Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 02, 23:35)
Mielos dazytojos, labai prasau konkreciau pasidalinti ka ir kur ir kaip naudojote, meginote - kad butu ne ,,bla bla bla" informacija. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As galiu parodyt kelias nuotraukas ir pakomentuoti, tortai dazyti ASDOS dazais, tais naturaliais, be dozatoriaus.

PINK spalva. Dazo tikrai graziai. Jei pili labai nedaug - gaunasi svelni rozine. Sitoje nuotraukoje pyliau daugiau - gal arbatini sauksteli su puse. Stai kas gavos:

user posted image
--------------------------

O cia medalis dazytas GELTONAIS dazais, o uzrasas jame melynais. Geltona gaunasi tikrai labai ryski ir dazu reikia labai mazai! O vat MELYNA labai blanki Pyliau gana daug dazu, spalva vs tiek buvo blanki ir mase pasidare labai trapi.

user posted image
---------------------

Del GELTONOS. Sio krepselio ramuniu viduriukus daziau geltona (minkiau i mase). Palikau juos dziuti ant stalo - ryte atejus jie buvo visiskai balti smile.gif Tai nezinau, ar isbluko, nes ant saules pastovejo, ar su dazais kazkas. Nuotraukoje jie uzdazyti ant virsaus. Spalva lygiai tokia pat ryski. Saldytuve pastovejusi visa para ne kiek nepasikeite.
Lapelia dazyti ZALIAI. Spalva beveik tokia pat kaip geltona, ypac, kai isdziusta.

user posted image
--------------------

ORANZINE. Gan grazi, persikine spalva. Irgi nedaug pyliau. Kas valge mase, galvojo, kad marcipanine tongue.gif Dazai kazkoki prieskoni papildoma dave (skanus).

user posted image
-------------------

Tikiuosi kazkam padejau smile.gif Atsizvelgiant i tai, kad naturalus - dazai visai geri. Nors po isbalusiu ramuniu bijociau vel dazyti papuosimus is anksto. Bet dengti tortui - super, ypac jei reikia pasteliniu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 09 08, 14:28)
As galiu parodyt kelias nuotraukas ir pakomentuoti, tortai dazyti ASDOS dazais, tais naturaliais, be dozatoriaus.
...

Tikiuosi kazkam padejau smile.gif Atsizvelgiant i tai, kad naturalus - dazai visai geri. Nors po isbalusiu ramuniu bijociau vel dazyti papuosimus is anksto. Bet dengti tortui - super, ypac jei reikia pasteliniu spalvu.

Jetaus, KOKIE GROZIAI!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Esu tik pradedancioji, tai net issiziojau pamaciusi kaip nudaze tie ASDA dazai. As kolkas naudojau tik grietinems, varskems, pieno/kiausinio baltymo + cukraus pudra glajui.
DEKUI LABAI kad pasidalijote savo patirtimi! thumbup.gif (jau galvojau tikrai daugiau niekur neiseis panaudoti, tik cukriniam glajui blush2.gif ) Tikrai vien jau man labai praverte - nebijosiu meginti ir i tokias mases deti dazu. Gal galetumete nuorodele i tos mases sudeti ir darymo procesa imesti? Idomu, ar mase nors kiek kaitinote? g.gif

Del ASDA dazu spalvu BLUKIMO - kogero sauleje/kaitinant jie pablunka - is dazytoju patirties. 4u.gif
ZALIA SPALVA - visos mano megintos- dazo tikrai blankiai, dedant pagal norma. Daug dazu prideti - nemeginau. unsure.gif
Del spalvu ilgalaikiskumo - daziau grybukus maisytais raudonais dazais (ASDA + Silver Spoon) su cukriniu glajumi = jau 4 savaite laikau - spalva NEIKIEK nepakito. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 08 rugsėjo 2011 - 14:21
QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 08, 15:18)
Jetaus, KOKIE GROZIAI!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Esu tik pradedancioji, tai net issiziojau pamaciusi kaip nudaze tie ASDA dazai. As kolkas naudojau tik grietinems, varskems, pieno/kiausinio baltymo + cukraus pudra glajui.
DEKUI LABAI kad pasidalijote savo patirtimi! thumbup.gif (jau galvojau tikrai daugiau niekur neiseis panaudoti, tik cukriniam glajui  blush2.gif ) Tikrai vien jau man labai praverte - nebijosiu meginti ir i tokias mases deti dazu. Gal galetumete nuorodele i tos mases sudeti ir darymo procesa imesti? Idomu, ar mase nors kiek kaitinote?  g.gif

Aciu aciu, tai kad ir as ne profe biggrin.gif Bandau, mokausi kartu su visom 4u.gif

Mase MMG dazniausiai darau (saldumynu papuosimo temoje be komentaru - Mase su gliukoze (Meian)). PINK pyliau i istirpinta pravesusia zelatina - taip tolygiau ir geriau susiminko. O kai papuosimams reikia, tai iminkau dazus i gabaliuka mases ir viskas. Lygiai tokia pat spalva gaunama dazant burokeliu sultimis smile.gif dazuose irgi maciau burokeliu sultys ieina.

I normas nekreipiu demesio, pilu, kiek man reikia, nes nezinia kokioms masems tos normos nurodytos. Bet tikrai ne visa ir net ne puse buteliuko. Daugiausia turbut 1,5-2 a.s. buvau supylus (PINK).

Beje RAUDONA pas mane beveik oranzine gavosi, ypac, kai isdziuvo rozes.
Atsakyti
Nova, man tai laaabai padėjot 4u.gif
Aš kaip tik tuos dažus renkuosi tai ir galvojau kaip čia su ta dengimo mase man išeitų, o žiūriu kad visai ir neblogai. Aišku ryškumas nedidelis, betgi užtat natūralūs dažai smile.gif Aš ruošiuosi vaikui tortą dažyti jais tai norisi kad brudo nebūtų visokio, nes maniškis laaabai mėgsta tą cukrinę masę nuo torto doh.gif
Tad nusprendžiau kad stengsiuosi kuo daugiau natūraliais dažyti, bet teks deja ir nenatūraliu nusipirkt truputį akcentukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 spalio 2011 - 06:46
QUOTE(simbail @ 2011 09 09, 10:13)
Nova, man tai laaabai padėjot  4u.gif
Aš kaiptik pas Raganyte tuos dažus renkuosi tai ir galvojau kaip čia su ta dengimo mase man išeitų, o žiūriu kad visai ir neblogai. Aišku ryškumas nedidelis, betgi užtat natūralūs dažai  smile.gif Aš ruošiuosi vaikui tortą dažyti jais tai norisi kad brudo nebūtų visokio, nes maniškis laaabai mėgsta tą cukrinę masę nuo torto  doh.gif
Tad nusprendžiau kad stengsiuosi kuo daugiau natūraliais dažyti, bet teks deja ir nenatūraliu nusipirkt truputį akcentukams  smile.gif

Manau, kad puiki iseitis dengimo mase dazyt sitais dazais, o papuosimams galima ir ryskesne kokia nusipirkt. Suauge dazniausiai nevalgo tos mases, o vaikam saldu, skanu ir valgo. Savu neturiu dar, bet ir svetimiem kai darau, tai stengiuos kuo naturaliau kad butu smile.gif Nors siaip - daugumai tevu nelabai rupi, kaip pastebejau smile.gif
Atsakyti
Padariau turimu megineliu SPALVU PALYGINIMO LENTELE.
Mase: grudeta varske, grietine. Katik is saldytuvo, sviezi.
Fotografavau saules sviesoje. Fotoaparatas NEPAKEITE spalvu atspalviu. thumbup.gif
Del spalvu blukimo - 3 diena jau - jokio pokycio kambario temperaturoje, pavesyje (saule neapsviete).
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Aš iš čia užsisakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 10 26, 09:30)
Aš iš čia užsisakiau  4u.gif

Geras, kaip pigiai bigsmile.gif O kiek siuntimas kainuoja į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 10 26, 11:27)
Geras, kaip pigiai  bigsmile.gif  O kiek siuntimas kainuoja į Lietuvą?

Aš užsisakinėjau pas tarpininkę.Už penkis vnt įvairių spalvų sumokėjau 15lt. 4u.gif
Atsakyti
Siulyciau pasiziureti i auksciau mano ismeginta spalvu palete, kad labiau orientuotumetese busimose spalvose. 4u.gif
ASDA dazo pastelinemis spalvomis. Silver Spoon - siek tiek ryskesnemis.
Nei vienos firmos spalvu nerekomenduociau zalios ir melynos - nebent tikrai labai neryskiu spalvu noretumete. 4u.gif
Galima ir Silver Spoon uzsisakyti internetu, tik nezinau ar siuncia i Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 10 26, 15:29)
Aš užsisakinėjau pas tarpininkę.Už penkis vnt įvairių spalvų sumokėjau 15lt.  4u.gif

Ar greit atejo siuntinukas po uzsakymo ?
Atsakyti

! 
Primenu, kad čia ne Skelbimų lenta, ir reklaminio/komercinio pobūdžio žinutės yra griežtai draudžiamos.  Pasikartojus temos taisyklių pažeidimui, dalyviai gaus atitinkamas nuobaudas, o ši tema bus visam laikui uždaryta.
Atsakyti