QUOTE(Indre @ 2010 05 25, 19:33)
Nors ne manęs klausiat, bet atsakysiu
va čia yra šios duonelės su lašinukais receptukas, kaip ir Niujorko duonelės
nors gal mergaotės ir kitokios receptūros turi
http://www.delona.lt...nukais,102.html
http://www.delona.lt...minkymo,89.html
Visiškai teisingai, receptukai šitie
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 26, 10:12)
Oho kokia prašmatni gražuolė, malačius Nataliuncik
QUOTE(rasyte_ @ 2010 05 26, 18:23)
Mergytes, isbandziau savo duonkepe
Kepiau pagal recepta rasta sm saldi balta duonele su dz.slyvon, bet man per visa vidury duonele susmego, gal todel, kad neisemiau peiliuko
Siaip kol kilo buvo viskas super, o va kai pradejo kept ir susmego kiaurai
Kodel?
Dėl peiliuko tikrai nesusmenga. Kai būna per daug skysčių arba mielių, duona labai iškyla, o kepant susmenga. Kai vyksta minkymas, reikia žiūrėti, kad susisuktų gražus pagrandukas, ypač kai naudojami kvietiniai miltai. Jei tešla skystoka, dapilti šiek tiek miltų, jei sausa - po šaukštą vandens.
Nors šiaip susmegusi per vidurį duona nėra didelė tragedija, svarbu, kad skanu
Reikia sakyti atvirkščiai - gera skani duonelė, tik kraštai per daug iškilo