Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(efauto @ 2010 06 26, 19:49)
cia mano greitukas - paprastukas  biggrin.gif is to ka turejau namie: balti ir melyni dazai, servetele ir lakas  biggrin.gif o rezultatas stai koks
user posted image

Paprasta ir miela wub.gif
Man ziauriai patinka, kad neuzdengta medzio faktura thumbup.gif , sakyk, cia turbut dazus reikia labai atskiesti vandeniu g.gif Ir turbut tepei tik 1 karta? Ar as neteisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejuna: 26 birželio 2010 - 22:18
Įkelsiu ir aš keletą darbelių. Laukiu kritikos (nors pati esu beveik patenkinta savimi blush2.gif )

user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Papildyta:
Ir dar, jei nebus per daug ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2010 06 27, 20:21)
Įkelsiu ir aš keletą darbelių. Laukiu kritikos (nors pati esu beveik patenkinta savimi  blush2.gif )
Papildyta:
Ir dar, jei nebus per daug  ax.gif

Labai mieli darbeliai wub.gif , patiko padekliukai kavai susendinti. Bet pirmoje dezuteje krito i aki keli dalikai: viduje laikrastis man asmeniskai visai ne i tema biski..ir isklijuojant laikrasciu gerokai graziau atrodo smulkesni laikrascio gabaliukai 4u.gif sonose gelytes arba reikejo zemiau klijuoti nes ir pats ziedas liko padalintas per abi puses virsaus ir apacios, ir virsuje matosi kaskokie neiaksus dar ziedu gabaliukai...pagal mane sonose net nerejkejo tu geliu, jos graziai atrodo virsuje...tas perejimas nuo virdutines serveteles prie sonines turetu buti nematomas visai ax.gif

Papildyta:
Tiesa, efauto, labai fainas greitukas wub.gif man si servetele begalo romantiska bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi pamaciau laikrascius, nutariau parodyti ir cia. Turejau garbes panaudoti antraji karta ideja. Arbatine iskeliaus i Airija buvusiai Klaipedietei. Pririnkau neblogu straipsniuku is laikrasciu apie cepelinus, sudoku pasprest, skelbimai, vilties begimas, eurovizija, orai lietuvoje... Ir dar daug daug kitu aktualiju is siandienines Lietuvos. Gavosi gan tokia senoviska ir siek tiek katri stiliaus rolleyes.gif
user posted image
user posted image

Kortine "Ornamentai"
user posted image

Toreso vyno gerbejui. Klijento vyno deze. Buvo prasymas issaugoti uzrasa.
user posted image

Laiveliai patiko. Atrodo paprastai, bet tikrai graziai.
Kita mama. Padekliuku skilimas graziai gavosi. o apie dezute jau pastabeles pasake.
Versus versus versus tavo darbeliai labai labai labai man prie dusios. labai subtiliai viska isbaigi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 27 birželio 2010 - 20:44
Ačiū už pastabas. 4u.gif

O į jūsų darbelius, moteriškės, tai vis užeinu akias paganyti. Vardais visų neišvardinsiu, bet yra čia daug profių... na, bet ką čia aš... pačios gi žinot 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ir vėl kiek daug grožybių parodėt, Visoms po 4u.gif ,
na ir aš parodysiu dar kelis savo bandymus blush2.gif ax.gif
http://public.fotki....azel-sodyb.html
http://public.fotki....yb-1.html#media
http://public.fotki....yb-2.html#media
http://public.fotki....okja.html#media
http://public.fotki....ja-1.html#media

Dar norėjau paklausti, su kokia programėle Jūs taip sutvarkot nuotraukas ir kaip įkelti, na man niekaip nesigaun blush2.gif
Atsakyti
grite, dekoju smile.gif tavo dezute irgi grazi wink.gif

vejuna, 4u.gif 4u.gif as labai skiedziau dazus. tepiau du kartus, bet plonai, kad susivienodintu spalva wink.gif

kvartetas, labai grazios dezutes 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, oj kiek darbukų pridėta, tuoj eisiu apžiūrėt
O pas mane dvi naujienos vaikams (nors nelabai man gaunas vaikiški darbai, pritrūksta fantazijos biggrin.gif )
Krikštadėžė su pasta ir glamžytos servetėlės reljefais
Plasnojanti krikštadėžėuser posted image
Ir dėžutė pirmokės daiktelius sudėt
"Grybukų šeimynėlė"
user posted image
Atsakyti
biriusia, atleisk, nepastebejau tavo graziu zodeliu biggrin.gif ačiū tau!

bus ka, grazios dezes! puikiai padirbejai wink.gif man labai patinka dezutes vidus su uogytem wink.gif
Atsakyti
Kvartetas- su laikraščiais gavosi labai puikus darbas. Nors ir nesu aš profė, bet ,mano akiai atrodo be priekaištų thumbup.gif

QUOTE(adatiene @ 2010 06 28, 08:13)

Vazelė su malūnais patiko, su tokiais malūnas kažkada dariau padėklą- duoninę

QUOTE(bus_ka @ 2010 06 28, 09:17)

Iš kart įsimylėjau musmiryčių šeimyną wub.gif wub.gif wub.gif Kokia faina, na tikrai, be jokių melavimų... labai gerai nuteikė wub.gif

Ir lenkiu galvą merginoms dekupažuojančioms didelius daiktus thumbup.gif
Atsakyti
Adatiene, ramus naturalių spalvų darbelis-vaza, patiko 4u.gif
Kvartetas, tie ornamentai man labiausiai įstrigo bigsmile.gif
Kita mama drįstu sutikti, kad laikraštis pirmos dėžutės viduje ne iš tos operos, bet užtad kaip patiko dėžutė su karvyte wub.gif
Efauto, švaru ir romantiška, žydrieji toliai bigsmile.gif
Crazy Daisy, meškiukai, rėmuko forma ir tos retro mergaitės-minkštas, šiltas darbukas wub.gif
Linada, smagios pakabėlės 4u.gif
Versus-elegantiška, subtilu 4u.gif
Visoms kitoms darbštuolytėms po 4u.gif

Efauto, Mildutė6, 4u.gif 4u.gif Ačiu Man ir dabar selė varva pažiūrėjus į tas žemuogytes, o įsivaizduokit kaip žiemą bus, kai už lango vėjas ir šalta tongue.gif
Atsakyti
ačiū visom už pagyras mano darbelių adresu ! wub.gif
kvartete, dėžė su laikraščiais fantastika thumbup.gif ir idėja ir atlikimo technika,- tobula visuma wub.gif ir puikiai pamenu tavo laikraštinį rinkinuką thumbup.gif
Bus_ ka, su musmėrytėm fainuolė dėžutė ir uogytės viduj super atrodo smile.gif
efauto,- rami subtili dėžutė ir labai tinka tas " nubeicavimas" akriliniais 4u.gif
kurių nepaminėjau visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 28 birželio 2010 - 13:34