pas mane taip pat gavosi, kad nutyso stiebas, o ant jo ziedai... kitiems metams jau pamoka turesiu pabijojau gnaibyt ir va ka turiu
QUOTE(vajuta @ 2010 07 12, 00:02)
pas mane taip pat gavosi, kad nutyso stiebas, o ant jo ziedai... kitiems metams jau pamoka turesiu pabijojau gnaibyt ir va ka turiu
Kartais taip būna, kad gailime augaliukų, o po to žydi tik vienas stiebas
QUOTE(vajuta @ 2010 07 11, 23:02)
ne visas įmanoma gražiai suformuoti net ir skabant. Reiktų rinktis ne pagal vieno ar kelių žiedų grožį "ant pakuotės"
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 12, 10:05)
ne visas įmanoma gražiai suformuoti net ir skabant. Reiktų rinktis ne pagal vieno ar kelių žiedų grožį "ant pakuotės"
cia irgi tiesa... rinkausi du pakelius. ant vieno buvo violetines didziaziedes, ant kito tamsiai raudonos didziaziedes. violetines neaugo ilgos, zydi tikrai dideli ziedai.. o tos raudonos nutyso, zydi roziniais ir tikrai mazesniais ziedais
matyt ne maximoj seklas reikia pirkt
QUOTE(vajuta @ 2010 07 12, 10:35)
matyt ne maximoj seklas reikia pirkt
tai jau tikrai o dar geriau, kai sėklas renkiesi kieno nors rekomenduotas, aš šiemet paklausiau sėklų parduotuvės pardavėjos nuomonės, ji sakė pati augina iš tų sėklų kurias aš pirkau, tai vat gražų rezultatą ir turiu
QUOTE(smileja @ 2010 07 12, 14:20)
tai jau tikrai o dar geriau, kai sėklas renkiesi kieno nors rekomenduotas, aš šiemet paklausiau sėklų parduotuvės pardavėjos nuomonės, ji sakė pati augina iš tų sėklų kurias aš pirkau, tai vat gražų rezultatą ir turiu
gal galit primint kokios seklos?
jauciu, situ kur dabar auga, net nerinksiu....
Sveikos gelininkes, noriu jusu nuomonės, vienos mano petunijos lapeliai pradejo šviesėti cia pasiskaiciau ir galvoju gal kokia miltligė užpuolė ir jei taip kuom ja išnaikinti .
O čia gražuolės rastos turguj
O čia gražuolės rastos turguj
QUOTE(jediara @ 2010 07 10, 21:45)
Taip reikia viršūnėles "gnaibyti", tuomet formuojasi gražus kerelis. Laistyti kasdien, tręšti dažnai ir bus žiedų
O kiek maždaug cm to stiebelio reikia paaugint, kad paskui nugnybt ?
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 12, 14:00)
kad tik tokia miltligė būtų
Trūksta trąšų. Tik tokia bėda. Tačiau jei tręštos gėlės taip atrodo, reiktų patikrinti pH vazonuose.
Trūksta trąšų. Tik tokia bėda. Tačiau jei tręštos gėlės taip atrodo, reiktų patikrinti pH vazonuose.
Pasakykit man neismanelei, o kaip patikrint ta pH vazone