Labutis visoms, oi kokios jūs sparčios ir darbščios, tik ką buvo pirmas puslapiukas, žiū jau ir penktas
Na tai ir aš registruojuosi ir passitengsiu kiekvienai apie kiekvienos darbelį po žodelį tarti, jei leisite

Ir padėkoti
sobieskai, kad ir šioje temelėje išreiškė simpatijas mano komodėlei
campari*, dėkoju už temelę ir nuostabų vaizdelį tik ją atidarius
balte, praskaidrinai ir nuspalvinmai bei pakėlei nuotaiką savo mini darbeliais, prie kurių tikrai ne mažiau darbo kaip didelių. Man šuniukas toks crazy
DOLLILYTE, labai įdomi, graži, kitokia nei įprasta dėželė. Spausdintas pavekslėlis, bet man toks lyg folijos efektas atrodo priekyje, ten toks gražus spalvų žaismas?
Raseleb, žiauriai gražūs auskariukai, tie su ornamentais, du paskutiniai, tiesiog širdis apsąla
versus*, gyriau tavo temelėje, noriu pagirti ir čia, tiesiog tobula dėžė, net neturiu žodžių, viskas tiesiog tobula
Zaneta75, labai linksma lemputė, viskas tikrai sauniai atrodo, tik akis užkliuvo už apaptinės, tamsios juostelės, kuri nelygiai susijungia

Bet už drąsą klijuojant ant medžiagos(lempos gaubto) ištisinę servetėlę, ir aplamai tokio dydžio motyvą neseniai pradėjus dekupažuoti, gaudyk
taša, gražus motyvas, bet taip ant saulės padėto daikto nefotografuok, nu nieko nesimato, net monitorių ėjau valyti (buvo proga)
ger, linksma dėželė, tik labai matosi storas dažų sluoksnis dengtas kempinėle. O mano akimis didžiausia klaida - ant tamsoko paviršiaus klijuojama servetėlė, kuri perima fono spalvą ir iškraipo tikrąsias motyvo spalvas. Būtų buvę daug gražiau, jei būtųm nudažiusi šviesiai arba tiesiog nutepusi baltu gruntu , užklijavusi motyvą ir paskui pritapiusi ar tiesiog viena spalvyte nudažiusi dėžutę, nebūtų buvę ;abai sudėtinga jei turi plonytį teptuką, nes motyvai stambūs. Čia vėl gi tik mano nuomonė ir patarimas, kaip aš būčiau darius

bet ir tau dovanoju balionėlį
Biriusa,labai dailus komplektukas, ir dėžutė, jokių priekaištų, tik pagyros
bus_ka, nuostabi raktinė, tiesiog nuostabi