Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 21, 20:54)
Aha nors ergvumas jo puikus, pravažumas geras, miela važiuoti. Bet tampyt į lauką sunku. Bet man ir skėtuką tampyti nusibosta. (pas mane abu PP) Ir dėl to tingisi į lauką, kai žinau kad vistiek namo ir iš namų reik eit per du kartus tikintis, kad nenuknis kas. Tiesa sakant abejoju ar yra tokiu vežimėlių, kuriuos ya baisinis noras nešt visur smile.gif O dabar tos baisinės nevalomos pūsnys... Todėl kai einu netoli ir be vyro mieliau renkuosi nešioklę.  lotuliukas.gif O šiltersnėm dienom daug mūsų kelių prariedėta smile.gif Be to man patinka PP autokėdtė, mum jau metukai, o dar telpam smile.gif

Kad jau metukai ir telpat tai tikiu, mes irgi tilpom ax.gif Bet nuo keliu menesiu pradejot sodinti i ja? Man esminis buvo sitas dalykas, kad ji neskirta nuo gimimo...
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2010 12 22, 11:04)
Kad jau metukai ir telpat tai tikiu, mes irgi tilpom  ax.gif Bet nuo keliu menesiu pradejot sodinti i ja? Man esminis buvo sitas dalykas, kad ji neskirta nuo gimimo...

pagal visas instrukcijas skirta nuo gimimo. Ten viskas reguliuojasi...

---

Dar turiu klausima Pliko P3 ir pan turėtojom... Einat su jais į lauką dabar? Aš kažkaip nesiryžtų. O mano didelieji ratai be sportinės dalies, kArtais pagalvoju įsigyt tą sportinę dalį (bet vargiai ar labai norėčiau į ir iš lauko eit per tris kart...)
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 22, 16:17)
pagal visas instrukcijas skirta nuo gimimo. Ten viskas reguliuojasi...

---

Dar turiu klausima Pliko P3 ir pan turėtojom... Einat su jais į lauką dabar? Aš kažkaip nesiryžtų. O mano didelieji ratai be sportinės dalies, kArtais pagalvoju įsigyt tą sportinę dalį (bet vargiai ar labai norėčiau į ir iš lauko eit per tris kart...)

Na jus turbut nematet tikru keduciu skirtu nuo gimimo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2010 12 22, 16:57)
Na jus turbut nematet tikru keduciu skirtu nuo gimimo...  rolleyes.gif

oj, mačiau tų kėdučių mirksiukas.gif
Atsakyti
na gal ir skirta bet ji man per stati kazkokia.. pirkomt tik nuo 3 men bet ir tai nustacius gulsciausiai vaikui galva i prieki krisdavo miegant.. g.gif tai dbr nebenoriu pp kedutes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2010 12 22, 19:39)
na gal ir skirta bet ji  man per stati kazkokia.. pirkomt tik nuo 3 men bet ir tai nustacius gulsciausiai vaikui galva i prieki krisdavo miegant.. g.gif  tai dbr nebenoriu pp kedutes schmoll.gif

hm keista mum nekrito, ber ir veziojom mazai labai
Atsakyti
o kai vaikas masinoj visada miega tai buvo nepatogu o ir keliavom lb nemazai..
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2010 12 22, 22:48)
o kai vaikas masinoj visada miega tai buvo nepatogu o ir keliavom lb nemazai..

čia gal jau išklysiu iš temos, bet skaičiau kažkur strsaipnį, kad tėvai per ilgasi leidžia būti mažiukam auto keutėsi ir pan įrenginiuose ir tada plokščiagalvystė daros... Nu tai tuo vadovaudamasi stebgiaus kuo mažiau važinėt. Ir dar kažkur skaičius buvau. Nu bet čia jau ne į temą aš jaučiu...

Tiesa sakant nežinau kuris vežimas būtų idealus.,..
Dabar bandau galvą nusiraut galvodama kuo sniegus pravažiuot. g.gif gal auto kėdutę ant ratų montuotis... tik be apklotėlio tas reikalas...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 22, 23:22)
čia gal jau išklysiu iš temos, bet skaičiau kažkur strsaipnį, kad tėvai per ilgasi leidžia būti mažiukam auto keutėsi ir pan įrenginiuose ir tada plokščiagalvystė daros... Nu tai tuo vadovaudamasi stebgiaus kuo mažiau važinėt. Ir dar kažkur skaičius buvau. Nu bet čia jau ne į temą aš jaučiu...

Tiesa sakant nežinau kuris vežimas būtų idealus.,..
Dabar bandau galvą nusiraut galvodama kuo sniegus pravažiuot.  g.gif gal auto kėdutę ant ratų montuotis... tik be apklotėlio tas reikalas...

Skaiciau ir as.bet ten rase del to kad tevai dbr kedutesr visur vezioja..namie migdo,vezioja gatvem ir tt. O jei musu gyvenimi budas visur su vaikais,ir turim daug reikalu,bei megstam keliaut,tai manau kad absurdiska bitu kuo maziau vazinet.ten lb akcentavo kad naudot reik pagal paskirti tiesiog..
Nzn bet man lopsys pp idealus tuo kad segasi masinoj ir yra erdvus bei stilingas.
O siuo metu su clasica nevalytais musu keliais pravaziuojam super
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2010 12 22, 23:39)
Skaiciau ir as.bet ten rase del to kad tevai dbr kedutesr visur vezioja..namie migdo,vezioja gatvem ir tt. O jei musu gyvenimi budas visur su vaikais,ir turim daug reikalu,bei megstam keliaut,tai manau kad absurdiska bitu kuo maziau vazinet.ten lb akcentavo kad naudot reik pagal paskirti tiesiog..
Nzn bet man lopsys pp idealus tuo kad segasi masinoj ir yra erdvus bei stilingas.
O siuo metu su clasica nevalytais musu keliais pravaziuojam super

nu vat as pernai vaziavau idealiai, o dabar turim pliko, bet tokiu oru tai i nesyne dedu vaika. O klasikiniu ratus turim, tik sportines dalies ne. Beto ju ir nebegamina...
Atsakyti
merginos matet ta naujiena Italų dizaino, jau 60 metų kuriami ir tobulinami vežimėliai "Peg-perego" pristato naujų spalvų 2011 metų kolekcijas išrankiems ir išradingiems! Cia kotrynoje, gal kas jau bande uzsakyti ??
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2010 12 22, 19:39)
na gal ir skirta bet ji  man per stati kazkokia.. pirkomt tik nuo 3 men bet ir tai nustacius gulsciausiai vaikui galva i prieki krisdavo miegant.. g.gif  tai dbr nebenoriu pp kedutes schmoll.gif

drinks_cheers.gif
cia dar vienas minusas, buvau pamirsus ji...
O sportine dalis Peg Perego vezimeliu ant klasikines vaziuokles, man baisiai negrazi... schmoll.gif
Atsakyti