pas mus po ceremonijos per sampaniuka kieme buvo saxai du - kazkoks zemu dazniu ir paprastas, super skambejo.
o vakare buvo su saxu irgi - tai super, atsinese savo muzikyte, fone grojo - labai smagus ir geras fonas nenuvalkiotam ir smagiam pasisedejimui
Sveikos merginos
Noriu labai po ceremonijos kad grotu smuiku, be dabar iskilo tokia dilema, vistiek buna surmulys, sveikinimai, ar neuzgos visa tai smuiko garsu? gal kuri nors jau samdetes, ir galite placiau pakomentuoti kazka, nes nu man atrodo viskas turi buti gerai, o MB sako, kad nieko nesigirdes, ir kad niekam to nereikia
Noriu labai po ceremonijos kad grotu smuiku, be dabar iskilo tokia dilema, vistiek buna surmulys, sveikinimai, ar neuzgos visa tai smuiko garsu? gal kuri nors jau samdetes, ir galite placiau pakomentuoti kazka, nes nu man atrodo viskas turi buti gerai, o MB sako, kad nieko nesigirdes, ir kad niekam to nereikia
QUOTE(širlė @ 2011 03 16, 15:21)
Sveikos merginos
ne, tikrai neuzgos, kiek esu grojus, nieks nesiskunde kad nesigirdi nieko:D bet siaip graziau duetas ar kvartetas styginiu. bet cia tik mano nuomone. jei ka- rasyk, esu smuikininke- pagelbesiu
QUOTE(beneciuju @ 2011 03 16, 20:54)
ne, tikrai neuzgos, kiek esu grojus, nieks nesiskunde kad nesigirdi nieko:D bet siaip graziau duetas ar kvartetas styginiu. bet cia tik mano nuomone. jei ka- rasyk, esu smuikininke- pagelbesiu
gal kas galite pagelbeti,ir as labai noreciau smuiko,isejus is baznycio,bet man labai grazu kai vaikai griezia,gal kas zinote kas uzsiima tuo,klaipedos puseje labai buciau dekinga
QUOTE(kirpeja1986 @ 2011 03 17, 00:30)
gal kas galite pagelbeti,ir as labai noreciau smuiko,isejus is baznycio,bet man labai grazu kai vaikai griezia,gal kas zinote kas uzsiima tuo,klaipedos puseje labai buciau dekinga
Viskas labai paprasta: ateikite į Balsio gimnaziją ar bet kurią kitą muzikos mokyklą Klaipėdoje, į smuiko skyrių (pas bet kurį pedagogą iš esmės), ir pasakykite: "Jūsų mokiniai tokie talentingi, taip gražiai groja koncertuose, konkursuose, ir man taip žavu, kai vaikas griežia smuiku - norėčiau, kad po tuoktuvių mus su vyru pasitiktų vaikas su smuiku, ir griežtų švelnią melodiją. Kaip manote, ar vaikams patiktų tokia patirtis - mažas koncertas prie bažnyčios, pasitinkant susituokusią porą? Ar galėtumėte rekomenduoti ką nors iš Jūsų mokinių? Padėti susisiekti su tėveliais?"
Žinoma, mokytojų būna skirtingų, bet aš manau, kad daugelis įvertintų progą suteikti mokiniams pirmąjį "tikrą" darbą, už kurį sumokėtumėte kiek nors pinigėlių - juk ir vaikui džiaugsmas, ir tėvai didžiuotusi, ir mokytojas jau pruoštų Jums savo vunderkindą kaip tik įmanoma
Tik čia svarbiausia, manau, gerbti ir mokytojo atsisakymą, jeigu taip nutiktų, ir su tėveliais pabendrauti ne kaip su paslaugos tiekėjais, o kaip su nuostabaus gabaus vaiko tėvais, kurie yra matę savo vaiką, galbūt, kur kas garbingesnėse scenose negu takelis prie bažnyčios. Manau, jeigu paprašytumėte tokio dalyko kukliai ir su pagarba mažiesiems muzikantams - tikrai Jums niekas negalėtų atsakyti!
Šiaip labai graži mintis - smuikuojantys vaikai... Jeigu klaustumėte apie Šiaulius, galėčiau net konkrečią mokytoją nurodyti, pas ką kreiptis!
Papildyta:
QUOTE(lauriut_ @ 2010 11 20, 01:14)
Sveikos,
Prašau padėti man susigaudyti kainose. Norime, kad mums porą val (kol renkasi svečiai, sveikinami jaunieji ir sėdama prie stalo) grotų keturių žmonių ansamblis (klepas, violančelė, smuikas, akordeonas). Tačiau jų užprašyta kaina mus labai nustebino ne pačia geriausia prasme. Turint omenyje, jog dalis muzikantų dar tik studijuoja muzikos akademijoj...
Taigi pasimetėme, nes, matyt, jau nebesusigaudome kainose Kiek jūs už valandą maždaug mokate?
Prašau padėti man susigaudyti kainose. Norime, kad mums porą val (kol renkasi svečiai, sveikinami jaunieji ir sėdama prie stalo) grotų keturių žmonių ansamblis (klepas, violančelė, smuikas, akordeonas). Tačiau jų užprašyta kaina mus labai nustebino ne pačia geriausia prasme. Turint omenyje, jog dalis muzikantų dar tik studijuoja muzikos akademijoj...
Taigi pasimetėme, nes, matyt, jau nebesusigaudome kainose Kiek jūs už valandą maždaug mokate?
Už valandą - apie 100-250 lt asmeniui (jeigu studentai). Nestudentai brangesni, bet patarčiau imti studentus, vyresni dažniau į vestuves žvelgia iš aukšto, kaip į "chaltūrą" ir įsivaizduoja, kad niekas ten neišmano, ką jie netaip sugroja.
Studentai tarpusavyje taip pat skiriasi. Vienokia "kaina" bus pradedančiojo, kitokia - jau profesionaliai koncertuojančio ir turinčio vakarėlių patirtį kolektyvo. O jeigu atliekama kokia nors rimta programa - tai jau nelabai svarbu, ar valandą groti, ar dvi, ar tris - vis viena kaina bus aukštesnė negu tiesiog kokios nors foninės muzikos.
Jūsų kvartetas, ko gero, jau stabiliai koncertuojantis ir turintis sustyguotą programą, arba tiesiog naujokas rinkoje, ir dar nemokantis derėtis Užsiprašė "atsargai", tikėdamiesi, kad Jūs derėsitės, o iš tikro tik atbaidė.
O pas mus gros kanklemis
aš irgi noriu pasikartoti dėl klausimo, kuris gal daug kam ir juokingas atrodo Bet kokią muziką groja bažnyčioje ir kokiu metu? Na, aš norėčiau smuiko, bet nelabai turiu supratimo kokia muzika turėtų būti?
atsiprašau, ką tik pamačiau, kad yra atskira tema apie tai
atsiprašau, ką tik pamačiau, kad yra atskira tema apie tai
Ech... pries vestuves taip pat varsciau panasius puslapius ir savo pasirinkimu nesigailiu, tiek mes, tiek sveciai liko labai patenkinti musu issirinkta muzika Ceremonijai rinkomes smuikininke Lina,kuri parinko puikia muzika ceremonijai, o sventiniam vakarui grupe JA-DA, kur groja ta pati smuikininke ir dar gitaristas Sekmes visoms besiruosiancioms graziausiai gyvenime sventei
Mes taip pat turesime instrumentine muzika visos sventes metu, muzikantai giminaiciai ir sake gros ka tik noresim tai vat beda ta, jog nezinom tu melodiju daug! Gal galetumet pasidalinti savo sventes melodiju repertuaru??
Na manyciau tai priklauso nuo jaunuju skonio, pas mus baznycioje skambejo Sinatros My way, Ave Marija, E.Presley Can't help faling in love o sventinio vakaro metu labai patiko, kad muzikantai parinko ivairiu nuotaiku kurinius, nebuvo vien bambalaikos tik ar tik liudnos kai verkt norisi, buvo daug ivairiu geriausiu pasaulyje kuriniu mes norejom kazko isskirtinio, o ne tradiciniu lietuvisku vestuviu, ta ir gavom todel turejom nepamirstama svente
QUOTE(vysssnia @ 2012 01 28, 13:16)
Na manyciau tai priklauso nuo jaunuju skonio, pas mus baznycioje skambejo Sinatros My way, Ave Marija, E.Presley Can't help faling in love o sventinio vakaro metu labai patiko, kad muzikantai parinko ivairiu nuotaiku kurinius, nebuvo vien bambalaikos tik ar tik liudnos kai verkt norisi, buvo daug ivairiu geriausiu pasaulyje kuriniu mes norejom kazko isskirtinio, o ne tradiciniu lietuvisku vestuviu, ta ir gavom todel turejom nepamirstama svente
na visu pirma, musu vestuves internacionalines ir jos nevyks Lietuvoje tai taip iseina ir Lietuvisku tradiciniu vestuviu nebus
Man labai patinka smuiko ir gitaros derinys, turbut to ir prasysiu.
Ceremonijai/jaunuju atejimui norim Wedding march by Mendelssohn cia jau nuspresta
Dar reikia kazkokiu linksmesniu melodiju sveciu sutikimui, dovanu iteikimui, fotosesijos metu, torto pjovimui. Kazko ramaus bet ne graudaus vakarienei....
Radau pora video, gal kam pades )
smuikas+gitara vestuviu muzika
smuikas+gitara vestuviu muzika (linksmesne)
yra daug viseo youtube tik reikia atsirinkti ir pasidaryti sarasus....