Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 22, 17:17)
Dar turiu klausima Pliko P3 ir pan turėtojom... Einat su jais į lauką dabar? Aš kažkaip nesiryžtų. O mano didelieji ratai be sportinės dalies, kArtais pagalvoju įsigyt tą sportinę dalį (bet vargiai ar labai norėčiau į ir iš lauko eit per tris kart...)

Mūsų SI, greičiausiai bus padėtas žiemos miegui arba bent jau tam laikui, kai neliks sniego. Naudosim išvažiavimams, kad nereiktų didžiojo vežimo grūsti į bagažinę.

Kol neatėjo žiema, galvojau, kad važinėsiu, tačiau netgi centre, kur atrodytų ne tokie ir baisūs tie šaligatviai, kratosi, tarsi sulūžti norėtų... Nes daug kur aplediję, net nuvalius, ant takelių nuo sniego susidarę nelygumai. Teko išsitraukti nemėgstamą senį, su kuriuo puikiai pravažiuojam smile.gif Bet matyti važinėjančių su panašiais vežimais, galbūt išbandykit įprastines trasas, matysit, kokia situacija su tuo pravažiavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2010 12 23, 15:01)
Mūsų SI, greičiausiai bus padėtas žiemos miegui arba bent jau tam laikui, kai neliks sniego. Naudosim išvažiavimams, kad nereiktų didžiojo vežimo grūsti į bagažinę.

Kol neatėjo žiema, galvojau, kad važinėsiu, tačiau netgi centre, kur atrodytų ne tokie ir baisūs tie šaligatviai, kratosi, tarsi sulūžti norėtų... Nes daug kur aplediję, net nuvalius, ant takelių nuo sniego susidarę nelygumai. Teko išsitraukti nemėgstamą senį, su kuriuo puikiai pravažiuojam smile.gif Bet matyti važinėjančių su panašiais vežimais, galbūt išbandykit įprastines trasas, matysit, kokia situacija su tuo pravažiavimu smile.gif

patikėkit manim, aš gyvenu centre.... čia sniego kupetos kai kaime kokiam :/ Dar klausimas kur geriau, miestukai gal susitvarko.

Gandre*

Dėl sportinės dalies "grožio" tai labai sutinku. Tragiška ji, ir jau nebegamina...
Atsakyti
Sveikos PP gerbejos 4u.gif As kaip ir apsisprendziau istoti i Jusu gretas ax.gif tiesa pasakius jau seniai galvojau ,kad jei prireiktu dar karta vezimo,noreciau isbandyti butent PP smile.gif pries 6m pasirinkau BC Karta ir buvau labai juo patenkinta del pravazumo,manevringumo,o ir dydis i normas tilpo smile.gif si karta GT 3 renkuosi del tu paciu priezasciu + man rankinis stabdis yra didelis privalumas,nes sodyba kalnuotoj vietoj,tai misku vaziuojant ir esant slidziai nuokalnei as neissivaizduoju kaip sustabdyt vezima g.gif ...pastumdziau as ji "Mazylio pasaulyje",nu didokas pasirode doh.gif smile.gif pinigines nedrysau issitraukti biggrin.gif gal Jus kainodaroje labiau apsisvietusios...ta prasme ju kainos tikriausiai zenkliai nesiskiria lyginant su kitais pardavimo taskais g.gif kiek ant greicio perziurejau,tai pardej su 15 proc nuolaida panasiai gaunasi kiek kitur be nuolaidos....( brangus " gyvate" lotuliukas.gif )
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif kas dar nori istoti i Pp kluba, skubu pranesti, kad dabar kotrynoje ir kituose parduotuvese maciau net iki 20 procentu nuolaidos, tai paskubekit smile.gif mes jau istojom smile.gif geru laimingu naujuju metu visoms ;*
Atsakyti
Sveikos 4u.gif įsigijom GT3 ir Navetta. Buvę šeimininkai negali paaiškinti kaip nuimti sėdimąją dalį ir uždėti lopšį, gal jūs pagelbėsit? žinau kaip atsikabina atlošas nuo sėdimos dalies, tačiau jis lieka pasikabinęs ant nugarėlės reguliatorių šonuose. o pati sėdimoji kaip suprantu lieka ir lopšys tvirtinasi ant dvieju atlenkiamų rankenėlių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2011 01 13, 01:19)
Sveikos  4u.gif įsigijom GT3 ir Navetta. Buvę šeimininkai negali paaiškinti kaip nuimti sėdimąją dalį ir uždėti lopšį, gal jūs pagelbėsit? žinau kaip atsikabina atlošas nuo sėdimos dalies, tačiau jis lieka pasikabinęs ant nugarėlės reguliatorių šonuose. o pati sėdimoji kaip suprantu lieka ir lopšys tvirtinasi ant dvieju atlenkiamų rankenėlių?  g.gif

Reikia nustatyti nugarele i antra padeti ir atjungti abu soninius laikiklius laikancius nugarele ir nusiims.
Jeigu nesigaus parasykit i a/z savo emeila ir tel nr. atsiusiu paveiksliuka arba paskambinsim papasakosim kaip tai pasidaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 13 sausio 2011 - 08:53
QUOTE(Ingaaa @ 2011 01 13, 08:52)
Reikia nustatyti nugarele i antra padeti ir atjungti abu soninius laikiklius laikancius nugarele ir nusiims.
Jeigu nesigaus parasykit i a/z savo emeila ir tel nr. atsiusiu paveiksliuka arba paskambinsim papasakosim kaip tai pasidaro 4u.gif

širdingai dėkoju 4u.gif bigsmile.gif negalvojau kad taip operatyviai kas atsilieps doh.gif pabandysiu grįžusi iš darbo, jei nesigaus tada kreipsiuosi rimtesnės pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2011 01 13, 10:01)
širdingai dėkoju  4u.gif  bigsmile.gif negalvojau kad taip operatyviai kas atsilieps  doh.gif pabandysiu grįžusi iš darbo, jei nesigaus tada kreipsiuosi rimtesnės pagalbos  biggrin.gif

Sekmes , jeigu nesigaus rasykit tikrai padesim mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
dabar dar klausimas iškilo - šoninius laikiklius g.gif kurie čia jie ir kaip atjungti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2011 01 13, 13:00)
4u.gif
dabar dar klausimas iškilo - šoninius laikiklius  g.gif kurie čia jie ir kaip atjungti?  doh.gif

parasykit meila i a/z atsiusiu paveiksliuka, nes sitoj temoj negaliu ikelt.
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2011 01 13, 13:08)
parasykit meila i a/z atsiusiu paveiksliuka, nes sitoj temoj negaliu ikelt.

ačiukas už info, lopšiukas jau uždėtas ant rėmo, tiesiog tą pati laikiklį kur fiksuojasi nugarėlės padėtys reikia suspausti 4u.gif
beje, kaip plaunat vežimukus? rankomis ar skalbimo mašinoje? medžiaga man pasirodė tokia nelabai patvari, linkusi burbuliuotis, sakau gal rankomis geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2011 01 14, 21:27)
ačiukas už info, lopšiukas jau uždėtas ant rėmo, tiesiog tą pati laikiklį kur fiksuojasi nugarėlės padėtys reikia suspausti  4u.gif
beje, kaip plaunat vežimukus? rankomis ar skalbimo mašinoje? medžiaga man pasirodė tokia nelabai patvari, linkusi burbuliuotis, sakau gal rankomis geriau?  g.gif

Aš turiu Pliko P3, skalbiau skalbimo mašinoje nustačius jautrių skalbinių programą ir nieko nenutiko, medžiaga tikrai nelinkus burbuliuotis, pas mus 2009m kolekcijos, gal kt kitokios medžiagytės, nežinau g.gif
Atsakyti