QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 20:46)
Arba aš durna , arba nemoku ieškoti , bet dažų ten aš neradau
http://www.alvas.lt/lt.php/25#
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 20:46)
Arba aš durna , arba nemoku ieškoti , bet dažų ten aš neradau
Gal čia turėjo omeny ?
QUOTE(lialytia @ 2009 03 16, 20:00)
Nu ir kas čia per reklama ....o kur vaizdai , kaip gali ką užsisakyti ir pirkti , jei nematai ką , kiek kainuoja .....jumoras kažkoks , ideda reklamą , o produkto foto sunku idėti .
Pavilas ko čia krizeni .... nu neradau nors tu ką
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 21:13)
Nieko, visiem būna... Ištikrųjų tai reikėtų pasidomėti kaip ten su tomis jų prekėmis, nes nei kiekio, nei keinos, nei bent kažkokio paveiksliuko nėra - višiskai nieko
Atradau maistinius dažus kur galima įsigyti, tik ten kiekis kilogramais ir kaina neaiški
ir dar Panevėžyje www.rikta.lt prekiauja, spėju didmena
ir dar Panevėžyje www.rikta.lt prekiauja, spėju didmena
O kaip su tais dažais kiaušiniams? juk tie patys maistiniai dažai.... ar jie netinka ...
QUOTE(Pigalica @ 2009 05 03, 13:31)
O kaip su tais dažais kiaušiniams? juk tie patys maistiniai dažai.... ar jie netinka ...
Tinka, tačiau ten įmaišyta druskos ir dar vienas E (bet jis nepavojingas)
Jus kalbat apie tuos grynailenkiskus kur buna parduotuvese? Jie tikrai visi skaitosi maistiniai? Baisu nusinuodyt, verciau nebandysiu
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 03, 15:07)
Jie tikrai visi skaitosi maistiniai? Baisu nusinuodyt, verciau nebandysiu
Taip, tikrai maistiniai kitaip neparduotų jų parduotuvėse...
Turiu nuo Velykų užsilikusius dažus
Ten aiškiai parašyta, kas dažai maistiniai. O be to dėl įdomumo išstudijavau spalvotų maistinių flomasterių etiketę
ir ką.... kai kurie skaičiukai "E" sutampa
Ieškodama detalesnės informacijos, radau įdomų puslapiuką kur surašyti maistinių dažų kodai, pavadinimai ir aprašymai, paspaudus ant numerio galima paskaityti detalesnę informaciją
Aš žinau tikslią kiaušinių dažų sudėtį, nes rašiau vienai firmai į el.p. ir man parašė tų dažų cheminę sudėtį. Vartoti galima