Bet tai gal pasisektu tos geles sekliukiu prisirinkti ir pabandyti kitais metais paseti? Gal isdygs?
QUOTE(Getira @ 2010 08 27, 10:16)
Bet tai gal pasisektu tos geles sekliukiu prisirinkti ir pabandyti kitais metais paseti? Gal isdygs?
Gali pabandyti, jei sunokins sėklas
Pas mane balkonas tokiais loveliais papuostas sia vasara:
Siaip graziai ziurisi, tik fotikas spalvas truputi isblukino
Siaip graziai ziurisi, tik fotikas spalvas truputi isblukino
Su naujaisiais metais, ruošiamės naujai sėjai ir pradedam svajoti apie nuostabius žiedus
QUOTE(Neili @ 2011 01 02, 10:26)
ruošiamės naujai sėjai
o ką reiktų jau pradėt daryt? noriu aš šiemet anksti gėlyčių.... kasmet susivėlonu kažkaip
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 02, 10:57)
o ką reiktų jau pradėt daryt? noriu aš šiemet anksti gėlyčių.... kasmet susivėlonu kažkaip
kuo anksciau pasesi tuo ansciau zydes , as planuoju sausio vidury-gale pirmas pabandyt set, o kitas truputi veliau
QUOTE(rds @ 2011 01 02, 13:37)
kuo anksciau pasesi tuo ansciau zydes , as planuoju sausio vidury-gale pirmas pabandyt set, o kitas truputi veliau
Taip, tačiau reikia šviesos ir šilumos, nes augaliukai gali labai blogai augti
QUOTE(jediara @ 2011 01 02, 13:05)
Taip, tačiau reikia šviesos ir šilumos, nes augaliukai gali labai blogai augti
tai taip, as dedu prie vitrininio lango ant sildomu grindu, tai ir sviesu ir silta
QUOTE(rds @ 2011 01 02, 16:50)
tai taip, as dedu prie vitrininio lango ant sildomu grindu, tai ir sviesu ir silta
Oho tokių sąlygų gėlėms reikia tik pavydėti
Sveikos sveikos, vis pagalvodavau kada ši temelė vėl atgis aš planuoju kaip ir pernai panašiu metu sėti, tai bus vasario pradžioj
sveikos pas mane viena petunija kazkaip pasisejus ir isdygus yra...tai stebiu ja, kaip toliau ji augs...salygos ne pacios geriausios jai augt