QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 13, 00:30)
Bet gi plykinį reikia ilgiau laikyt, dar plius reikia žiūrėt į raugo kiekį, plius nuo laikymo temperatūros...
Aš porą kartu dariau tiesiai maišiau iš šaldytuvo, iškilo duonelė, gal netiek kaip įprasta ir netokia puri, bet iškilo, skani...Reikia bandyt
Nes dar karta pasikartosiu, kiekvienas turi atrast savo būda, nes visgi pas kiekviena skiriasi t namie, kieki suvalgomos duonos, netgi nuo naudojimu miltų...
1. Atsidedu 3 šaukštus ir tą kiekį dedu į 1 kg. miltų.
2. Tikiu, kad išėmus iš šaldytuvo nelabai iškils. Reikia laiko raugui.
3. Kiek skaitinėjau, tai milrtus naudoju panašius (rupius kvietinius perku IKI, ruginius ir rupius ruginius Norfoje ir pan.)
Ir pritariu, kiekvienm sava technologija atrodo gerisiai
p.s. aš taip nedarau, kaip šiame forume diskutuojama, bet esu pastovi lankytoja, tiesiog įdomu, kaip jums sekasi, kokiais rūpesčiais gyvenate