Turbūt brangi jų duonelė, nereik jau taip persistengti
Ne į temą apie temą, man irgi atidaro paskutinę žinutę, turiu ieškoti kur baigiau skaityti
Ir pabaigai
skaniųjų bandelių receptas. Tešla man patiko, nes naudojas nedideli kiekiai produktų. O kai duonkepė išmaišė, tai tešla puri minkšta. Kočiojimui truputį barsčiau miltų, bet kočiojas lengvai.
Ingredientai (12-15 bandelių):
* 80 g smulkaus cukraus (dėjau elementaraus balto cukraus)
* 1 šaukštelis druskos
* 70 g sviesto, suminkštintas (kambario tenperatūros)
* 1 didelis kiaušinis, suplaktas lengvai
* 450 g kvietinių miltų
* 2 arbatiniai šaukšteliai sausų mielių (8 g) ar 16 g šviežių
* 1 ir 1 / 8 puodelio pieno arba pasukų, kambario temperatūroje (pyliau pasukas).
Į duonkepę sudėjau pradžioj skystus produktus, po to birius. Miltuose padariau duobutę ir subėriau džiovintas mieles.
Įdaras:
* 200 g uogų (gali būti šaldytos) (dėjau šaldytas mėlynes)
* 150 g grietinėlės sūrio, pavyzdžiui, varškės, taip pat gali Byz Ricotta (naudojau varškę)
* 2 šaukštai medaus
* 2 - 3 šaukštai vanilės cukraus.
Varškę galima pertirinti, kad gautus labiau panaši į kreminę. Ant iškočioto tešlos lakšto tepti varškę, pabarstyti uogomis. Susukti rulonėlį, supjaustyti ir dėti kepti į karštą orkaitę.
Kai bandelės iškeps, stiklinę cukraus pudros sumaišyti su kokiais 4šaukštais karšto vandens. Apšlakstyti bandeles ir keliom minutėm bandeles kišt atgal į orkaitę.
http://mojewypieki.b...i-jagodami.html