QUOTE(LinaGustė @ 2010 05 07, 20:15)
Vieno šaukštelio gal mažoka Aš tai daugiau dedu.
Na ką, bandau kept kvietinę duoną su kvietiniu raugu. Kadangi neturėjau rupių kvietinių miltų, tai vietoj jų įmečiau kelis šaukštus ruginių O raugas kvietinis tai man kažkoks skystas gavosi, nors vakar, kai jį pagaminau, normalios konsistencijos buvo, o va po paros kažkaip suskystėjo Na žiūrėsiu, kas čia man gausis
Beje, to duonos mišinio "Tamsusis" ir aš norėčiau kokių 2-3 kg, jei Kaunui irgi galima jungtis
Na ką, bandau kept kvietinę duoną su kvietiniu raugu. Kadangi neturėjau rupių kvietinių miltų, tai vietoj jų įmečiau kelis šaukštus ruginių O raugas kvietinis tai man kažkoks skystas gavosi, nors vakar, kai jį pagaminau, normalios konsistencijos buvo, o va po paros kažkaip suskystėjo Na žiūrėsiu, kas čia man gausis
Beje, to duonos mišinio "Tamsusis" ir aš norėčiau kokių 2-3 kg, jei Kaunui irgi galima jungtis
kvietinis ir yra skystas, kai užmaišysit tešlą, sudėkit į formą, nes kai kildinsit ištiš ir nelabai gražiai gausis