Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Nemačiau nei vieno darbelio, kuris man nepatiktų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
rodausi ir as. truputeli isejo ne taip kaip norejau, ir kai kur as, kvaisa, pamirsau nuimt serveteliu sluoksnius doh.gif o ir nufotkinus nelabai matosi visos smulkmenos, o ir spalva biski iskraipe,
bet visai nebloai gavosi, taigi dovana mamai - "Lavande" dezute siulams smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2010 05 04, 18:09)
Nemačiau nei vieno darbelio, kuris man nepatiktų  thumbup.gif  wub.gif

perskaiciau - ne vienas kuris man PATIKTU doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
net pabijojau det.... smile.gif

p.s i Beatos knyga - tai ne reklama, tiesiog mamos dovana, nekreipkit demesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 04 gegužės 2010 - 18:16
supersandryte, bus_ka, DOLLILYTE, Vėjaustė, campari*, dėkui Jums pastebėjusioms manuosius papuošaliukus ir nepagailėjusioms mielių žodelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 09:30)

Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti:

labai grazi deze! daug darbo idejot!
Papildyta:
QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 21:05)
Raseleb ko tik nedariau  doh.gif ir teptuku visokiom spalvom daziau, ir pirstais tryniau ir svitriniu variau... doh.gif kol isgavau norima efekta  smile.gif bet darbelis vertas buvo tu pastangu, nes finale rezultatu laikau labai patenkinta  bigsmile.gif dabar ieskau nauju namuciu sitai dezutei  ax.gif

P.S.
jei idomu galiu ikelt foto is arciau kaip tie sonai realiai atrodo wink.gif tolka skazyte tongue.gif

vat man nesiseka su svitriniu, arba dazu neima ar ka.. net geriau su slapiu skudureliu. bet vis tiek ne visur gavosi - telo ant virsaus baltu dazu beveik sausu teptuku dazyt... kad bent kazkiek sendinta atrodytu..
Atsakyti
Kaip man sioj temoj viskas patiko bigsmile.gif ...dar taip nebuvo...Campari*, balte, Versus Dollyte Raseleb taša, ....visoms,visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taša, kai pamaciau Beatos knyga iskart mintis-po taša slepiasi BEATA biggrin.gif ...tik paskui pasitaisei...
Nu negaliu nepagirt Jennifer komodeles, stovi atminty nors tu ka...gal reikia uzsisakyt antrininkes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 gegužės 2010 - 19:53
Versus* labai grazi ir skoninga dezte suknytei saugoti, tokia, nu tokia.. wub.gif

Zaneta75 man labai patiko vaikiskam lempa su varlytem thumbup.gif liuks!! na vietom matosi sujungimai, bet zinau kad nera lengva lygiai padaryti wink.gif

P.S.
uoj merginos kokiu servetku sian jamiau sakes lotuliukas.gif nu toks durnumas uzejo kad nors tu ka biggrin.gif per pora dieneliu sukurpsiu ka nors is ju ir pasirodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi dar nemaciau darbu kurie man nepatiktu! visi grazus, idomus! ne visada rasau savo komentarus, bet visada ziuriu sia temele! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Snoopy nelikai nepastebeta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30)
Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti:

Koks svelnumas wub.gif Norejau paklausti, kada merginos klijuojat ivairias juosteles (popierines, medziagines), ar kai jau visas daiktelis nulakuotas,ar priklijuojat juosteles, o tik tada lakuojat? ar uzlakuojat ir juosteles?
Atsakyti
versus niugis grozis wub.gif
Atsakyti
Versus, ir vėl stebini? thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai puikus merginu darbeliai smile.gif

http://public.fotki.com/jolitaxx/
Atsakyti