Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 27, 07:01)
Ar greit atejo siuntinukas po uzsakymo ?

per 7-ias dienas iki tarpininkės ir dar porą dienelių paštuku iki manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 09 08, 14:28)
As galiu parodyt kelias nuotraukas ir pakomentuoti, tortai dazyti ASDOS dazais, tais naturaliais, be dozatoriaus.

PINK spalva. Dazo tikrai graziai. Jei pili labai nedaug - gaunasi svelni rozine. Sitoje nuotraukoje pyliau daugiau - gal arbatini sauksteli su puse. Stai kas gavos:

--------------------------

Ana savaite norejau dazyt mase PINK dazais. Gerai kad nesliukstelejau doh.gif Spalva pasikeite i oranzine unsure.gif Galiojimas nesibaiges. Buteliukas pradetas buvo, bet uzsuktas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 27 spalio 2011 - 10:21
QUOTE(Nova @ 2011 10 27, 11:20)
Ana savaite norejau dazyt mase PINK dazais. Gerai kad nesliukstelejau  doh.gif Spalva pasikeite i oranzine  unsure.gif Galiojimas nesibaiges. Buteliukas pradetas buvo, bet uzsuktas gerai.

Idomiai cia. g.gif
Kiek laiko praejo nuo buteliuko pradarymo?
Kur laikete nepradaryta, o veliau pradaryta (bet gerai uzsukta) buteliuka? Spinteleje ar saldytuve?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 10 27, 12:38)
Idomiai cia.  g.gif
Kiek laiko praejo nuo buteliuko  pradarymo?
Kur laikete nepradaryta, o veliau pradaryta (bet gerai uzsukta) buteliuka? Spinteleje ar saldytuve?
4u.gif

Bijau pameluot - berods, vasara pirkti... Laikiau stalciuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 28 spalio 2011 - 08:33
QUOTE(*Svajone* @ 2011 10 26, 17:29)
Aš užsisakinėjau pas tarpininkę.Už penkis vnt įvairių spalvų sumokėjau 15lt.  4u.gif

tai cia pigiai labai gavosi.liux
QUOTE(p Raganyte @ 2011 10 27, 02:31)
Siulyciau pasiziureti i auksciau mano ismeginta spalvu palete, kad labiau orientuotumetese busimose spalvose.  4u.gif
ASDA dazo pastelinemis spalvomis. Silver Spoon - siek tiek ryskesnemis.
Nei vienos firmos spalvu nerekomenduociau zalios ir melynos - nebent tikrai labai neryskiu spalvu noretumete.  4u.gif
Galima ir Silver Spoon uzsisakyti internetu, tik nezinau ar siuncia i Lt.  smile.gif

as daziau melyna ir gavosi tikrai grazi spalva tad tikrai ja rekomenduociau thumbup.gif
Atsakyti
juste10,

! 
Aiškiai parašyta, kad čia ne Skelbimų lenta ir komercinio bei reklaminio pobūdžio tai pat tokių kaip "...ieškau, kas gali parduoti.." ..." gal kas turite, nupirksiu... "  ir pan. žinutės yra griežtai draudžiamos. Pasikartojus panašiems temos taisyklių pažeidimams, tema gali būti laikinai/visam laikui uždaryta.

moderatorė irmulia
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 10 28, 09:33)
Bijau pameluot - berods, vasara pirkti... Laikiau stalciuje.

Kogero atspalvi pakeite todel, kad po pirmo panaudojimo buteliuka laikete stalciuje. Ant kiekvieno buteliuko parasyta, kad po pradarymo laikyti SALDYTUVE. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2011 10 30, 21:38)
...
as daziau melyna ir gavosi tikrai grazi spalva tad tikrai ja rekomenduociau thumbup.gif

Gal galetumete patikslinti tos melynos spalvos dazu imone ir mazdaug kokio ryskumo gavosi (melyna ar zydra)? Butu isvis liuks, jei dar ir paveiksliuka tos spalvos galetumete ikelti cia. thumbup.gif Ir ar labai daug dazu pylete i mase (norma parasyta ant buteliuko)? 4u.gif
Labai idomu - daug nepyliau dazu, bet man nepavyko ryskiai varske nudazyti. ax.gif
Atsakyti
labas,gal galit pasakyt kur galeciau nusipirkti/uzsakytiSILVER SPOON DAZU???? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 17, 16:46)
Gal galetumete patikslinti tos melynos spalvos dazu imone ir mazdaug kokio ryskumo gavosi (melyna ar zydra)? Butu isvis liuks, jei dar ir paveiksliuka tos spalvos galetumete ikelti cia.  thumbup.gif Ir ar labai daug dazu pylete i mase (norma parasyta ant buteliuko)?  4u.gif
Labai idomu - daug nepyliau dazu, bet man nepavyko ryskiai varske nudazyti.  ax.gif

Pas mane silver spon būtent. Kiek įpyliau tai sunku pasakyti, bet skonio papildomo jokio nedavė. Šeip pyliau nedaug tikrai, bet lašais neskaičiavau smile.gif Nuotraukėlę pabandysiu įkelti smile.gif

QUOTE(pokahonta @ 2011 12 03, 17:55)
labas,gal galit pasakyt kur galeciau nusipirkti/uzsakytiSILVER SPOON DAZU???? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš pas Raganytę nusipirkau. Moderatorė gal duos man per galvą už atsakymą šį, bet aš tikrai nereklamuoju ax.gif

Na o čia tos mano spalvos smile.gif Beje viskas dažyta natūraliais dažais, maišant spalvas tarpusavyje (išgaunant violetinę).
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 12 04, 20:22)
Pas mane silver spon būtent. Kiek įpyliau tai sunku pasakyti, bet skonio papildomo jokio nedavė. Šeip pyliau nedaug tikrai, bet lašais neskaičiavau  smile.gif Nuotraukėlę pabandysiu įkelti  smile.gif
aš pas Raganytę nusipirkau. Moderatorė gal duos man per galvą už atsakymą šį, bet aš tikrai nereklamuoju  ax.gif

Na o čia tos mano spalvos  smile.gif  Beje viskas dažyta natūraliais dažais, maišant spalvas tarpusavyje (išgaunant violetinę).

labai grazus tortukas, o meskiuka irgi pati padarei, ar pirktas?
Atsakyti
sveikos, gal zinot kur kaune galeciau nusipirkti maistiniu dazu?
be megos g.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu pora klausimu.
1. iš kokių produktų naturalių, galima gauti žalią spalvą? tinkamą dažyti buttercream frosting'ą? gal špinatų sultys? g.gif

2. ar dažant burokėlių sultimis nesijaučia skonio? g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti