Pas mane svyranti, čia fotografuotas pirmas žiedukas, tai dar nesimato ir labai sparčiai šakojasi, nors nelaužiau viršūnėlių, o vat pilnavidurės svyra, bet nesišakoja, matyt, jas reikėjo skabyt
na, kitąmet žinosiu
QUOTE(Daluksa @ 2010 06 18, 20:09)
Pas mane svyranti, čia fotografuotas pirmas žiedukas, tai dar nesimato ir labai sparčiai šakojasi, nors nelaužiau viršūnėlių, o vat pilnavidurės svyra, bet nesišakoja, matyt, jas reikėjo skabyt
na, kitąmet žinosiu
na, kitąmet žinosiu
Tai vadinasi, kad šakotusi reikia viršūnėles laužyti, ne vien tik nuskabyti nužydėjusius žiedus
QUOTE(Amiala @ 2010 06 18, 20:15)
Tai vadinasi, kad šakotusi reikia viršūnėles laužyti, ne vien tik nuskabyti nužydėjusius žiedus
Pernai auginau paprastas-na, nepilnavidures, neskabiau, o jos vis tiek įspūdingai šakojosi ir sviro, o vat šiemet pilnavidurės svyra, bes nesišakoja, tai keistai atrodo po vieną šaką nusvirusios
Grozybes
Papildyta:
Papildyta:
Turejo buti kaip ir raudonos, bet prasiskleide violetines
Ziedu jura :
Ziedu jura :
Aistutėle, na ir grožių pas tave žydi, net akys raibsta
QUOTE(Aderaa @ 2010 06 19, 09:53)
Aistutėle, na ir grožių pas tave žydi, net akys raibsta
, o nuo kvapo galva svaigsta......
QUOTE(Amiala @ 2010 06 18, 20:15)
o aš galiu drąsiai ginčytis, kad nereikia viršūnėlių laužyti mano nuotraukose akivaizdžiai matosi, kad be skabymų petunijos ir svyra ir šakojasi kaip pašėlusios nebent skabydamos norit suformuoti ką nors, bet aš noriu, kad jos svirtų ant lovelių
aistutėle, pasikartosiu, nuostabu bet žiedų, tikrai jūra, pasakiška
QUOTE(smileja @ 2010 06 19, 11:44)
aistutėle, pasikartosiu, nuostabu bet žiedų, tikrai jūra, pasakiška
Papildyta:
kodėl pas mane taip nežydi ?
mirsiu iš pavydo koks grožis kitos nesuprantu.. nesiruošia net svirt nors sėjau iš vieno pakiuko nudar vis kažko tikiuosi
mirsiu iš pavydo koks grožis kitos nesuprantu.. nesiruošia net svirt nors sėjau iš vieno pakiuko nudar vis kažko tikiuosi
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 19, 12:34)
kodėl pas mane taip nežydi ?
palaistyk dazniau trasom, skirtom zydinciom gelem ir zydes , as karta per savaite palieju su traso, tai zydi kaip isproteje
QUOTE(rds @ 2010 06 19, 12:42)
palaistyk dazniau trasom, skirtom zydinciom gelem ir zydes , as karta per savaite palieju su traso, tai zydi kaip isproteje
tai ir as karta per savaite lieju su trasom zydinciom....
kokias nadojat?