nagi nauji saloniniai automobiliai irgi gatvėse issipurvina, ale visvien kietai atrodo, manau su vezimais tas pats kai graziam vyrui ir snarglys tinka, taip ir cia
QUOTE(Babetta @ 2010 05 06, 20:46)
nugis tepliot nereikia ir nesiitelpsios .
as zinok neturiu mados vaika vezime maitinti pastoviai. arbej ei jau extra prispiria- tai iskart galima bandyt purva pashalinti.
kita vertus- nusiima viskas juk - pamerkei iskalbei ir toliau zygiuoji. nematau tame bedos.
kita vertus- nelabai kox spalvu pasirinkimas buvo. juodo kazkai ppabijojau imt.
plius ir taip pas mumi ant lietuvos truksta ryskiu spalvu gatvese
as zinok neturiu mados vaika vezime maitinti pastoviai. arbej ei jau extra prispiria- tai iskart galima bandyt purva pashalinti.
kita vertus- nusiima viskas juk - pamerkei iskalbei ir toliau zygiuoji. nematau tame bedos.
kita vertus- nelabai kox spalvu pasirinkimas buvo. juodo kazkai ppabijojau imt.
plius ir taip pas mumi ant lietuvos truksta ryskiu spalvu gatvese
as pastoviai vezime tai kukuruzu, tai sausainuku duodavau kad kelione neprailgtu
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 06, 21:35)
nagi nauji saloniniai automobiliai irgi gatvėse issipurvina, ale visvien kietai atrodo, manau su vezimais tas pats kai graziam vyrui ir snarglys tinka, taip ir cia
dar man pasakykit kurie dirzai geriau, pliko p3. ar 2010 m ar 2009?
QUOTE(mildama @ 2010 05 06, 22:47)
as pastoviai vezime tai kukuruzu, tai sausainuku duodavau kad kelione neprailgtu
nu ir sakau - iprochio reikalas.
mes vezime su pirmuoju kai vaziuodavom- laaaaaaaabai retai valgydavom. ner ko chia uzkandziauti
nu apziurejau as ta krepsi daiktams - nzn ..man jis pakankamai aukstai atrodo pakabintas. Skaichiau va kad daug kam "nusidroze" ...nu gal kai per bordiurus uzvazinesim klius
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... vat ir sakau kad kazkas ne taip.
QUOTE(Babetta @ 2010 05 06, 19:45)
as siunchiaus is neto - vokiechiu.
tygis ATEeeeeeeeeeeeejoooooooo musu peregiukas... nu nerealus vezimas ... plem is sono itariu juokingai atrodziau- kol as ji susirinkinejau ir tupchiojau aikschiojau
stai va tokis mus grozis.
Emiau Pliko P3 Classico, Cedro
o vietoj uzdangaliuko kojoms- emiau vokeli juoda (siltas). nu neturim mes labai daug vasaros ...ziema daugiau ir vejai ...tai toks gal geriau nei kojoms
komplekte sudejus visai geras vaizdas
visas kainavo 690 (neskaitant siuntimo, bet kadangi emiau dar daigau smulkmes- tai ir siuntimo islaidos "pasiskirste" )
tygis ATEeeeeeeeeeeeejoooooooo musu peregiukas... nu nerealus vezimas ... plem is sono itariu juokingai atrodziau- kol as ji susirinkinejau ir tupchiojau aikschiojau
stai va tokis mus grozis.
Emiau Pliko P3 Classico, Cedro
o vietoj uzdangaliuko kojoms- emiau vokeli juoda (siltas). nu neturim mes labai daug vasaros ...ziema daugiau ir vejai ...tai toks gal geriau nei kojoms
komplekte sudejus visai geras vaizdas
visas kainavo 690 (neskaitant siuntimo, bet kadangi emiau dar daigau smulkmes- tai ir siuntimo islaidos "pasiskirste" )
musu toks tik rozinis su rudu, ciki vezimaitis, pirkau babymarket.lt
nu isbandyta mus karieta . SUUUPER> kas svarbiausia- po lopsinio - jis labai mazai vietos uzima masinoj... .
na siaip kadangi mus pirmas buvo triratis- o sitasj au 4-iu- siek tiek vaziavimo ypatumai skirias - bet greit "adaptavaus"
man kiek nelabai patiko- bet gal priprasiu- tos ala pagumuotos rankenos stumti. uzvakar visadiena pravazinejom- tai delnai dienos gale tokie patrinti buvo ... gal kai rankena minksta- gal kiek patogiau. nors sakau- pripratimo reikalas.
PLIUSAS - kur pirkiniu krepsys- matos net ir fotkej- pilkos juostos - - pasirodo ten ATSVAITAS. vakar tik pastebejau. va chia tai galetu visuose buti. gal ir yra- nu bent jau mus seniau turetum nebuvo.
o siaip- kol kas dedu dideli dideli pliusa. gaila kad nesusiprotejau dar kaip prieda pasiimti nuo uodu apsaugos. vakar gamtoj bunant pritruko. bet chia nekliutis- atrasim- nusipirksim
na siaip kadangi mus pirmas buvo triratis- o sitasj au 4-iu- siek tiek vaziavimo ypatumai skirias - bet greit "adaptavaus"
man kiek nelabai patiko- bet gal priprasiu- tos ala pagumuotos rankenos stumti. uzvakar visadiena pravazinejom- tai delnai dienos gale tokie patrinti buvo ... gal kai rankena minksta- gal kiek patogiau. nors sakau- pripratimo reikalas.
PLIUSAS - kur pirkiniu krepsys- matos net ir fotkej- pilkos juostos - - pasirodo ten ATSVAITAS. vakar tik pastebejau. va chia tai galetu visuose buti. gal ir yra- nu bent jau mus seniau turetum nebuvo.
o siaip- kol kas dedu dideli dideli pliusa. gaila kad nesusiprotejau dar kaip prieda pasiimti nuo uodu apsaugos. vakar gamtoj bunant pritruko. bet chia nekliutis- atrasim- nusipirksim
as ieskau pliko p3 complet, kaip virsutiniame pasisakyme, rozines spalvos tik, daiktu krepsio, turetu buti rozinis su rudu, kai pirkom vezimaiti, nesumastem, kad reikalinga,o dabar prireike, tai jei kas gali pasiulyti nenaudojama ar nauja butu saunu, taip pat nuo uodu irgi reiketu
QUOTE(Babetta @ 2010 05 06, 23:06)
nu ir sakau - iprochio reikalas.
mes vezime su pirmuoju kai vaziuodavom- laaaaaaaabai retai valgydavom. ner ko chia uzkandziauti
nu apziurejau as ta krepsi daiktams - nzn ..man jis pakankamai aukstai atrodo pakabintas. Skaichiau va kad daug kam "nusidroze" ...nu gal kai per bordiurus uzvazinesim klius
ai tai jūs iš lopšinio tiesiai į pliko p3 šokot? Nes aš tą patį suplanavus nusipirkau ir pasijutau mieste kai durna, nes visi su dideliais sportiniais važinėja, bet gal čia iš po žiemos dar...
na aš savo p3 dar nebandžiau...
o tai mumi zinok tuoj 7 men. mes lopsi ir taip labai ilgai isgulejom. skaitk 6 menesius su uodegiuku. siaip tai dar telpam is principo - bettai dabar mums reik stebeti- dairytis- apziurineti. gulet netinka. uztat ir perejom i sportinuka.
chicco musu buvo su lopsiu. kadangi matai silti orai- brolis ratuotas dviratuotas o masina ne gumine- palikom didelius ratus.
chicco musu buvo su lopsiu. kadangi matai silti orai- brolis ratuotas dviratuotas o masina ne gumine- palikom didelius ratus.
as savaji ir vakar po ziemos is spintos istraukiau, nuvalinejau, nes pas mus rozinis, jame ir balto yra, tai mazoji neatstojo nuo jo visa diena, o ir gulet dar pilnai jame telpam, kojytes nekara labai, ir siaurumas mums tinka, nors gal vizualiai jie taip atrodo, tad musu peregiukui jau antras sezonas
QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 09, 15:49)
ai tai jūs iš lopšinio tiesiai į pliko p3 šokot? Nes aš tą patį suplanavus nusipirkau ir pasijutau mieste kai durna, nes visi su dideliais sportiniais važinėja, bet gal čia iš po žiemos dar...
niu cia pagal kiekvieno poreikius
ilgiem pasivaikciojimams, miske,ir siaip,normalus vezimas nepamainomas
o i parde,poliklinika, ir kur trumpam,tai sketukas super yra kas tokiose barskaliukuose ir naujagimius vezioja ,ir nieko nors as nevezziociau
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 07, 08:37)
ojei,tai SI krepsys dar zemiau nei PLIKO as galvojau,kad zemiau neimanoma jau