QUOTE(Getira @ 2011 02 05, 16:22)
Man tai surfinijos pasirode kaip tik labai nelepiomia gelemis. Kai uzauga daigeliai, susodini i indelius, sustatai kur nori ir viskas. Tik laikas nuo laiko palaistai ir nuvytusius ziedus apskabai ir tiek.
yra vargelio su jomis laistyt daznai reik, aisku jei pora vazonu turi tai juokas , vienas malonumas gali i diena penkis kartus pribegt, bet kai didele teritorija ir vazonu 10 ar net 15 tai ohoho kiek darbelio, vien kol ziedelius nuskabai praeina 2-3val. ir taip bent kas 2-3d. Bet jei nori kad butu grazu tai ir ravet ir kitus darbus daryt reik.
As pernai ju neturejau tik su palergonijom draugavau o pavesyje fokciju buvau pasisodinus i vazonus. Verdiktas- palergonijos pavesi mazai ziedu krove ir vargo beveik nezydejo, o sauleje aisku daug geriau. O fukcijos- man sunyko pavesyje, nesupratau nuo ko gal per mazai sviesos buvo
Todel siemet vel psisisejau siu geliu ir sodinsiu pavesyje. Butinai idesiu kokia foto cia i foruma. Lauksiu su nekantrumu ir jusu gelyciu. Kas pernau auginot gal dar turit foto galit ikelt, tokia niuri diena norisi spalvu
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 16:34)
Tikrai bus sunku, nes niekaip negaliu šios temos pamiršti
, o kas bus, kai pradėsite rodyti žiedus
va, va gali sirdis tau plysti, vaziuosi vasaros pradzioj daigeliu is Neilli pirkt