Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai dažai - pirkiniai ir namie gaminti

[quote=*dew*,2010 02 16, 21:29]
dazai po 11, o koks ju turis? g.gif

... man atrodo 21g smile.gif ... bet kaip supratau cia tu uztusuotu spalvu neturi g.gif
Atsakyti
[quote=vaitkute,2010 02 16, 20:54]
[quote=*dew*,2010 02 16, 21:29]
dazai po 11, o koks ju turis? g.gif

... man atrodo 21g smile.gif ... bet kaip supratau cia tu uztusuotu spalvu neturi g.gif
[/quote]
ir kiek girdejau, tai si menesi turi atsirast daugiau spalvu, na tai brangoka jei 21 gr uz 11 litu g.gif man pasiseke, kad uztikau toje parduotuveje thumbup.gif tik va neilgai dziaugsiuosi, nes jau reikes ieskot kur gaut dazu ir visu kitu reikmenu Londone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 16, 22:16)
ir kiek girdejau, tai si menesi turi atsirast daugiau spalvu, na tai brangoka jei 21 gr uz 11 litu g.gif man pasiseke, kad uztikau toje parduotuveje thumbup.gif tik va neilgai dziaugsiuosi, nes jau reikes ieskot kur gaut dazu ir visu kitu reikmenu Londone doh.gif

... oi tai londone bedu nebus irnesakyk.gif .. ten kaip suprantu vos ne kiekvienam prekybos centre yra tokiu dalykeliu kokiu lietuvoj nelabai rasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 17, 09:52)
... oi tai londone bedu nebus  irnesakyk.gif  .. ten kaip suprantu vos ne kiekvienam prekybos centre  yra tokiu dalykeliu kokiu lietuvoj nelabai rasi biggrin.gif

bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, o gal žinote iš kokios parduotuvės uk ar jav būtų galima užsisakyti tarkim, dažų, antgalių kond.maišeliui,pačių maišelių? dėkuj už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 02 27, 23:27)
Sveikos mergaitės, o gal žinote iš kokios parduotuvės uk ar jav būtų galima užsisakyti tarkim, dažų, antgalių kond.maišeliui,pačių maišelių? dėkuj už info 4u.gif

Čia yra dar čia ir čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 13, 15:57)
Vilniuje dazu yra CIA  mirksiukas.gif

bet čia tik braškinė spalva g.gif
ar nerandu kitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2010 02 28, 16:12)
bet čia tik braškinė spalva  g.gif
ar nerandu kitų  biggrin.gif

Šiek tiek daugiau yra 4u.gif

Būna ir kitokių, tik dabar yra tokios. Bus daugiau mirksiukas.gif

O ir su jom galima išgaut įvairesnių spalvų ir atspalvių. Pvz., geltona su vyšnine ar braškine duoda oranžinę. O jei dėti tik vos vos vyšninių dažų, gaunasi labai graži rožinė, kaip mano mažoji vadina - "barbinė" spalva wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, dabar Rimi užmačiau dažus kiaušiniams dažyti, parašyta: maistiniai dažai, ir jų sudėtis panaši, kaip tų ukrainietiškų. Tai juos gal galima ir naudoti torčiukams puošti g.gif O kaina 0,99 lt uz 3 gr. 5 spalvų.
user posted image
Atsakyti
Vilniuje mačiau Scilis parduotuvėje yra tokiais nedideliais buteliukais dažų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 27 kovo 2010 - 18:22
QUOTE(lialytia @ 2010 03 27, 19:22)
Vilniuje mačiau Scilis parduotuvėje yra tokiais nedideliais buteliukais dažų  mirksiukas.gif

o kokios kainos?
Atsakyti
merginos parvežė man iš anglijos tokius blizgalus blink.gif
user posted image
nelabai suprantu kaip juos naudot blush2.gif , ar reikia su dažais mėlynais maišyt , ar ant pastilažo tept atskiedus g.gif

dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti