Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 30, 01:36)
Kokiąnakt išbandysiu būtinai tuos patarimus thumbup.gif
Beje, aš irgi ne už chemiją mirksiukas.gif

kodel nakti? lotuliukas.gif ar tada butent muza apsilanko ? blink.gif
Atsakyti
sveikutes ,stai ir as su savo zadetaja foto. Na cia maniskis pirmas blynas ,tad labai dar pasvyles,bet esme ne tame blush2.gif
sia foto norejau parodyti kokia spalva galima isgauti naudojant yuppi limonado miltelius mirksiukas.gif
p.s. foto dedu pirma karta gyvenyme ,tai nepykit jei nesigaus is karto ja tinkamai ikelti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moniuxx: 30 gegužės 2009 - 23:21
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 22:07)
sveikutes ,stai ir as su savo zadetaja foto. Na cia maniskis pirmas blynas ,tad labai dar pasvyles,bet esme ne tame  blush2.gif 
sia foto norejau parodyti kokia spalva galima isgauti naudojant yuppi limonado miltelius  mirksiukas.gif

na labai saunus tortukas,kelk i papuosimus,ir spalvyte labai grazi...ir ideja sauni... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 01:00)
na zinoma kas turi laiko ieskotis ir laukti

tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės laugh.gif kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis mirksiukas.gif

Atsakyti

Moniuxx ant tavo torto šonų matosi natos, o ten yra ir žalios spalvos. Sakyk ir žalią spalvą išgavai iš to gėrimo miltukų? Aš ir turiu jų keletą nusipirkus, bet žalios spalvos neteko rasti , o man jos labai reikia:hm
Atsakyti
moniuxx o tą pianiną pati darei?Labai gražus tortukas
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 31, 08:14)
tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės laugh.gif kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis  mirksiukas.gif

nematau reikalo saipytis,ji labai teisingai atsikirto....as irgi isizeisciau,cia daliniesi idejom,otau kai slapiu skuduru...smirda runkeliais..
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 31, 01:58)
na labai saunus tortukas,kelk i papuosimus,ir spalvyte labai grazi...ir ideja sauni... thumbup.gif

baik jau tik ,cia mano pirmas blynas ir gerokai pasvyles -visumoj tai nesu labai patenkinta rezultatu-tikejausi geresnio ,bet kaip jau gavos taip blush2.gif tikiuosi tobuleti ir tada gal ikelsiu ir i puosima pasigirt,o cia tai idejau tik del spalvu pademonstravimo ir tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 05 31, 11:14)
tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės laugh.gif kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis  mirksiukas.gif

as nesinervinu nei kiek ,o ko man cia dabar nervuotis ,tiesiog paaiskinau ,kad ne visada buna taip kaip turetu buti ir ,kad is kaikuriu situaciju galima issisukti ir minimaliom salygom ax.gif
tik manau ,kad neetiska truputi cia mus vos ne atsilikusiom palaikyti ,tarytume akmens amziuje gyventume ir nezinotume apie toki dalyka kaip maistiniai dazai. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(33dance @ 2009 05 31, 11:20)
Moniuxx ant tavo torto šonų matosi natos, o ten yra ir žalios spalvos. Sakyk ir žalią spalvą išgavai iš to gėrimo miltukų? Aš ir turiu jų keletą nusipirkus, bet žalios spalvos neteko rasti , o man jos labai reikia:hm

tiesa sakant tos natos yra iskirptos is tokiu saldainiu juosteliu na kur tokios su rugstele buna apibarstytos -tai ta rugstele nuploviau vandeniu ,o kadangi ju pagrindas is zelatinos yra ,tai man puikiausiai jos lipo prie sonu ,tai is ju ir iskarpiau tas natas ,o del zalios spalvos miltuku ,tai as siuo metu irgi negavau ,bet esu maciusi ,kad lygtais kivinio skonio yra kaskada buve ,tai manyciau ,kad jis zalias turetu gautis g.gif
tai nebutinai yuppi miltukai tinka ,tai pasizek gal kokios kitos firmos kokio kivinio rastum smile.gif
gal kuri mergina turi kokiu kitu ideju zaliai spalvai isgauti a? -pasidalinkit ideja ,nes ir man ju reiktu rolleyes.gif kitam savaitgaliui dukriukui tortas laukia eiles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2009 05 31, 11:33)
moniuxx o tą pianiną pati darei?Labai gražus tortukas

pianina dariau pati blush2.gif ideja sio tortuko radau internete ,bet nuorodytes kaip ir neturiu issisaugojus ,bet turiu issisaugojus foto ,jei kam reiktu galeciau permest i az smile.gif
Atsakyti
ech vis del to susigundziau ir i papuosimu skilti imeciau ,gal profesionales labai jau neispeiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moniuxx: 31 gegužės 2009 - 23:05
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 31, 22:04)
ech vis del to susigundziau ir i papuosimu skilti imeciau ,gal profesionales labai jau neispeiks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif neispeiks o tik pagirs,nes is tiesu grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 31, 21:40)
nematau reikalo saipytis,ji labai teisingai atsikirto....as irgi isizeisciau,cia daliniesi idejom,otau kai slapiu skuduru...smirda runkeliais..

prie ko čia "šaipytis"? Aš pati spaudžiau tas sultis, ir jos tikrai smirda. Parduotuvėje gi pardavinėja burokėlių sultis maišytas su obuolių sultimis, dar su kokiomis, ir būtent dėl jų kvapo. Pasidomėk, nereiks be reikalo įsižeidinėt.

ir yra neišmanėliška teigti, kad visokie gėrimai iš pakelio a la "yupi" yra sveikiau už maistinius dažus. nejaugi neskaitėt jų sudėties? unsure.gif o kaip kvapas? trenkia sintetika iš tolo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 04 birželio 2009 - 08:54
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 00:47)
kodel nakti?  lotuliukas.gif ar tada butent muza apsilanko ? blink.gif

taip , būtent naktimis kai vis trys vyrai jau sapnuote sapnuoja, aš lendu į virtuvę ir buriu buriu..kol nenulūžtu... biggrin.gif

QUOTE(moniuxx @ 2009 05 31, 23:40)
cia mano pirmas blynas ir gerokai pasvyles

jei ir mano pirmas blynas toks būtų, kaip mat lėkčiau gamint.. rolleyes.gif

o žalios spalvos idėjų aš irgi ieškau.. 4u.gif rasit, pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti