Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(gitulia @ 2011 01 31, 18:06)
Taip krepsys patobulintas ir buomelis yra, man atrodo tokie tie skirtumai ir tera.  g.gif

ir svorio skirtumas yra smile.gif su buomeliu sunkesnis smile.gif
Atsakyti
dekui visoms uz info 4u.gif
Siandien buvau gyvai apziureti, bet man jis toks biski dardaliukas pasirode g.gif
Bet man gal po Emmuko visi sketukai taip atrodys doh.gif O kaip toks vezimelis atrodo po vieno vaikucio? Labai iskleba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2011 01 31, 19:58)
Siandien buvau gyvai apziureti, bet man jis toks biski dardaliukas pasirode g.gif

hihihi.gif tikrai taip dabar visi atrodys dardaliukai 4u.gif tokie jau jie smile.gif bet tobulesnio sketuko man vis tiek neteko ciupint smile.gif

del susidevejimo - man rodos labai priklauso nuo to kiek devi - savaji pardaviau mazai nuvazineta - o va esu macius (mieste) kur galiniai ratukai atrode gumos jau visai nebeturi.... unsure.gif bet gal daug vazinejosi po kazkur unsure.gif

Maciau jusuvaikui.lt akcija jiem nesenai buvo, gal dar tebera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2011 01 31, 19:58)
dekui visoms uz info  4u.gif
Bet man gal po Emmuko visi sketukai taip atrodys doh.gif O kaip toks vezimelis atrodo po vieno vaikucio? Labai iskleba? blush2.gif

Tikrai taip ir atrodys sketukai po rimto vezimo biggrin.gif Man irgi taip atrode, net brangieji maclarenai paskutiniai kledarai atrode. Tik vienas ICOO Pluto man tada pasirode gana rimtas tvirtas sketukas. Jei esat aukstesne nei 160 pabandykit dar i ji paziuret. Man jis buvo per aukstas, del ko labai gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 31, 21:22)
Tikrai taip ir atrodys sketukai po rimto vezimo  biggrin.gif  Man irgi taip atrode, net brangieji maclarenai paskutiniai kledarai atrode. Tik vienas ICOO Pluto man tada pasirode gana rimtas tvirtas sketukas. Jei esat aukstesne nei 160 pabandykit dar i ji paziuret. Man jis buvo per aukstas, del ko labai gaila  ax.gif

Na ICOO jei neklystu apie 1000lt, tai biski brangoka doh.gif Man reikia sketuko kelionems tai tiek tikrai neinvestuosiu schmoll.gif O gal galit palyginti SI su Maclaren Quest?
Atsakyti
Ne tikrai nepalyginsiu, nes nenaudojau maclarenu. Tik man atrodo, kad SI padetis labiau gulima, SI patogiau lankstosi - t.y. visi ratukai suvaziuoja i apacia (o ne i skirtingas puses) ir pastatytas stovi.SI ratukai didesni ir viengubi. O daugiau reikia lyginti gal gyvai, katras jums labiau patinka, kuriame vaikas patogiau sedi.
Nors as SI pirkau internetu, kaip sketuku tikrai nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 31, 22:43)
Ne tikrai nepalyginsiu, nes nenaudojau maclarenu. Tik man atrodo, kad SI padetis labiau gulima, SI patogiau lankstosi - t.y. visi ratukai suvaziuoja i apacia (o ne i skirtingas puses) ir pastatytas stovi.SI ratukai didesni ir viengubi. O  daugiau reikia lyginti gal gyvai, katras jums labiau patinka, kuriame vaikas patogiau sedi.
Nors as SI pirkau internetu, kaip sketuku tikrai nenusivyliau.

Na jauciu, kad vis tik kol dar yra akcija isigysiu ir as SI drinks_cheers.gif vaikas net ir dabar su kombinezonu jame labai patogiai sedejo bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, ar PegPerego Si koju padetis (t.y. aukstis) reguliuojama? Nematau aprasyme, o gyvai vezimelio nesu maciusi ax.gif Ir ar verta pirkti Completo, su visu apklotu? g.gif Nes kiek cia skaitau, tai suprantu, kad ziema su juo vis tiek nelabai pavazinesi smile.gif Mes turim normalu "dideli" sportinuka, bet sito noretusi vasarai/kelionems. Buciau dekinga uz info, kas turite tokius.
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 02 04, 16:25)
Merginos, ar PegPerego Si koju padetis (t.y. aukstis) reguliuojama? Nematau aprasyme, o gyvai vezimelio nesu maciusi ax.gif Ir ar verta pirkti Completo, su visu apklotu? g.gif Nes kiek cia skaitau, tai suprantu, kad ziema su juo vis tiek nelabai pavazinesi smile.gif Mes turim normalu "dideli" sportinuka, bet sito noretusi vasarai/kelionems. Buciau dekinga uz info, kas turite tokius.

Kojų padėtis reguliuojasi. Mums apkloto neprireikė, pirkom jį paūgėjusiam vaikui, tad nelabai įsivaizduoju, kaip jį būčiau įkišus su batais į kokį voką schmoll.gif Tas pats ir dėl buomo, jei perki lengvą skėtuką, kam papildomi gramai ax.gif
Žiemos metu net nebandžiau važiuoti. Aišku, geriau yra rimtas sportinukas blogom oro sąlygom.
O šiaip kaip skėtukas, kelionėm, vasarai tai jis tikrai nepamainomas thumbup.gif Mes ratukų nenuvažinėjom, puikiai tarnaus mūsų SI ir ateity, į jokį kitą skėtį nekeisčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 04 vasario 2011 - 17:30
QUOTE(Suomi @ 2011 02 04, 18:25)
Merginos, ar PegPerego Si koju padetis (t.y. aukstis) reguliuojama? Nematau aprasyme, o gyvai vezimelio nesu maciusi ax.gif Ir ar verta pirkti Completo, su visu apklotu? g.gif Nes kiek cia skaitau, tai suprantu, kad ziema su juo vis tiek nelabai pavazinesi smile.gif

Rudeni buna gan atsiaurus vejas mirksiukas.gif Man praverte butent vajuota rudeni. Dabar mano mergaite i ta "uzsegama apkloteli" nebetelpa lotuliukas.gif Bet teko nesenai vaziuot iki prekybcentrio nuvalytais saligatviais, tai apklotelio uzsegimus "prailginau" prisiuvusi gumutes, kad normaliai tilptu kojos.
Tas apklotelis toks rimtas, su pamusalu . mirksiukas.gif O buomelio tikrai nreikia ir neprireike. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 02 04, 16:25)

As pirkau su viskuo, ir lietaus apsauga ir koju uzklotu. Ziurint kokio amziaus jusu vaikas. Maniskis metu 83 cm. tai normaliai tas uzklotas telpa. Aisku ziema su SI nevazinejam, nes pravazumas ne koks, kelis kartus pabandem, dideli ratai vis tik maloniau. Bet pavasariui, rudeniui ta uzklota pilnai galima panaudoti. Tuo labiau, kad kainu skirtumas nedidelis pilnos komplektacijos nuo pliko.
Pakojukas pasikelia.
Atsakyti
Aciu! O del buomelio... Dabar sunui beveik 8 menesiai, kol kas man lyg jo norisi... bet kol vazinesim su PP, bus jau 9. Tai cia skaitosi - didelis vaikas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti