QUOTE(Evilka @ 2011 01 09, 01:03)
Pirkau zalioj stotelej,vadinasi meksikieti6kos petunijos.tipo naujiena
Tikrai labai įdomu Lauksime rezultatų
man ir idomu kada jau sesit ?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 01 17, 20:45)
01.31-02.01 arba 02.05-02.06
Kodel butent siom dienom?
QUOTE(eLaura @ 2011 01 18, 01:29)
Kodel butent siom dienom?
remiantis sodininko kaledorium
QUOTE(0-0_lina @ 2011 01 18, 13:18)
Aš jau saviškes pasėjau.
Sėjau iš pernai prisirinktų sėklų, žiūrėsiu kas gausis. Praeitais metais auginau kaip ir hibridus, o iš jų, kaip rašo, antra karta gali būti netokia pati. Tai pažiūrėsim, kas gausis - tėvelis ar mamytė
Sėjau iš pernai prisirinktų sėklų, žiūrėsiu kas gausis. Praeitais metais auginau kaip ir hibridus, o iš jų, kaip rašo, antra karta gali būti netokia pati. Tai pažiūrėsim, kas gausis - tėvelis ar mamytė
Bus žiedų mix
QUOTE(jediara @ 2011 01 18, 17:08)
Bus žiedų mix
Ex, kad nors viena užaugtų, norimos spalvos, bet spėju teks vėl pirkti naujų sėklų . Su mixiuku teko susidurti auginant baltas didžiažiedes. Tais metais super užaugo dideli žiedai ir sėklos subrendo didelėse dėžutėse, na kaip aš jų neprisirinksiu. Kitais metais pasėjau... kokių tik spalvų nebuvo ir ružava, ir melsva ir violetava, o baltos nevienos
QUOTE(0-0_lina @ 2011 01 18, 17:06)
Ex, kad nors viena užaugtų, norimos spalvos, bet spėju teks vėl pirkti naujų sėklų . Su mixiuku teko susidurti auginant baltas didžiažiedes. Tais metais super užaugo dideli žiedai ir sėklos subrendo didelėse dėžutėse, na kaip aš jų neprisirinksiu. Kitais metais pasėjau... kokių tik spalvų nebuvo ir ružava, ir melsva ir violetava, o baltos nevienos
Rimtai taip buna? As irgi rudeni miksiuku prisirinkau. Man tai labai grazios violetines buvo O dar kai kuriu ziedu spalvos buvo susipynusios. Pvz, ziedas baltos ir violetines spalvos. Idomus rastai gavosi. Tik mano durna galva nepagalvojo, juos nufotkinti.