Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

QUOTE(Beta @ 2009 05 28, 16:45)
Merginos, gal išvaduosit ir mane nuo kančios??  unsure.gif Ale neikaip Klaipėdoj nerandu maistinių dažų. doh.gif  Gal kuri užtikot kur juos Klp pardavinėja? Jei jau nerasiu turbūt reiks užsisakinėt iš kokio ebay arba dažyt su kiaušinių dažais  unsure.gif

Parašyk man į AŽ ... smile.gif

Atsakyti
Cipsiukai, norėjau paklausti dėl Kauno bazės, ar sekmadieniais nedirba ten? ax.gif
Planuoju būti Kaune, bet šeštadienį ir sekmadienį, o šeštadienį nežinau ar pavyktų nuvažiuot doh.gif
Atsakyti
sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu rolleyes.gif . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna.
nepykit jei kartojuosi ,tikrai visu temu nesu pervertusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 28, 21:18)
sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu  rolleyes.gif . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna.
nepykit jei kartojuosi ,tikrai visu temu nesu pervertusi  blush2.gif

smile.gif saunuole,man patinka kai zmones issisuka is padeties,ir gera ideja visoms kurios neturi dazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 28, 20:14)
Parašyk man į AŽ ... smile.gif

Parašiau.. blush2.gif

QUOTE(moniuxx @ 2009 05 28, 23:18)
sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu  rolleyes.gif . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna.

Nu šaunuolės merginos thumbup.gif Reiks ir nam galvot kokius nors fokusus kaip nuspalvint savo kepinius hihihi.gif
Atsakyti
Kauno bazes dirba ir sekmadieniais
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 29, 00:18)

oi merginos, labai atsiprasau ,kad suklaidinau jus - tie limonado sausi miltukai vadinasi yupi ,o ne fizz blush2.gif kaskaip vakar susimaisiau doh.gif na ,bet esme turbut supratot apie ka kalbejau rolleyes.gif
beto viena sena konditere siandien man dar patare raudonai spalvai isgauti i cukrine mase vietoj vandenuko pilti burokeliu sultis -sake,kad senos semininkes visad taip darydavo ,o ir spalva superine gaudavosi ,o kadangi tos sultys saldokos ,tai ir skonio negadina - nebandziau ,tai nz ar tai tikrai gerai ,bet gal jau kas esat isbande?-pasidalinkit patirtim ax.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad visi šitie išradinėjimai dviračio, t.y. spaudimai sulčių iš spalvotų daržovių, laiko gaišimas ir galvos skausmas yra žymiai brangiau negu atsisiųsti normalių dažų iš gamintojų. Kad ir per ebay, ar radus inetinę parduotuvę. Užeikit į temą - kaip papuošti tortus, ten galit pasiskaityt..

burokėlių sultys.. nu spaudžiau aš.. smirda runkeliu ir tiek.. ekologiška.. ir tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 29, 18:47)
Aš tai galvoju, kad visi šitie išradinėjimai dviračio, t.y. spaudimai sulčių iš spalvotų daržovių, laiko gaišimas ir galvos skausmas yra žymiai brangiau negu atsisiųsti normalių dažų iš gamintojų. Kad ir per ebay, ar radus inetinę parduotuvę. Užeikit į temą - kaip papuošti tortus, ten galit pasiskaityt..

burokėlių sultys.. nu spaudžiau aš.. smirda runkeliu ir tiek.. ekologiška.. ir tik tiek.

kiekvienas turi teise rinktis,ir as manau kad internetu uzsisakyti tikrai nera pigu,jai kas ir sugeba namu salygom israsti dazus kodel gi ne,ir ekologiska ir sutaupoma pinigu...nepyk,tai mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 29, 18:40)

man aptiko moniuxx idėjos bigsmile.gif

gal tada iškart ir čia paklausiu: kokius dažus reiktų naudoti šių sausainėlių gamybai? :
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 29, 22:21)
man aptiko moniuxx idėjos bigsmile.gif

gal tada iškart ir čia paklausiu: kokius dažus reiktų naudoti šių sausainėlių gamybai? :
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php

na zinoma kas turi laiko ieskotis ir laukti kol atsius dazu ,tai tuomet saunu ir tikrai daug paprasciau nei sukti galva kaip issisukti is padeties ,o as vakar sugalvojau vyro krikstaduktei iskepti tortuka ir kaskaip graziai papuosti ( na kaip jau man gavos ,taip blush2.gif ),o beda ta ,kad gyvenu mazame miestelyje,o cia dazu su ziburiu nerasi doh.gif taigi gimtadienis jau rytoj ,tai tikrai neturejau kada laukti kol kaskas atsius ar neatsius laiku dazu ,taigi sukau savo galvele kaip galima butu nudazyti is to ka galima rasti kiekvienam,net ir mazo miestelio prekybos centre, taigi rezultatas su yupi milteliais mane visiskai patenkino ir skonis tos cukrines mases visai skanus vaisinis gavosi ,na zinoma neisgausi cia jau tiek daug spalvu kaip pirktiniuose dazuose ,bet bent jau oranzines,raudonas ,geltonas tikrai puikiai galima thumbup.gif
na siuo metu mano kurinelis dziuna ir dar laukia dekoruoto kaspinelio,kuri darysiu rytoj ir tada jei kam smalsu galesiu ideti foto kokia ten spalvike gavosi blush2.gif
del tu burokeliu ,tai kaip man sena kepeja patare taip ir jums parasiau ,juk neliepiau nei vienai imti ir spausti sulciu ,tik parasiau ,kad imanoma ir taip ,o turint sulciaspaude tikrai laiko daug neuzima,o ir vienas burokelis(manau jo pilnai uztenka) tikrai pigiau kainuos nei dazai,o ir naturaliau nei chemija unsure.gif
cia kiekvienos kepejos pasirinkimo ir fantazijos laisve,o jei kam netinka ir nepatinka ,tai nereikia cia nepasitenkinimo savo reikst mirksiukas.gif ir nereikia galvot ,kad mes cia dvirati is naujo isradinejam,juk nesam tokios jau kvailos ,kad nezinotume ,kad siais laikais yra jau ir dazu israstu ax.gif

na as puosimo srityje esu dar naujoke ,bet manau ,kad cia puosimo principas yra toks pat kaip meduoliuku ,o taip pat manau ,kad ruosiant glaju i cukraus pudra visai tiktu ,kad ir tie yupi milteliai na jei neturi maistiniu dazu smile.gif na cioa tik mano nuomuone , bet gal geriau pasiklaust ,kas tuom tikrai uzsiima ir sugeba mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokiąnakt išbandysiu būtinai tuos patarimus thumbup.gif
Beje, aš irgi ne už chemiją mirksiukas.gif
Atsakyti