QUOTE(Gandre* @ 2010 12 20, 11:16)
Manau cia pagelbetu ir neigiami atsiliepimai, gal kam padesiu apsispresti... Nepykit
Sutinku su pliusias, jis tikrai didelis ir erdvus.
Mes turejom Peg Perego lopsini vezima su klaiskine vaziuokle. Nepatiko jis man ir nors tu ka...
Vis bandziau susidraugauti, bet niekaip, parvadiau iskart kai mazoji isaugo...
Visu pirma jis nuolat barska, o mane tai labai erzino. Nemanevringas visai, norint pasukti keli priekinius ratus ir taip nuolat, as su juo labai pavargdavau per pasivaiksciojimus, todel manau, kad svarbu yra kai priekiniai ratai sukiojais... (asmenine nuomone) Cia didziausias minusas... ilgainiui pastebejau, kad nebenoriu eiti i lauka su dukryte, nes tyngiu tampyti vezima.
Dar vienas nepatogumas man gan didelis, (kartais galvoju, kad ten buvo musu vezimo brokas) lopsio rankenos, uz kuriu paemus nuemi lopsy nuo ratru ir nesiesi kazkur. Tai jos pritvirtintos neteisingai ir paemus uz ju nera lygsvaros, galva nusvirus zemyn ir abai stipriai, zodzu jos nereikalingos gavosi, o lopsy nesiojau apemus abiem rankomis, zodziu sunku ir baisiai nepatogu.
Tai va... ir cia tik pagrindiniai mano pastebeti minusai...
Naujagimiui pirksim kita... Jau nusiziurejau...
Aha nors ergvumas jo puikus, pravažumas geras, miela važiuoti. Bet tampyt į lauką sunku. Bet man ir skėtuką tampyti nusibosta. (pas mane abu PP) Ir dėl to tingisi į lauką, kai žinau kad vistiek namo ir iš namų reik eit per du kartus tikintis, kad nenuknis kas. Tiesa sakant abejoju ar yra tokiu vežimėlių, kuriuos ya baisinis noras nešt visur
O dabar tos baisinės nevalomos pūsnys... Todėl kai einu netoli ir be vyro mieliau renkuosi nešioklę.
O šiltersnėm dienom daug mūsų kelių prariedėta
Be to man patinka PP autokėdtė, mum jau metukai, o dar telpam