Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

QUOTE(inux @ 2012 07 16, 09:45)
Dėkoju už info dėl dažų  4u.gif  Ir dar klausimėlis: kam teko naudot iš Rimi Dr. Oetker buteliukuose dažus ar ryški spalva gaunasi ?

tie oetkerio labai neatitinka spalvu tikru, raudona-rozine, melyna-elektrine ir pan. vilniuje delona turi dazu neblogu, o kas assorti pirko ar ten geros ryskios spalvos, ir kokiu spalvu yra, aciu
Atsakyti
QUOTE(inux @ 2012 07 16, 10:45)
Dėkoju už info dėl dažų  4u.gif  Ir dar klausimėlis: kam teko naudot iš Rimi Dr. Oetker buteliukuose dažus ar ryški spalva gaunasi ?

šiandien išbandysiu juos g.gif , tik aš juos pirkau Šiaulių "Tilžėje" maximoje, pažiūrėsiu kas gausis, tikiuosi geriausio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrukia @ 2012 07 19, 22:09)
šiandien išbandysiu juos g.gif , tik aš juos pirkau Šiaulių "Tilžėje" maximoje, pažiūrėsiu kas gausis, tikiuosi geriausio  4u.gif

O geriausio tikiuosi, nes rytoj sūnelio penktasis gimtadienis ir sugalvojau pirma kart padaryti tortą pati blush2.gif , nesigauti negali schmoll.gif ir spalvos tikiuosi bus tokios kokios turi būti biggrin.gif
Atsakyti
Štai ir išbandžiau tuos dažiukus, tikrai spalvos nelabai ryškios schmoll.gif pirkau tik mėlyną ir geltona, geltona dar puse velnio, bet mėlyna tai tikrai kaip čia kažkas sakė elektroninė tokia g.gif Štai pirmą kartą gyvenime sugalvojau pasidaryti tortą pati, prisiskaičiau mamyčių patarimų ir štai kas gavosi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrukia @ 2012 07 22, 03:09)
Štai ir išbandžiau tuos dažiukus, tikrai spalvos nelabai ryškios  schmoll.gif  pirkau tik mėlyną ir geltona, geltona dar puse velnio, bet mėlyna tai tikrai kaip čia kažkas sakė elektroninė tokia  g.gif  Štai pirmą kartą gyvenime sugalvojau pasidaryti tortą pati, prisiskaičiau mamyčių patarimų ir štai kas gavosi  4u.gif

Tai čia dar visai geros ryškumo spalvos,aš va turėjau atsisiuntus Asdo's dažus,tai ten nors supilk visą buteiuką kaip nėr spalvos,taip nėr doh.gif dabar nusipirkau išgirtuosius amerikoniškus,merginos išbandžiusios sakė pačios ryškiausios spalvos.Man belieka išbandyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 liepos 2012 - 09:18
Aš naudojau Dr. Oetker pirkau tik geltoną ir mėlyną spalvas. rudą spalvą tai dariau su kakava smile.gif o raudoną padariau su kiaušinių dažais, netyčia radau spintelėje nepanaudotus tai išbandžiau blush2.gif
Atsakyti
Pirkau iš Assorti dažus spalvom likau nepatenkinta labai blankios, norint išgaut ryškesnę reikia daaug dėti miltukų ir raudona atrodo kaip ruda violetinė negrazi
Atsakyti
Sveikos mamytės. Gal kuri matėte maistinių dažų Kauno "Zanavykų" turguje. Ten visuomet visokių dalykėlių seniau pardavinėdavo,o aš ten neprisimenu kada buvau.
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar Sugarflair sausi dažai yra tinkami naudoti darant kaštonų, musmiryčių puošimo kremą?

Nes internetinėje parduotuvėje rašo taip:

Sugarflair "Blossom Tint" maistiniai dažai skirti dažymui sausuoju būdu (šepetėliu, teptuku). Jais galite atlikti subtilų masių, įvairių papuošimų šešėliavimą arba paryškinti pagrindines (jau suteiktas dekoro detalėms) spalvas. Žinoma, "Blossom Tint" dažus galima naudoti ir masių, kremų dažymui, tačiau rezultatas nebus toks efektyvus, koks jis gali būti dažant su geliniais dažais.

Bijau, kad rekomenduojami geliniai dažai nesugadintų kremo man. Nes su skystais tai nesigavo, spygliai težo, nesilaikė jų forma, tai bijau, kad taip nenutiktų ir su geliniais. ir dar labai svarbu, kad būtų ryški spalva.

Gal ką galit rekomenduoti iš sausų dažų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktė: 12 rugpjūčio 2012 - 10:40
QUOTE(Naktė @ 2012 08 12, 10:32)
Sveikos, norėjau paklausti ar Sugarflair sausi dažai yra tinkami naudoti darant kaštonų, musmiryčių puošimo kremą?

Sugarflair "Blossom Tint" maistiniai dažai skirti dažymui sausuoju būdu (šepetėliu, teptuku). Jais galite atlikti subtilų masių, įvairių papuošimų šešėliavimą arba paryškinti pagrindines (jau suteiktas dekoro detalėms) spalvas. Žinoma, "Blossom Tint" dažus galima naudoti ir masių, kremų dažymui, tačiau rezultatas nebus toks efektyvus, koks jis gali būti dažant su geliniais dažais.

Bijau, kad rekomenduojami geliniai dažai nesugadintų kremo man. Nes su skystais tai nesigavo, spygliai težo, nesilaikė jų forma, tai bijau, kad taip nenutiktų ir su geliniais. ir dar labai svarbu, kad būtų ryški spalva.

Gal ką galit rekomenduoti iš sausų dažų  blush2.gif

Geru sausu gali paziureti cia: http://www.tastyfun....Dust_milteliais

Geliniai dazai, jei jie tikrai geliniai, tikrai nesugadins kremo mirksiukas.gif Kas gadina, tai tik per skysti dazai, todel maksiminiu tikrai nerekomenduociau naudoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktė @ 2012 08 12, 11:32)

Gal ką galit rekomenduoti iš sausų dažų  blush2.gif

skirkit vandeninius, gelinius ir sausus dazus smile.gif
vandeniniai kaip supratau jums visa reikala ir pagadino-jie realiai tinkami tik gaivai, zele ir... g.gif daugiau turbut niekur biggrin.gif
geliniai, tokie kaip pasta-juos galima naudoti kremams, i tesla, masei ir kt.ispaudziat is tubeles kiek reiks tirstu "lasu" ir liuks.
sausi - kaip seseliai-jie tinkami seseliuoti, pagyvinti spalvas, pamarginti ir pan. imat teptuka perbraukiat ir braukot/dazot kur reik-todel ir raso "jau gatavus produktus" pvz drugeliu sparnus, geliu viduriukus ir daug ka. galima is ju darytis kosele ir naudoti kaip tuos gelinius.
Papildyta:
QUOTE(ausrukia @ 2012 07 22, 11:18)
o raudoną padariau su kiaušinių dažais, netyčia radau spintelėje nepanaudotus tai išbandžiau  blush2.gif

labai grazus torciukas, bet kita syk tos raudonos nebenaudokit smile.gif kiausiniams dazyti skirtu dazu n egalima naudoti tokia paskirtimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 rugpjūčio 2012 - 21:48
Kažkada pati klausiau, tai atsakysiu biggrin.gif .Kaune maistinių dažų yra urmo bazėje, kur žuvies turgus.Lyg 6 vieta 4u.gif
Atsakyti
O kokia kaina tų dažų URME?
Atsakyti