QUOTE(apple tree @ 2009 05 31, 01:58)
na labai saunus tortukas,kelk i papuosimus,ir spalvyte labai grazi...ir ideja sauni...
baik jau tik ,cia mano pirmas blynas ir gerokai pasvyles -visumoj tai nesu labai patenkinta rezultatu-tikejausi geresnio ,bet kaip jau gavos taip
tikiuosi tobuleti ir tada gal ikelsiu ir i puosima pasigirt,o cia tai idejau tik del spalvu pademonstravimo ir tiek
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 05 31, 11:14)
tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės
kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis
as nesinervinu nei kiek ,o ko man cia dabar nervuotis ,tiesiog paaiskinau ,kad ne visada buna taip kaip turetu buti ir ,kad is kaikuriu situaciju galima issisukti ir minimaliom salygom
tik manau ,kad neetiska truputi cia mus vos ne atsilikusiom palaikyti ,tarytume akmens amziuje gyventume ir nezinotume apie toki dalyka kaip maistiniai dazai.
Papildyta:
QUOTE(33dance @ 2009 05 31, 11:20)
Moniuxx ant tavo torto šonų matosi natos, o ten yra ir žalios spalvos. Sakyk ir žalią spalvą išgavai iš to gėrimo miltukų? Aš ir turiu jų keletą nusipirkus, bet žalios spalvos neteko rasti , o man jos labai reikia:hm
tiesa sakant tos natos yra iskirptos is tokiu saldainiu juosteliu na kur tokios su rugstele buna apibarstytos -tai ta rugstele nuploviau vandeniu ,o kadangi ju pagrindas is zelatinos yra ,tai man puikiausiai jos lipo prie sonu ,tai is ju ir iskarpiau tas natas ,o del zalios spalvos miltuku ,tai as siuo metu irgi negavau ,bet esu maciusi ,kad lygtais kivinio skonio yra kaskada buve ,tai manyciau ,kad jis zalias turetu gautis
tai nebutinai yuppi miltukai tinka ,tai pasizek gal kokios kitos firmos kokio kivinio rastum
gal kuri mergina turi kokiu kitu ideju zaliai spalvai isgauti a? -pasidalinkit ideja ,nes ir man ju reiktu
kitam savaitgaliui dukriukui tortas laukia eiles
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2009 05 31, 11:33)
moniuxx o tą pianiną pati darei?Labai gražus tortukas
pianina dariau pati
ideja sio tortuko radau internete ,bet nuorodytes kaip ir neturiu issisaugojus ,bet turiu issisaugojus foto ,jei kam reiktu galeciau permest i az