QUOTE(keistuole @ 2010 05 04, 14:15)
pas mane irgi vėsu, tai aš pamaitintą savo raugą įkišau į orkaitę, labai trumpam įjungiau (porai min) ir vėl išjungiau, ten vis tiek pakankamai sandaru ir šiltas oras kiek užsilaiko. Po keletos val vėl galima tą patį padaryt.
Kai dariau tas penkias dienas, tai man irgi nieks nekilo dvigubai arba aš nemačiau, jau galvojau panaudosiu jį tik tešlos parūgštinimui ir vis tiek kepsiu su mielėm, nes gaila išmest buvo. Bet vis gi nusprendžiau pabandyt vieną kepaliuką tik su tuo savuoju raugu ir viskas iškilo.
Papildyta:
Kai dariau tas penkias dienas, tai man irgi nieks nekilo dvigubai arba aš nemačiau, jau galvojau panaudosiu jį tik tešlos parūgštinimui ir vis tiek kepsiu su mielėm, nes gaila išmest buvo. Bet vis gi nusprendžiau pabandyt vieną kepaliuką tik su tuo savuoju raugu ir viskas iškilo.
Papildyta:
Man niekada raugas neiškyla dvigubai, net ir nesistengiu jo "prievartauti" (laikau parą), tik burbuliukų atsiranda. Ir visada duona iškepa puikiai