Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Ingese @ 2010 11 10, 10:18)
Ka manot apie Peg Perego Aria sportinuka ( senesni gal modeliuką)?

Labai mažiukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2010 11 11, 14:18)
Labai mažiukas  doh.gif

drinks_cheers.gif man jis kaip zaislinis blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2010 11 11, 15:18)
Labai mažiukas  doh.gif

Kuria prasme maziukas?siaura sedimoji dalis?
Atsakyti

Gal kas planuoja atsisveikinti su klasikine vaziuokle lopsiniu vezimeliu/? blush2.gif
nes noriu tik lopsio ir keduets, o sportinuko kap ir nereikia........ ax.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyyte @ 2010 11 18, 18:02)
Gal kas planuoja atsisveikinti su klasikine vaziuokle lopsiniu vezimeliu/?  blush2.gif
nes noriu tik lopsio ir keduets, o  sportinuko kap ir nereikia........ ax.gif  blink.gif

Mes nebenaudojam lopsio ir kedutes..
Atsakyti
Sveikutes,
niekaip nerandu Peg perego garantinio serviso Vilniuje kontaktiniu detaliu, gal kas galite padeti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloja: 14 gruodžio 2010 - 12:00
Manau cia pagelbetu ir neigiami atsiliepimai, gal kam padesiu apsispresti... Nepykit rolleyes.gif Sutinku su pliusias, jis tikrai didelis ir erdvus.
Mes turejom Peg Perego lopsini vezima su klaiskine vaziuokle. Nepatiko jis man ir nors tu ka... schmoll.gif Vis bandziau susidraugauti, bet niekaip, parvadiau iskart kai mazoji isaugo...
Visu pirma jis nuolat barska, o mane tai labai erzino. Nemanevringas visai, norint pasukti keli priekinius ratus ir taip nuolat, as su juo labai pavargdavau per pasivaiksciojimus, todel manau, kad svarbu yra kai priekiniai ratai sukiojais... (asmenine nuomone) Cia didziausias minusas... ilgainiui pastebejau, kad nebenoriu eiti i lauka su dukryte, nes tyngiu tampyti vezima.
Dar vienas nepatogumas man gan didelis, (kartais galvoju, kad ten buvo musu vezimo brokas) lopsio rankenos, uz kuriu paemus nuemi lopsy nuo ratru ir nesiesi kazkur. Tai jos pritvirtintos neteisingai ir paemus uz ju nera lygsvaros, galva nusvirus zemyn ir abai stipriai, zodzu jos nereikalingos gavosi, o lopsy nesiojau apemus abiem rankomis, zodziu sunku ir baisiai nepatogu.

Tai va... ir cia tik pagrindiniai mano pastebeti minusai... rolleyes.gif Naujagimiui pirksim kita... Jau nusiziurejau...
Atsakyti
SU tom nesimo rankenom ir pas mus tas pats schmoll.gif lygsvaros ner.. bet maciau siu metu naujuose modeliuose jau rankena kai navetoj lopsy, virsuj plastmasine ax.gif turetu but patogu..
o as daugiau minusu neradau. na nesisukineja ratai nes klasikine vaziuokle mirksiukas.gif klasikos megejams blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Egloja @ 2010 12 14, 12:00)
Sveikutes,
niekaip nerandu Peg perego garantinio serviso Vilniuje kontaktiniu detaliu, gal kas galite padeti?
Aciu  4u.gif

kotrynos sandelyje taiso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2010 12 20, 12:30)
SU tom nesimo rankenom ir pas mus tas pats  schmoll.gif  lygsvaros ner.. bet maciau siu metu naujuose modeliuose jau rankena kai navetoj lopsy, virsuj plastmasine  ax.gif  turetu but patogu..
o as daugiau minusu neradau. na nesisukineja ratai nes klasikine vaziuokle  mirksiukas.gif  klasikos megejams  blush2.gif

Na as ir buvau klasikos megeja smile.gif Labai patiko man tas vezimukas, toks ale senovinis... Bet pastumdzius pusmeti svelniai tariant "prasikeikiau" ... doh.gif Todel kito ieskosim nebe klasikinio, kad ir kaip grazu butu... rolleyes.gif As manau tam naujoves ir atsiranda, kad mums butu lengviau negu sovietmeciu musu mamoms... ax.gif
Atsakyti
Labas,noriu paklausti patyrusiu vartotoju, kaip jus manot, ar protinga vasara gimsianti naujagimi guldyti i Uno modeliuka? Ar labai kieta Uno vaziuokle? Ar su nedideliais priekiniais ratais mes paskui normaliai su Uno pravaziuosim ziema? Butu labai smagu isgirsti nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2010 12 20, 14:09)
Na as ir buvau klasikos megeja smile.gif Labai patiko man tas vezimukas, toks ale senovinis... Bet pastumdzius pusmeti svelniai tariant "prasikeikiau" ...  doh.gif Todel kito ieskosim nebe klasikinio, kad ir kaip grazu butu...  rolleyes.gif As manau tam naujoves ir atsiranda, kad mums butu lengviau negu sovietmeciu musu mamoms...  ax.gif

as antra jame auginu ir nenorejau jokio kito nebent naujojo cula lopsio blush2.gif
o sportinuka mura turim biggrin.gif na taip ratai sukami patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2010 12 20, 11:16)
Manau cia pagelbetu ir neigiami atsiliepimai, gal kam padesiu apsispresti... Nepykit  rolleyes.gif Sutinku su pliusias, jis tikrai didelis ir erdvus.
Mes turejom Peg Perego lopsini vezima su klaiskine vaziuokle. Nepatiko jis man ir nors tu ka...  schmoll.gif Vis bandziau susidraugauti, bet niekaip, parvadiau iskart kai mazoji isaugo...
Visu pirma jis nuolat barska, o mane tai labai erzino. Nemanevringas visai, norint pasukti keli priekinius ratus ir taip nuolat, as su juo labai pavargdavau per pasivaiksciojimus, todel manau, kad svarbu yra kai priekiniai ratai sukiojais... (asmenine nuomone) Cia didziausias minusas... ilgainiui pastebejau, kad nebenoriu eiti i lauka su dukryte, nes tyngiu tampyti vezima.
Dar vienas nepatogumas man gan didelis, (kartais galvoju, kad ten buvo musu vezimo brokas) lopsio rankenos, uz kuriu paemus nuemi lopsy nuo ratru ir nesiesi kazkur. Tai jos pritvirtintos neteisingai ir paemus uz ju nera lygsvaros, galva nusvirus zemyn ir abai stipriai, zodzu jos nereikalingos gavosi, o lopsy nesiojau apemus abiem rankomis, zodziu sunku ir baisiai nepatogu.

Tai va... ir cia tik pagrindiniai mano pastebeti minusai...  rolleyes.gif Naujagimiui pirksim kita... Jau nusiziurejau...

Aha nors ergvumas jo puikus, pravažumas geras, miela važiuoti. Bet tampyt į lauką sunku. Bet man ir skėtuką tampyti nusibosta. (pas mane abu PP) Ir dėl to tingisi į lauką, kai žinau kad vistiek namo ir iš namų reik eit per du kartus tikintis, kad nenuknis kas. Tiesa sakant abejoju ar yra tokiu vežimėlių, kuriuos ya baisinis noras nešt visur smile.gif O dabar tos baisinės nevalomos pūsnys... Todėl kai einu netoli ir be vyro mieliau renkuosi nešioklę. lotuliukas.gif O šiltersnėm dienom daug mūsų kelių prariedėta smile.gif Be to man patinka PP autokėdtė, mum jau metukai, o dar telpam smile.gif
Atsakyti