Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 21:17)

Labai subtilu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 03, 23:37)

Siaip man blizgesiai schmoll.gif , bet ši dėžutė mane užbūrė, labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 04, 06:58)

Auskariukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 04, 05:37)
sveikos 4u.gif
kokios viosos darbstuoles,kiek darbeliu pridaret wub.gif
dabar visu nebeisvardinsiu,bet visoms po 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as irgi ikelsiu savo darbeli jusu teismui...vertinimui... ax.gif

user posted image

koks grozis! wub.gif
Atsakyti
Balte kokios nuostabios smulkmeneles wub.gif labai simpatulkos ir mielos thumbup.gif

Dollilyte faini paveiksliukai, is vienos temos, nematyti wink.gif tik dezute buciau sviesesne dariusi blush2.gif kazka pan. i fona 4u.gif bet seip tai saunuole thumbup.gif

Raseleb auskariukai kokie...mmmmMM wub.gif pirmieji 2 labai romantiski, o antroji porele tokia grieztesne sakyciau, bet visi labai super thumbup.gif

P.S.

ok ikelsiu foto is arciau savo arbatines sonu 4u.gif tik man paciai pasiziurejus nesimato kad ten tiek darbelio ideta, atrodo ras ras ir gatava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 04, 09:19)

Dollilyte faini paveiksliukai, is vienos temos, nematyti wink.gif tik dezute buciau sviesesne dariusi  blush2.gif kazka pan. i fona  4u.gif bet seip tai saunuole  thumbup.gif

taip taip,buvo ir man tokia mintis... smile.gif bet kazkaip pasilikau prie tamsesnio varianto.. blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
labai daug pastaruoju metu nuostabių darbų parodote,- visos šaunuolės, visom po 4u.gif
DOLLILYTE, puikūs darbai smile.gif, ( man tik įdomu, ar atsiklausei leidimo naudoti paveikslų reprodukcijas šių darbų autoriaus? klausiu todėl, kad tai lietuvio autoriaus darbai... jie man taip pat nuostabiai gražūs, tačiau nerizikuoju jų naudoti, nes bijau smarkiai nukentėti.... verysad.gif )
pagliau po ilgo laiko rodausi ir aš:

Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti:
"Prisiminimai" 35x24x15 cm:
user posted image
naudotas ryžinis popierius,akriliniai dažai,sendinta stambiu Perfeto dvikomp., lakuota n kartų Beckerio matiniu laku, dekupažuotas aksesuaras,tekstilinės juostelės; viduje faktūrinis popieriukas padažytas akriliniais dažais.
jei kam įdomu,-nuotraukos iš arčiau manoje temutėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 04 gegužės 2010 - 09:31
versus, dėžė superinė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30)
labas rytas  4u.gif
:

Versus, labai graži, švelni, jauki dėžutė 4u.gif
Atsakyti
nugis profesionaliu teismui ir mano "zaliokes" darbelis - sviestuvas mazosios dukrytes kambariui
user posted image

cia seniau darytas sviestuvas miegamam
user posted image

Neigudus ranka - servetele dejau istisine ant gaubto, rauksleliu susidare doh.gif Reikes prie progos perdaryti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 11:30)
labas rytas  4u.gif
labai daug pastaruoju metu nuostabių darbų parodote,- visos šaunuolės, visom po 4u.gif
DOLLILYTE, puikūs darbai smile.gif, ( man tik įdomu, ar atsiklausei leidimo naudoti paveikslų reprodukcijas šių darbų autoriaus? klausiu todėl, kad tai lietuvio autoriaus darbai... jie man taip pat nuostabiai gražūs, tačiau nerizikuoju jų naudoti, nes bijau smarkiai nukentėti.... verysad.gif )
pagliau po ilgo laiko rodausi ir aš:

"Prisiminimai" 35x24x15 cm:
user posted image
naudotas ryžinis popierius,akriliniai dažai,sendinta stambiu Perfeto dvikomp., lakuota n kartų Beckerio matiniu laku, dekupažuotas aksesuaras,tekstilinės juostelės; viduje faktūrinis popieriukas padažytas akriliniais dažais.
jei kam įdomu,-nuotraukos iš arčiau manoje temutėje  mirksiukas.gif

kokiu grozybiu pas tave prisiziurejau galerijoj ir man kilo klausimas ax.gif ar tu paveiksliukus spauzdiniesi ir kaip juos klijuoji? ar nesubega rasalas klijuojant? smile.gif
Atsakyti
Versus* labai, labai graži, švelni, miela Prisiminimų dėžė thumbup.gif Dekoratyviniai elementai labai šauniai priderinti. Įsivaizduoju kiek darbelio įdėjai doh.gif

Zaneta75 vis po truputuka į priekį ir rankelės įgus
Atsakyti
Aciu visoms, pastebejusioms mano lekste 4u.gif Nesitikejau tiek daug graziu zodziu sulaukti 4u.gif
Atsakyti

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti