QUOTE(keistuole @ 2010 05 13, 10:04)
ačiū
einu eškot
o jūs kitam kartui atsidedat su visais priedais (saulėgrąžom, dribsniais ir t.t.)?
Ir kaži kiek mažint vandens kiekį, jei nėdėt visų tų priedų?
Taip, aš atsidedu su viskuom (kai gerai išminkau). Tiesa, aš kepu orkaitėje, todėl ir minkau savom "lopetėlėm"
Bet mano sesė tai daro su silikonine mentele.
Nesvarbu kiek aš tų priedu dedu ar nededu, vis tiek laikausi proporcijų: 1 kg. miltų x 1 litro vandens. Tik pats masės skystumas priklauso nuo miltų (ruginių, kvietinių ir t.t.).
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 13, 22:59)
Man labai patinka termometras, kur matuoja paruoštas patiekalas ar ne, ir kaina jo nedidele ir visada busi ramus
O mano kolegė rekomendavo kaip sužinoti, jog duonytė iškepė: nosies galiuką pridėti prie plutos. Iškepusi bus jei nosytei nebus karšta
Taip daro jos mama, kuri duoną kepą krosnyje. Bet aš šio metodo nebandžiau, nedrystu