Labai ju visu grazus darbeliai,pabandysiu ir as ykelti savo jusu teismui.[public.fotki.com/ger30/dekupazas/hanoveris-022.html[/
Nesuprantu ka ne taip padariau kad nerodo.
Ger, smagi dėžutė, tik nesupratau ar tyčia dažų tokį storą sluoksnį dažei, kad struktūra sudaryt

versus* deze super
net nera zodziu kaip ji suzavejo

QUOTE(bus_ka @ 2010 05 05, 15:35)
Ger, smagi dėžutė, tik nesupratau ar tyčia dažų tokį storą sluoksnį dažei, kad struktūra sudaryt 

dazu sluoksnis nedidelis,manau kad per daug tepiau krakles
Versus* kaip visad viskas idealiai suderinta...be zodziu 
Ger, smagi dezute bet man irgi uzkliuvo ta faktura dezutes...tycia ar ne
ir as dsar buciau kontura visus juoda paryskinus 
O as cia atnesu savo maza darbeli JIS ir JI. Servetele, pritapymai (visa suknele zemiau jiosmens ir geles nes klijuojant atsitiko nelaimingas atsitikimas ir suknele nuplauke ir kriaukle
), sendinta su Antika

ir rinkinukas Panelei

Ger, smagi dezute bet man irgi uzkliuvo ta faktura dezutes...tycia ar ne

O as cia atnesu savo maza darbeli JIS ir JI. Servetele, pritapymai (visa suknele zemiau jiosmens ir geles nes klijuojant atsitiko nelaimingas atsitikimas ir suknele nuplauke ir kriaukle

ir rinkinukas Panelei

Biriusa, rodos sakei, kad tai tavo mėgstamiausia servetėlė, kai rodžiau su ja darbelį. KIEK DAUG DARBO ĮDĖTA! Ir kokia idomi idėja! Bravo! 
P S o šepetuko gumą, kur šereliai, dažei ar buvo balta?

QUOTE(bus_ka @ 2010 05 05, 21:57)
Biriusa, rodos sakei, kad tai tavo mėgstamiausia servetėlė, kai rodžiau su ja darbelį. KIEK DAUG DARBO ĮDĖTA! Ir kokia idomi idėja! Bravo! 

Bus ka
Aciu labai, man tikrai ta servetele begalo patinka

Balta buvo guma sepecio, maciau tavo juoda tai norejau klaust kur pirkai nes galvoju daryti tamsu kita ir balta guma ta biski iskrenta is temos

QUOTE(biriusa @ 2010 05 05, 18:30)
Dėžutė Jis ir JI

Ger "dazu sluoksnis nedidelis,manau kad per daug tepiau krakles" norėtųsi iš arčiau žvilgterti

ger faina dezute bet kazko ryskiai per daug... arba per slapia/riebia kempinele dazei arba cracles nesaikingai panaudojai
o seip faina dezute gavosi 
biriusa, maladec!!!!
grazu ziureti 

biriusa, maladec!!!!

ger, pora pastebėjimų: jūsų paveiksliukas pažaliavo, nes klijavote ant žalio fono, norint išsaugoti natūralias paveiksliuko spalvas, fonas yra dažomas baltai, klijuojama servetėlė ir kai ji jau yra nudžiūvusi, tik tuomet fonas yra spalvinamas norima spalva, jūsų atveju žalsvai. Antras pastebėjimas, kokį krakle jūs tepėte? man atrodo vienkomponentį.. nes taip susibėga, ir kaip matau, nėra jokio suskilimo efekto, tai ką pasiekėt jį tepdama?
Biriusa...grazus darbeliai
ypac jaunieji graziai "dapiesti"