Įkraunama...
Įkraunama...

Galvytės echoskopija

Gymeme pusantro menesio anksciau, nustatyto gimdimo laiko. Po cezario operacijos, kaip ir visiems anksciau laiko gymusiems mazyliams buvo atlikta galvytes eko. Galvyteje rado 2 mm skers. cista. Iki metuku kol uzaugo momenelis buvo atliktos kelios galvytes eko. Taciau cista nei didejo, nei mazejo. Vaistuku jokiu negereme. Mazylis auga judrus ir sveikas. To paties linkiu ir jusu mazyliams.
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 04 07, 12:53)
Ačiū tatia, tikrai ramiau pasidarė  rolleyes.gif  musu galvytė taip pat truputi pasukta į dešinę pusę.Aš pati tai nepastėjau daktarė pasakė, tai dabar darysimės masažus. o echoskopija po mėnesio.Tik kažkodel nedarė skiepo, kol nepadaryta antra echo nesuprantu kaip tai susiję.  g.gif

Laba, mums taip pat nedare skiepo, kol nepadare antros echo. nezinau kodel, bet kai paaiskejo, kad viskas gerai, leido skiepyti, bet tik su mokamom vakcinom. Sekmes Jums, manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
mes jau daremes echo tris kartus. buvo rade cistu, bet dabar atrodo liko tik viena tai tikiuos kad praeis. bet vandenu biski buvo per daug, tai menesi gerem diakarba. dabar nebevartojam, nes ir taip prakaituoja del karscio. tai dabar darysim echo po 2 men. tikiuos jau bus viskas susitvarke
Atsakyti
galiu pasidziaugti kad nei vienos cistos nebeliko. bet dar liko kita beda, yra praplestas tarpas tarp skilveliu. vaistu jokiu dabar negeriam. idomu butu suzinoti kaip kitiems vaikeliams buvo. ar viskas susitvarke, ar reikejo vaistu, kiek laiko juos vartojo ir pan. mamos , prasau atsiliepkit, nes man labai neramu ar viskas bus ok. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(editukaite @ 2006 09 22, 20:11)
galiu pasidziaugti kad nei vienos cistos nebeliko. bet dar liko kita beda, yra praplestas tarpas tarp skilveliu. vaistu jokiu dabar negeriam. idomu butu suzinoti kaip kitiems vaikeliams buvo. ar viskas susitvarke, ar reikejo vaistu, kiek laiko juos vartojo ir pan. mamos , prasau atsiliepkit, nes man labai neramu ar viskas bus ok.  verysad.gif

Mums buvo panaši situacija, cistos rezorbavosi, tarpas buvo kiek praplėstas, buvo skyrę diuretikų, bet buvo tie liepos karščiai, ir aš negalėjau jų duot, tai ir negėrėm, kas du mėn. darom kontrolinę echo, po truputį traukiasi tas tarpas, todėl ir vaistų neskyrė. Jeigu tas prasiplėtimas yra normos ribose, ir po traukiasi, tada vaistų neskiria. O gydytoja nesakė jums ar stipriai praplėstas tas tarpas? Nors, manau, būtų sakius, jei būtų kas rimto. Viskas jums bus gerai, nesinervink 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tarpas yra praplestas. tik tiek ir pasake. dar sake, kad galvyte yra truputi didesne..... bet pasidziauge kad tai nieko vaikui blogo nepadare. vaziuosim kita savaite i kauna pas gydytoja daneliu, tikiuos jis viska paaiskins. o gal pas ji kas buvo?
Atsakyti
mes taip pat turim pora cisteliu bet gydytojai nuramino kad vystymuisi tai neturi jokios itakos nes jos atsirado nestumo metu ir turi rezorbuotis g.gif bet visviena neramu nes turim problemu su valgymu ir padidejas raumenu tonusas unsure.gif
Atsakyti
Mano maziui dare echo del intakranijines hipertenzijos kelis kart .Nieko baisaus 4u.gif Tik mums mamoms tai be proto baisu ir sirdeles sopa wub.gif
Atsakyti
Va ir mano širdy nerimas pasisėjo vakar po galvelės echoskopijos sad.gif KMUK po gimdymo (greitas gimdymas) darė echo, bet nieko nematė, o dabar gerokas tarpas tarp skilvelių sad.gif Nors mažutis ir ramus, ir linksmas, ir vystosi normaliai 4u.gif Dabar reiks laukti pakartotinio echo ir gyventi nerimaujant sad.gif Baisu ir pagalvot apie galimas pasekmes, bet reikia su viltimi gyvent, kad viskas bus gerai... thumbup.gif Laikykimės, mamytės wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kuri buvote susidūrusi su pertvaros tarp smegenų pusrutulių nebuvimu? Pradžioje mano mažyliui ecoskopijos pagalba nustatė smegenų vandenę. Darant echo pakartotinai, nustatė, kad smegenų vandenės nėra ( kaip sakė daktarė - jos ir nebuvo), tačiau atrado, kad nėra pertvaros g.gif . Nė vienas daktaras dorai neišaiškina kas tai per anomalija ir kokios to pasekmės blink.gif . Dabar laukiam dar vienos echo. Baisu.
Atsakyti
Al,kaip issigandau fear.gif fear.gif fear.gif Kadangi gyvenu provincijoje,tai cia tokiu echoskopiju nedaro,bet ligonines gydytoja patare vaziuoti pas neurologa,issitirti gal kas negerai-nes manoji mergyte labai prastai miega naktimis,nieko nedaro ka turetu daryti tokio amziaus kudikis-nei sedi ,nei vartosi ,nei valgo,nors siaip fiziskai yra sveika...Gal aisku pagal kitu mamyciu bedas sita atrodo juokinga ,bet tikrai nerimauju verysad.gif
Atsakyti
mums taip pat darė echo, tai nustatė smegenų skilvelių asimetrija g.gif , kaip visad normalaus paaiškinimo nesulauki.
Atsakyti