, ir mano dičkis dar puikiai jame telpa smile.gif Su visais rūbais, o vaikas sveria 16 kg smile.gif Šiaip šiuo vežimu labai patenkinta esu, vertas visko ką už jį mokėjau. Pirkau vien tik dėl to, kad buvo 2 in 1, ir gražiai žiūrėjosi smile.gif

dyckis del svorio ? Nes svoris cia ne esme, jai vaikas aukstas tai skate jam tikrai mazas bus, CIA tas senesnis
Mano 4,5 metu dabar tiek sveria, bet jai ji ikisciau i skate biggrin.gif
o metuku jis jau buvo 87cm
net ydomu pasidare , kokio ilgio ta senesne sportine?
Atsakyti