Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

nu va - kelios galvos protingiau už vieną

su ružavais bandžiau, bet labai jau ne ta spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmedis @ 2008 02 03, 20:58)
Galima pasidaryti rožinį glajų iš rausvų cukraus pudros miltelių. Yra visuose prekybos centrose.

Prie to paties pati pasiteirausiu: ar yra Lietuvoj pirkti balto šokolado glajaus, kurį užtektų įdėti į šiltą vandenį ir ištirpusį užglajinti ant gaminio? Ieškau vis, bet tik juodą ir pienišką matau.

man jau nebe juokinga

nei xyper rimi nei maximoje nera
Atsakyti
Galima bandyti dažyti su sirupais : kažkada gaminau saldainius ir masę kuo puikiausiai nuspalvinau su aviečių sirupu: gavosi švelniai rožinė thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o kad zinokite as Vilniuje niekur nerandu valgomu dazu, paklausiau ir rimi ir maximoj ir iki, tai paziuri keistai i mane ir sako kad nera.. o man taip ju reikia, ypac raudonu ir zaliu... gal dar kur nors kas nors matete? lABAI ACIU UZ INFO.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 03 19, 14:26)
sveikos, o kad zinokite as Vilniuje niekur nerandu valgomu dazu, paklausiau ir rimi ir maximoj ir iki, tai paziuri  keistai i mane ir sako kad nera.. o man taip ju reikia, ypac raudonu ir zaliu... gal dar kur nors kas nors matete? lABAI ACIU UZ INFO.. ax.gif

Tikrai buvo Mindaugo Maximoj (bent jau prieš dvi savaites) ir būtent raudonų ir žalių spalvų ir dar, atrodo, mėlynos ir geltonos, padėti jie ten, kur ir kiti papuošimai tortams/pyragams, va tokie:

user posted image
Atsakyti
raudonas,rozinis galima padaryti is juoduju serbentu sulciu. spaudi uogytes ir ganasi nebloga spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Ko cia varkstate ,nusipirkite maistiniu dazu,juk ju dabar jau yra pirkti clap.gif
Atsakyti
maciau kad viena mamyte rase kad yra urmo bazes maisto turgui pirkti bet ten reik pardavejos asmeniskai paprasyti, o kaip man reikejo dar nebuvo niekur schmoll.gif na nebent is tiekeju kg. bet manau seimyneliai padziugint tiek dazu nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 11, 01:14)
Ko cia varkstate ,nusipirkite maistiniu dazu,juk ju dabar jau yra pirkti  clap.gif

Aš kaip iš medžio iškritusi paklausiu-kur? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Urmo bazeje , turguje zuvies skyriuje yra skyrelis su konditerijos produktais , ir stoties turguje vienas vyriskis su tokiais pat produktais netoli bulviu ant stalo pardavineja smile.gif
Atsakyti
kam ner skubu, tai galit bandyti is uzsienio parsisiusti, siandien kaip tik tokioj vienoj parduotuvej nardziau, tai dazu ten kokiu tik nori smile.gif o jie ir sverti nedaug turetu, tai siuntimas nekainuos daug.
parduotuve ir taure pazadejo is cia uzsakyti ax.gif Taures tema
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 14, 16:19)
Urmo bazeje , turguje zuvies skyriuje yra skyrelis su konditerijos produktais , ir stoties turguje vienas vyriskis su tokiais pat produktais netoli bulviu ant stalo pardavineja smile.gif

O nesunku ten nežinant rast? Pati esu iš Vilniaus, bet galvoju kulinarinę ekskursiją Kaunan padaryti: į Urmą, "Arevitos įrangą", o paskiau užkąst į "Morkų šėlsmą" thumbup.gif Kaunas - super! tongue.gif
Atsakyti