[quote=Samanta,2011 02 05, 20:31]
Vat vakar kaip tik ir buvau šiaurės miestelyje Žaliajame centre. Ale nebuvo
O taaaaip nagai niežti greičiau pasodinti. O vat kaip tik tokių 'lianų' nesu auginusi. Jaučiu įspūdingai turėtų atrodyti.
[/quote
Aš šiandien, na ne Vilniuj, bet kitam mieste mačiau Žalioj stotelėj, tai ir Vln žalioj stotelėj turėtų būti
Aš tai ieškau meksikietiškų petunijų, labai man įdomu, bet vat jų tai niekur nerandu
man ir labai gražu svyrančios žydinčios gėlės
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2011 02 05, 20:37)
Sveikos gelyciu myletojos
Gal priimsite i buri? Esu zalia .bet noro turinti usiauginti gelyciu sau Daug metu vaziuojame ir perkame jau uzaugintas,bet su metais pastebiu ,kad noretusi savo ranka uzauginti Kiemas didelis tai ir pinigeliu nemazi isileidzia jei nori kiema papuosti Kadangi nieko niekada pati nesodinau tai noresiu jusu patarimu kaip pirmokui nes matau kad cia jau patyrusiu tikrai yra
Pirmiausei tai noreciau paklausti i kokia zemia sodinate seklikes ? Ta prasme gal perkate ,tai kokios firmos ? Kuo ir kaip laistote kada jau pasirodo daigeliai Kokiomis trasomis tresiate ? ir kas kiek laiko laistyti jas trasomis Na pasikartosiu esu zalia nes net nezinau nuo ko pradeti O gal but geriau butu tik pabandyti pirmais metais pasisodinti keleta seklikiu o usiauginti nusipirktus daigelius ?
Atleiskit uz klaidas
O cia mano kiemo kampelio dalis ankstu ankstu pavasari
Sveika
na, aš patarčiau nusipirkti sėklų ir sėti
visad viskam būna pradžia, reik bandyt
žiūrėk, kelios mergaitės jau sėjo ir jau sulaukė daigelių, taigi kaip pradedančioji varyk su visom, tai kartu dalinsimės patirtim ir bus viskas ok
na, o pradžiai, patarimas, kad sėkų nereikia užberti žemėm
aš pzv sėsiu jau ateinančią savaitę, kai kurios mergaitės jau ir daigelių sulaukė