"Isgelbetoji". Uosviene buvo i siuksline ismetusi, o as issitraukiau ir atgaivinau Tik uosviene nieko nezino, kad tai jos
ojojoi kiek ziedu
o kodėl ji išmetė? nudžiuvus buvo jau?
QUOTE(grange @ 2010 07 06, 12:40)
o kodėl ji išmetė? nudžiuvus buvo jau?
Jai nelabai sekas su gelem, pradeda vysti ir meta lauk, o as negaliu taip, man sirdi skauda i tai ziurint, tai ir traukiu is siuskslyno, jei uztaikau Myliu geles nors tu ka
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 06, 12:21)
"Isgelbetoji". Uosviene buvo i siuksline ismetusi, o as issitraukiau ir atgaivinau Tik uosviene nieko nezino, kad tai jos
ir kaip tu ja gaivinai
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 06, 12:21)
geeeras
Už atgaivinimą ir atsidėkojo, super atrodo
Dekui
O gaivinau visai paprastai, apskabiau visas susutusias ir nuluzusias vietas, pasodinau i vazona ir laukiau kol sutvirtes, tada patresiau. Galima sakyti buvo visa plika, o kai suzele, tai suzele ir ziedais apdovanojo
O gaivinau visai paprastai, apskabiau visas susutusias ir nuluzusias vietas, pasodinau i vazona ir laukiau kol sutvirtes, tada patresiau. Galima sakyti buvo visa plika, o kai suzele, tai suzele ir ziedais apdovanojo
labas rytas ir petuniju augintojoms , atnesu ir jums keleta nuotraukeliu.
o cia mano didziausias dziaugsmas, sitos petunijos labai veslios, visi kas pamato akiu negali atitraukti
(atsiprasau kad labai smarkiai issipleciau, bet apie geles kitaip negaliu )
o cia mano didziausias dziaugsmas, sitos petunijos labai veslios, visi kas pamato akiu negali atitraukti
(atsiprasau kad labai smarkiai issipleciau, bet apie geles kitaip negaliu )
Neili - labai labai grazu, pirmoji ypac. Tiesiog nuostabiai aplinka atrodo
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 07, 09:19)
Neili - labai labai grazu, pirmoji ypac. Tiesiog nuostabiai aplinka atrodo
aciu
Sveikos,
nila_ks, už tai kad pasirūpinai gėlyte, tave ji ir apdovanojo nuostabiais žiedais
Neili, nuostabu man trečioj foto labai gražiai sukabintos atrodo ir kur ant palangės sukabintos paskutinėj foto super super
nila_ks, už tai kad pasirūpinai gėlyte, tave ji ir apdovanojo nuostabiais žiedais
Neili, nuostabu man trečioj foto labai gražiai sukabintos atrodo ir kur ant palangės sukabintos paskutinėj foto super super
QUOTE(Neili @ 2010 07 07, 08:26)
o kiek daug ju turit o jus pati jas is seklu išauginot
QUOTE(Semile @ 2010 07 07, 16:13)
o kiek daug ju turit o jus pati jas is seklu išauginot
tik tuos 4 daigelius (kur kabo du ryskus roziniai ir du sviesus) dar mazus kovo viduri nusipirkau po 1.5 lt. o paskui zalioj stotelej susigundziau akcijinem seklom ir truputi velokai kovo 19 d. pasejau, bet labai patiko ir kitais metais butinai sesiu visas tik pati tik vasario men.