Aš irgi prisidedu prie klausimo, bet man geriau būtų Vilniuje (tiksliau - Kernavėje , nors gal važiuotų ir iš kokio Kauno?
Gali būti vienas-du-trys griežėjėliai, ne taip ir svarbu, kad tik kaina labai nesikandžiotų
Šiaip kiek ieškojau internete, nieko neradau, taip kad ką nors žinančių pagalba tikrai praverstų
Gali būti vienas-du-trys griežėjėliai, ne taip ir svarbu, kad tik kaina labai nesikandžiotų
Šiaip kiek ieškojau internete, nieko neradau, taip kad ką nors žinančių pagalba tikrai praverstų
Gal ir kvailai skambes mano klausimas, bet vis tiek man labai idomu: kam jums, merginos, tas smuikininkas??? Vietoj muzikantu? Ar siaip isleidziant is namu kad pagrieztu???
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 06 30, 13:36) |
Gal ir kvailai skambes mano klausimas, bet vis tiek man labai idomu: kam jums, merginos, tas smuikininkas??? Vietoj muzikantu? Ar siaip isleidziant is namu kad pagrieztu??? |
Šiaip tai mūsų bažnyčioj nebus muzikos, tad atsakymas labai paprastas
O ir šiaip bažnyčioj smuikai man gražu
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 30, 14:25) |
mano drauge samde smuikininka, kuris groja Kauno rotuses tame orkestrelyje. ji paprasciausiai paskambino i Rotuse ir paprase to zmogaus koordinaciu. kiek zinau, ji liko labai patenkinta. ir pas ja grojo baznycioje. |
Su šitais aš jau kalbėjausi, tik dar nežino, ar jie galės tą dieną ir tą valandą , be to, reikės nuo Kauno važiuoti apie 80 km į vieną pusę, tai bijau, kad neužsiprašytų labai dėl tos priežasties Todėl ieškau ir kitų, pvz., Vilniuj. Nors kai pagalvoju apie Vilniaus kainas, manau, kad gali būti tas pats, nors važiuoti būtų arčiau, jei ne daugiau
Beje, o pas tavo draugę grojo tik vienas?
Draugė iš Olandijos savo vestuvėms nori klasikinio nedidelio orkestro arba grupės. Neturiu supratimo kur galima būtų rasti tokią grupę Vilniuje.
Pabandyk šiuos kontaktus (tik nežinau, ar jie tuo užsiima, bet gal už ko nors užsikabinsi).
"Chordos" styginių kvartetas - tel.:852343016;
"Intermezzo" - Vilniaus styginių kvintetas - harm@takas.lt
"Chordos" styginių kvartetas - tel.:852343016;
"Intermezzo" - Vilniaus styginių kvintetas - harm@takas.lt
O mano teta muzikos mokytoja, tai pasiule ideja, kad pagros paskutiniu muzikos mokyklos klasiu mokiniai. Jie tikrai graziai ir profesionaliai groja ir neplesia nezmonisku pinigu
o mes savo vestuvėms buvome pasisamde smuikininkę ir akordeonistą, tai buvo neapsakomai nuostabu! tikėjomės, kad bus gražu, bet kad šitokį efektą duos..! mes šventėme Verkių rūmuose, tai kai atvykome į juos su jaunimu, vyresnieji svečiai jau laukė mūsų lauke, kur ir grojo tie muzikantai (pasijungę mikrofonus ir kažkokią apratūrą), padavėjai nešiojo gėrimus ir vieno kąsnio sumuštinukus, tai gerą valandą visi svečiai šnekučiavosi, fotografavosi, gurkšnojo gėrimus grojant nuostabiai, ramiai muzikai, buvo taip romantiška ir visi jautė tokį pakylėjimą, kad negalėjau atsidžiaugti! o kai suėjome į salę, tai muzikantai persikėlė taip pat ir kol valgėme karštą patiekalą, grojo. o po to viską į savo rankas perėme didžėjus ir prasidėjo linksmoji šokių ir dalis
tai va kaip mums gražiai išėjo
tai va kaip mums gražiai išėjo
Gal kas galite rekomenduoti gera smuikinink-(e), (a) ar saksofonista pagroti islydejimo is namu metu, po baznycios ir galbut net pacioje baznycioje ceremonijos metu