sveikos
kaip man patiko tos smulkiaziedes petunijos... mmm..
tuoj ir as turesiu pirmuosius ziedelius.. taip laukiau laukiau... vakar pirkau trasu. tikiuos, nebus labai prastos..
Sveikos petunijų mylėtojos
negaliu nepasirodyti kaip paaugo mano gėlytės nuo paskutinio karto kada rodžiausi Vyras sakė, kad mano balkonas pats gražiausias gatvėje
negaliu nepasirodyti kaip paaugo mano gėlytės nuo paskutinio karto kada rodžiausi Vyras sakė, kad mano balkonas pats gražiausias gatvėje
QUOTE(smileja @ 2010 07 02, 16:40)
Vyras sakė, kad mano balkonas pats gražiausias gatvėje
Tavo vyras yra labai ir net labai neteisus, spėju, ką ten spėju, tvirtai galiu pasakyt, kad balkonas gražiausias mažiausiai visame rajone
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 02, 16:53)
Tavo vyras yra labai ir net labai neteisus, spėju, ką ten spėju, tvirtai galiu pasakyt, kad balkonas gražiausias mažiausiai visame rajone
ačiū tau
pats balkonas nėra gražus, bet gėlytės tai tikrai nuostabios kad tik ilgai žydėtų, bent jau iki rugpjūčio pabaigos kokios įdomu ar tiek žydės kai ankščiau sėtos
beja, daviau nemažai gėlių anytai, bet pas ją nė per pus tokio grožio nėra apžiūrėjau pas ją gėlytes, žiūriu kad ji neskina nužydėjusių žiedų, aš apskainiojau ir pasakiau kad skintų ir toliau, nes tada daugiau žiedelių bus ir trąšų patariau nusipirkti, tai sakė jau nusipirko
QUOTE(smileja @ 2010 07 02, 17:10)
beja, daviau nemažai gėlių anytai, bet pas ją nė per pus tokio grožio nėra apžiūrėjau pas ją gėlytes, žiūriu kad ji neskina nužydėjusių žiedų, aš apskainiojau ir pasakiau kad skintų ir toliau, nes tada daugiau žiedelių bus ir trąšų patariau nusipirkti, tai sakė jau nusipirko
o kokiom trasom jus tresiat nes geles tikrai nerealaus grožio
QUOTE(Semile @ 2010 07 02, 22:15)
o kokiom trasom jus tresiat nes geles tikrai nerealaus grožio
ačiū nepatikėsit, bet tręšiu labai retai, gal kokius tris kartus tik esu trąšom laisčius, nes dabar nematau prasmės jas tręšti, nes ir taip labai gražiai jos man žydi ir auga O trąšos pas mane AGRONOM, specialiai surfinijoms ir petunijoms, pirkau dar pernai gėlių parduotuvėj, o šiemet mačiau ir maximoj tokių yra
[quote=smileja,2010 07 03, 00:08]
ačiū nepatikėsit, bet tręšiu labai retai, gal kokius tris kartus tik esu trąšom laisčius, nes dabar nematau prasmės jas tręšti, nes ir taip labai gražiai jos man žydi ir auga O trąšos pas mane AGRONOM, specialiai surfinijoms ir petunijoms, pirkau dar pernai gėlių parduotuvėj, o šiemet mačiau ir maximoj tokių yra
[/uote]
Oi,pavydas juodas... Pas mane gi jos vis dar tik ruošiasi žydėti. Super!
[/uote]
[/uote]
[/quote]
Pas mane analogiska situacija, pumpureliai ruosiasi zydeti.
Jau vienas kitas spalva parode, bet pats grozis, tikiuosiu, kad ant dienu kaip soks
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 02, 15:53)
sutinkuuuu mano mama kažkada va taip petunijas išpuoselėdavo ir džiaugdavos... iki jos atostogų, kai išvydavo savaite dviems ir mane palikdavo laistyt tai grįžusi rasdavo stagarėlius nu tada aš jauna buvau
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 02, 17:53)
Labai gražu - tiek žiedų
QUOTE(smileja @ 2010 07 03, 00:08)
tai gal sodindama i zemes maiset kokiu trasu
QUOTE(Žanė @ 2010 07 03, 11:15)
sutinkuuuu mano mama kažkada va taip petunijas išpuoselėdavo ir džiaugdavos... iki jos atostogų, kai išvydavo savaite dviems ir mane palikdavo laistyt tai grįžusi rasdavo stagarėlius nu tada aš jauna buvau
tai aš pernai porai savaičių buvau išvykus, tai radau irgi sudžiūvusius stagarėlius, kaip širdį skaudėjo, tai šiemet nežinau, jei kažkur kelionę planuotumėm, ieškočiau žmogaus, kuris nusimano apie gėles
QUOTE(Semile @ 2010 07 03, 20:17)
tai gal sodindama i zemes maiset kokiu trasu
nemaišiau nieko, į lovelio dugną dėjau maždaug centimetro dviejų storio drenažo sluoksnį ir žemės, viskas