Wolke,kokios spalvotos petunijos-pasaka. O dar tokių smulkiažiedžių net nemačiau.
QUOTE(wolke7 @ 2010 06 28, 20:41)
Kokios grazutes, o kaip cia gavosi tas susipynes spalvu margumynas? Man dar neteko tokiu matyti jei atskiri kelmai, tai aiskiai ir matosi, o cia spalvu "salotos"
QUOTE(1juraciukas @ 2010 06 28, 23:02)
Kokios grazutes, o kaip cia gavosi tas susipynes spalvu margumynas? Man dar neteko tokiu matyti jei atskiri kelmai, tai aiskiai ir matosi, o cia spalvu "salotos"
gaunasi labai paprastai - parduodamas toks miksas iš trijų spalvų, trys daigeliai viename vazonėly.
mano smulkiaziedes petunijos
labai gražios gėlytės
maniškės per šias saulėtas dienas kad subujojo, tai negaliu atsižiūrėti, atsigėrėti gal kitais metais vėl jas auginsiu, nebenoriu jokių kitų nes atrodo pasakiškai
mano gelytes labai pavyto kazkas joms netinka
QUOTE(imarta @ 2010 06 30, 23:36)
mano gelytes labai pavyto kazkas joms netinka
gal drėgmės trūksta aš dabar lieju kas antrą dieną, nes greitai išsausėja
QUOTE(smileja @ 2010 07 01, 11:41)
gal drėgmės trūksta aš dabar lieju kas antrą dieną, nes greitai išsausėja
as kiekviena diena laistau, nes visa diena saulej kepa
QUOTE(smileja @ 2010 06 30, 10:28)
labai gražios gėlytės
maniškės per šias saulėtas dienas kad subujojo, tai negaliu atsižiūrėti, atsigėrėti gal kitais metais vėl jas auginsiu, nebenoriu jokių kitų nes atrodo pasakiškai
o maniške smulkiažiede kažkokia nevesli, tokia skurdoka ir tresiau ir vis tiek tokia liudna wolkes7 tokia graži , kokiom trasom treset
na ir grozis nesu maciusi kad prekiautu po 3daigelius.,nebent paciai pasodinti..
Pernai auginau smulkiažiedes - labai patiko , bet šiemet niekur neradau sėklų pirkti