Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Chera @ 2010 06 29, 15:31)
ar sia serveteles klijavai ant pakabu? jei serveteles - tai tada kaip priklijavai, kad taip dailiai gavosi?

Taip, cia klijuotos serveteles. Net nezinau kaip, tiesiog bedarant pradeda viskas gerai gautis mirksiukas.gif siaip tai pirmiausia prilipinu tik su vandeniu slapintu teptuku, paskui jau patepu klijais, man taip lengviau.
Atsakyti
evaneva, grazus darbeliai!! 4u.gif
Atsakyti
Nu klausykites bigsmile.gif ...tikrai buvo i ka paziuret...kai kieno darbus prisimint vel is naujo buvo visai malonu...Kvartetas mirksiukas.gif ...Efauto atsibudo, o tai geras zenklas thumbup.gif ...Bus_ka...komplimentus iseikvojau tavo temoj....Kita mama uz pastangas va 4u.gif ...pastabeles tikrai buvo teisingos, reikia tik nepabijot i jas sureaguot-lauksim tolimesniu darbu...
evaneva oi kaip pakabos graziai ziurisi thumbup.gif

Versus*
TIKRAS DESERTAS PABAIGAI SIOS TEMOS wub.gif ...gal sakau kartais kursus pravestum dezuciu lankstymo, graziai tau iseina, as irgi noriu taip moket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 06 29, 16:53)
Taip, cia klijuotos serveteles. Net nezinau kaip, tiesiog bedarant pradeda viskas gerai gautis  mirksiukas.gif  siaip tai pirmiausia prilipinu tik su vandeniu slapintu teptuku, paskui jau patepu klijais, man taip lengviau.

Evaneva, o is pradziu reikia issikirpti servetele pagal pakabos konturus, ar kaip? g.gif Kaip ta servetele reikia deti, man nesuprantama? doh.gif Kaip tada graziai sujungti serveteliu krastus, kad nesimatytu sujungimo? smile.gif
Atsakyti
Bus ka na tikrai negaliu atsigeret bigsmile.gif

o beje Efauto tavo zydraja labai norejau pagirti, kazkokia tyra ji man atrodo smile.gif

Campari tikrai tikrai super thumbup.gif Kaip laukiu kada turesiu galimyne normaliai padekupazint! doh.gif
Atsakyti
sobieska, 4u.gif
Auryte Sh, ačiū tau wink.gif
Atsakyti
Dovana Sushi megejui

user posted image

Medaliai Krikstynoms

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2010 06 29, 17:06)
Evaneva, o  is pradziu reikia issikirpti  servetele pagal pakabos konturus, ar kaip? g.gif  Kaip ta servetele reikia deti, man nesuprantama? doh.gif Kaip tada graziai sujungti serveteliu krastus, kad nesimatytu sujungimo? smile.gif

As perkerpu servetele istrizai, gaunasi du trikampiai, ir juos klijuoju atskirai ant kiekvienos puses. Klijuodama viena puse uzleidziu ir ant krastu, o jau kitoje puseje tik ant pagrindo, o ant krastu tai tik ten kur nesigavo klijuojant pirmaja puse. Kadangi dazniausiai pakaboms naudoju serveteles su ornamentais, tai nesimato taip ryskiai nevienodo rasto krastai, netaikau kad ornamentai pereitu teisingai i ta pati. mirksiukas.gif
Aciu visoms uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 29 birželio 2010 - 21:37
versus wub.gif thumbup.gif wub.gif
apie dezutes sobieska jau paklause, tai as paklausiu apie padekliukus: kur tokiu gavai, storesniu/su paaukstinimu? bigsmile.gif labai fainuciai wink.gif
Atsakyti
*Love_Guess*, neblogai padirbejai mirksiukas.gif o koks ten spalvu skirtumas aplink dezutes uzsegima? o kaip atrodo dezutes vidus? medaliai saunus 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti