Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Raseleb, campari*, sobieska aciu labai mergaites kad pastebejote hi.gif raseleb ten yra su auksu itrinta aplink porele, tad vyras siek tiek matosi bet cia visas demesys aisku panelei biggrin.gif
Atsakyti
Biriusa, šepetuką paskutinį kart su juoda guma pirkau Akropolio Maximoje, o kur su baltąja gavai? biggrin.gif

Dedu ir aš paskutinių dienų darbą
Sakurų raktinė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30)

nuostabi dezute,tokios labai svelnios spalvos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 05 04, 13:02)

labai grazus sviestuvai,tikrai susikursit jaukuma namuose.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 05 04, 19:18)

kvepia levandom.. wub.gif puiki dovana bus.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ger @ 2010 05 05, 13:34)

dezutes savininkas turetu buti patenkintas.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2010 05 05, 18:30)

grazumelis.. wub.gif man tas komplektukas labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 05 06, 10:21)

geeeeeeeeeeeeeeeras... thumbup.gif koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif pasaka... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 05 05, 22:10)
ger, pora pastebėjimų: jūsų paveiksliukas pažaliavo, nes klijavote ant žalio fono, norint išsaugoti natūralias paveiksliuko spalvas, fonas yra dažomas baltai, klijuojama servetėlė ir kai ji jau yra nudžiūvusi, tik tuomet fonas yra spalvinamas norima spalva, jūsų atveju žalsvai. Antras pastebėjimas, kokį krakle jūs tepėte? man atrodo vienkomponentį.. nes taip susibėga, ir kaip matau, nėra jokio suskilimo efekto, tai ką pasiekėt jį tepdama?

Aciu visoms uz kritika,norejau ideti savo bent viena darbeli ir gauti patarimu.As dar tik pradedancioji,tad patirties man dar tikrai truksta

Lachese-jus visiskai teisi ten vienkomponentis ir jo turbut per daug dejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ger: 06 gegužės 2010 - 09:33
DOLLILYTE, aciukas 4u.gif
Bus-ka kooos grozis wub.gif man patinka toks stilius....subtilu grazu...ir raktine tokia nematyta tamsi...cia bejcuota?
sepeti pirkau tokioje kosmetikos parduotuveje tame paciame pastate kur senasnaujas tik uz kampo netoli zydiniu parduotuves
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2010 05 06, 10:32)
Aciu visoms uz kritika,norejau ideti savo bent viena darbeli ir gauti patarimu.As dar tik pradedancioji,tad patirties man dar tikrai truksta

Lachese-jus visiskai teisi ten vienkomponentis ir jo turbut per daug dejau.

jei dedate vienkomponenti tai turite zinoti, kad jisai skaldo TIK ant jo uzdazyta dazu sluoksni 4u.gif tarkim nudazius baltai palaukus kol isdzius, uztepus vienkomponenti palaukti kol apdzius, ant jo kempinele uzdazius dazus tarkim zalius, tik tie zali dazai ir suskeldes. galejote pazaisti su zalios spalvos atspalviais ir skeldejimu, o dabar istikruju jokios prasmes tepri vienkomponenti ant jau uzdazytos spalvos ir nieko ant virsaus nedazant. ant jau uzdazytos spalvos, kaip kad jus tepete, tepasi tik dvikomponentis skeldejimas (nr1, po to nr.2) ir tada skilima galima itrinti (patina, akiu seseliais, aliejiniais dazais - ziurint kokios priemones tinka su jusu dvikomponenciu, ir aisku pries kazkuom itrinant turite zinoti su kuom pasalinti pertekliu to dalyko kuriuo itrinate trukius). tai tiek, gal pravers wink.gif

Bus ka TOBULA!!!!! wub.gif wub.gif o su kuom tas auksines juosteles darei? bigsmile.gif cia lipdukai ar kas? super!!! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 06 gegužės 2010 - 11:43
Bus_ka grazuuu wub.gif ...bet kaip tas darbas/stilius/atlikimas man primine Efauto rolleyes.gif ...beje kur ji dingusi-pasigendu rolleyes.gif
Atsakyti
Biriusa, Campari, Sobieska blush2.gif ačiuuser posted image

Biriusa, taip, beicavau viską 4u.gif
Campari, tos juostelės -tai raktinės dizainas, aš jas tik nudažiau 4u.gif
Sobieska, tu visiškai teisi, esu mačius vienintelį Efauto darbą-dėžutę ir jis buvo su šia servetėle, tada dar tik pradėjau pažint dekupažą ir jos paklausiau kaip darė tuos iškilimus, ji man atsakė, kad tai kontūrai. Nuo to laiko dažnokai naudoju juos. Beje, rodydama šį darbą minėjo, kad paliks mus ilgam... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 05 06, 10:21)
[b

kokia raktinė wub.gif thumbup.gif
O čia visos gėlytės nupieštos?
Atsakyti
Bus_ka, raktinukė superinė thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms, oi kokios jūs sparčios ir darbščios, tik ką buvo pirmas puslapiukas, žiū jau ir penktas
Na tai ir aš registruojuosi ir passitengsiu kiekvienai apie kiekvienos darbelį po žodelį tarti, jei leisite ax.gif Ir padėkoti sobieskai, kad ir šioje temelėje išreiškė simpatijas mano komodėlei hi.gif
campari*, dėkoju už temelę ir nuostabų vaizdelį tik ją atidarius 4u.gif
balte, praskaidrinai ir nuspalvinmai bei pakėlei nuotaiką savo mini darbeliais, prie kurių tikrai ne mažiau darbo kaip didelių. Man šuniukas toks crazy biggrin.gif 4u.gif
DOLLILYTE, labai įdomi, graži, kitokia nei įprasta dėželė. Spausdintas pavekslėlis, bet man toks lyg folijos efektas atrodo priekyje, ten toks gražus spalvų žaismas? bigsmile.gif
Raseleb, žiauriai gražūs auskariukai, tie su ornamentais, du paskutiniai, tiesiog širdis apsąla wub.gif 4u.gif
versus*, gyriau tavo temelėje, noriu pagirti ir čia, tiesiog tobula dėžė, net neturiu žodžių, viskas tiesiog tobula 4u.gif
Zaneta75, labai linksma lemputė, viskas tikrai sauniai atrodo, tik akis užkliuvo už apaptinės, tamsios juostelės, kuri nelygiai susijungia ax.gif Bet už drąsą klijuojant ant medžiagos(lempos gaubto) ištisinę servetėlę, ir aplamai tokio dydžio motyvą neseniai pradėjus dekupažuoti, gaudyk mirksiukas.gif 4u.gif
taša, gražus motyvas, bet taip ant saulės padėto daikto nefotografuok, nu nieko nesimato, net monitorių ėjau valyti (buvo proga) lotuliukas.gif 4u.gif
ger, linksma dėželė, tik labai matosi storas dažų sluoksnis dengtas kempinėle. O mano akimis didžiausia klaida - ant tamsoko paviršiaus klijuojama servetėlė, kuri perima fono spalvą ir iškraipo tikrąsias motyvo spalvas. Būtų buvę daug gražiau, jei būtųm nudažiusi šviesiai arba tiesiog nutepusi baltu gruntu , užklijavusi motyvą ir paskui pritapiusi ar tiesiog viena spalvyte nudažiusi dėžutę, nebūtų buvę ;abai sudėtinga jei turi plonytį teptuką, nes motyvai stambūs. Čia vėl gi tik mano nuomonė ir patarimas, kaip aš būčiau darius ax.gif bet ir tau dovanoju balionėlį smile.gif 4u.gif
Biriusa,labai dailus komplektukas, ir dėžutė, jokių priekaištų, tik pagyros 4u.gif
bus_ka, nuostabi raktinė, tiesiog nuostabi thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Labai grazi raktine smile.gif. Ir man tokios reiketu.
Atsakyti